Öfkeliyim

Ayyy öğretmenlerin son gündemi bu olmuş desene. Bizim okulda da konuşuluyordu bugün.
Bizim öğretmenler odası güzellik merkezi gibi. Erkek hocalar geliyor sıkılıp cık cık çekip Allah'tan akıl fikir dileyip gidiyorlar çoğu yaptırıyor 2 seneden beridir. Ben de onlar güzelleşmiş diye düşündüm aslında.

Bizde de yaptıran biri varmış ben de bugün öğrendim. Ben düşünmüyorum açıkçası. Dış görünüşe kıymet vermem, bence benim niteliklerim daha değerli ihtiyacım yok

Bizde de yaptıran biri varmış ben de bugün öğrendim. Ben düşünmüyorum açıkçası. Dış görünüşe kıymet vermem, bence benim niteliklerim daha değerli ihtiyacım yok
Ben 30larda başlamayı düşünüyordum çünkü bir terazi burcu olarak kokoşluğumdan ödün vermem. Ordinary verdi gazı daha yaklaşmam. Aslında şaşırmamak gerek. Kimyasal sonuçta. Bir yeri yaparken bir yerden yıkıyor. İlaçların çoğu da öyle.

Servis konusunda haklısın.Akraban haftaici düğün yapıyorsa gitmemek için bahanen olur.Bence botoks bana da abartı geldi.

Ben kırkımda olduğum halde düşünmüyorum çünkü bir aslan olarak özgüvenim zaten gereksiz tavan

Buhran bey ne oluyorsunuz?
11 gün sonra 44 oluyorum. Aynaya bakıp yok ya daha giderim var diyorum.
Zaman zaman herkesin başına gelir. Sakince otur geçmesini bekle tatlım.

Bence kendi üzerine gitme bu kadar hepimiz zaman zaman aynılarını yaşıyoruz nedeni bazen çok açık olmasa da belki bir şeylere kafan takıldı onu geçiştirdin ve bu şekilde tepkini gösteriyor olabilirsin. Ya da pms dönemi gelmiş olabilir bilmiyorum.

Öfke kontrolü için aslında internette de var nefes terapilerine bakabilirsin ama bu bence geçici bir dönemdir

Bende öyleyim bi süredir. Yılların birikmişliği ile doldum ve tahammül seviyem düştü artık. En ufak bi şeyde sinirleniyorum. Eskiden böyle değildim.

Retrolardan. Ayın 20sinden sonra geçecek.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…