Öfkeliyim

Evliler yazabiliyoz mu Saçmalama gayet güzelsin ne yaşlanması botoks falan yaptırma daha 26 yaşındasın ihtiyacın yok. Papatya Rezene iç biraz rahatlatır. Bi de her şeyi kafana takma.
Sağol canım neyse ki bir evli olarak sen de çıtırsın

Ama düğüne aşırı sinirlendim zaten yoruldum geldim. Akşamları burası buz gibi oluyor. Adamlar köy düğünü yapıyor yazın yapsaydınız ya
Cok yakin degilseniz gitmeyin bosverin. Ben bazen yakin olduguma bile gitmiyorum ya da gidip gorunup hemen kalkiyorum dugun sevmiyorum. Artik ulkedeki herkesin hicbirseye tahammulu kalmadi genel olarak bence. Ruh halimiz hic iyi gozukmuyor.

Cok yakin degilseniz gitmeyin bosverin. Ben bazen yakin olduguma bile gitmiyorum ya da gidip gorunup hemen kalkiyorum dugun sevmiyorum. Artik ulkedeki herkesin hicbirseye tahammulu kalmadi genel olarak bence. Ruh halimiz hic iyi gozukmuyor.
Yakın da olsa olmasa da normalde ben giymem annem başımı yiyor.

Bu siniri ben de iyi bilirim Nedeni de insanların yapması gerekenleri yapmayıp sizin de gereğinden fazla sorumluluk almanız. Ufak şeyleri bile düşünüp aksiyon almadıkları için insanları tutup silkeleyesiniz bile geliyordur eminim.
Asıl derdiniz neyse(sonradan çıktığını varsayıyorum) o çözülmeden siniriniz geçmez üzgünüm.

Sorunum bir konuda özgüvensiz olmam.

Burcun koç mu? Ay gerçekten aynıyım sabah kalkıyorum huysuz huysuz akşama kadar söylenecek, sinirlenecek 40 tane şey buluyorum. Botoksu da yaptır amaaan nr olcak

Allah etmesin kız Burcum Terazi canım. normalde pambık gibi olmam gerek. Pambık gibi birini ne hale getirmişler görüyor musun
Burcun koç mu? Ay gerçekten aynıyım sabah kalkıyorum huysuz huysuz akşama kadar söylenecek, sinirlenecek 40 tane şey buluyorum. Botoksu da yaptır amaaan nr olcak

Bu bence dönem dönem herkesin başına gelen bir şey ya, misal bana bir dönem bir hal geliyor ortada hiç derdim yokmuşçasına, sanki Avrupa'da yaşıyormuşçasına bir mutluyum bir sevecenim.
Bazen de bir bakıyorum kör kuyularda ışıksızım, herkese kızıyorum, her şeye sinirleniyorum, ne kadar yaşlandım diyorum, geçen ay giydiğim elbiseyi kendime yakıştıramıyorum falan.
Bu ülke hepimizin psikolojisini bozdu

B12 düşüklüğünde de agresifleşenler var. O da düşük mü acaba sizde?

Botoksa da bulaşmayın derim. Alın bölgesine yaptırılan botoksların beyinde değişikliğe neden olduğu bulunmuştu. Tek seferlik olsa bile.

Aa ben şok bizim okuldakiler sürekli yaptırıyor ekmek su gibi. Yarın bir korku salıyim Benden güzel olmaya ne hakları var

Cidden mi? Ben zaten güvenmiyordum, uzun vadede nelere yol açar bilinmiyor falan diyordum. İçeriği nedir tam olarak anlamamıştım. Ama bunu cidden duymamıştım. ordinary

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…