- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.999
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Bizim öğretmenler odası güzellik merkezi gibi. Erkek hocalar geliyor sıkılıp cık cık çekip Allah'tan akıl fikir dileyip gidiyorlarAyyy öğretmenlerin son gündemi bu olmuş desene. Bizim okulda da konuşuluyordu bugün.
Bizde de yaptıran biri varmış ben de bugün öğrendim. Ben düşünmüyorum açıkçası. Dış görünüşe kıymet vermem, bence benim niteliklerim daha değerli ihtiyacım yokBizim öğretmenler odası güzellik merkezi gibi. Erkek hocalar geliyor sıkılıp cık cık çekip Allah'tan akıl fikir dileyip gidiyorlarçoğu yaptırıyor 2 seneden beridir. Ben de onlar güzelleşmiş diye düşündüm aslında.
Ben 30larda başlamayı düşünüyordum çünkü bir terazi burcu olarak kokoşluğumdan ödün vermem.Bizde de yaptıran biri varmış ben de bugün öğrendim. Ben düşünmüyorum açıkçası. Dış görünüşe kıymet vermem, bence benim niteliklerim daha değerli ihtiyacım yok
Yaş kaç ? Anaokulu ogretmenimisinYoo yeni geçti. Birine bağırıp çağırsam pişman da oluyorum yani.
27 Yok branş öğretmeniyimYaş kaç ? Anaokulu ogretmenimisin
Servis konusunda haklısın.Akraban haftaici düğün yapıyorsa gitmemek için bahanen olur.Bence botoks bana da abartı geldi.Şu sıralar her şeye karşı aşırı öfkeliyim ama nedenini bilmiyorum. Örnekle açıklamak gerekirse dün telefonda konuşurken bir konuda birine danıştım. O kadar çok akıl verdi ki of tamam yeter artık diyip kapatmamak için zor tuttum kendimi. İçten içe çok öfkelendim. Bugün nöbet günümdü diğer kadın nöbetini doğru düzgün tutmadı diye aşırı sinirlendim. Bahçe nöbetinde servisçiye imzayı atmadan gönderdi. Çocukların başına bir şey gelse direkt soruşturma kendine açılır. Bahçe benim sorumluluğumda olmamasına rağmen aşırı sinirlendim. Odada epey söylendim. Arkadaşlarım teselli verdi de sustum. Bugün bir akrabanın düğünü var. İş güç zamanı düğün yapıyorlar diye bir saat söylendim. Ama halen motorum soğumadı.1 aydır böyle. Aslında hiç böyle değildim, bir şey söylense herkesin saf gibi her işine koşan biriyimdir. Bir söylense 5 yaparım. Kan değerlerimden dolayı biraz saçım dökülüyor ona sinirleniyorum bir yandan. Ama artık tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum. Yüzümü beğenmiyorum. Yaşlandığımı düşünüyorum doktora botoks için randevu aldım arkadaşlarım saçmalama yüzünde bir şey yok dediler. Bir tür depresyon mu ne pohtur anlayamadım gerçekten.
Yaşlandım vs diyince bende sandım 35 üstü . Ben bile 36 oldum kendimi genç güzel buluyorum27 Yok branş öğretmeniyim
Ben kırkımda olduğum halde düşünmüyorum çünkü bir aslan olarak özgüvenim zaten gereksiz tavanBen 30larda başlamayı düşünüyordum çünkü bir terazi burcu olarak kokoşluğumdan ödün vermem.Ordinary verdi gazı daha yaklaşmam. Aslında şaşırmamak gerek. Kimyasal sonuçta. Bir yeri yaparken bir yerden yıkıyor. İlaçların çoğu da öyle.
Buhran bey ne oluyorsunuz?Yüzümü beğenmiyorum. Yaşlandığımı düşünüyorum doktora botoks için randevu aldım arkadaşlarım saçmalama yüzünde bir şey yok dediler. Bir tür depresyon mu ne pohtur anlayamadım gerçekten.
Bende öyleyim bi süredir. Yılların birikmişliği ile doldum ve tahammül seviyem düştü artık. En ufak bi şeyde sinirleniyorum. Eskiden böyle değildim.Şu sıralar her şeye karşı aşırı öfkeliyim ama nedenini bilmiyorum. Örnekle açıklamak gerekirse dün telefonda konuşurken bir konuda birine danıştım. O kadar çok akıl verdi ki of tamam yeter artık diyip kapatmamak için zor tuttum kendimi. İçten içe çok öfkelendim. Bugün nöbet günümdü diğer kadın nöbetini doğru düzgün tutmadı diye aşırı sinirlendim. Bahçe nöbetinde servisçiye imzayı atmadan gönderdi. Çocukların başına bir şey gelse direkt soruşturma kendine açılır. Bahçe benim sorumluluğumda olmamasına rağmen aşırı sinirlendim. Odada epey söylendim. Arkadaşlarım teselli verdi de sustum. Bugün bir akrabanın düğünü var. İş güç zamanı düğün yapıyorlar diye bir saat söylendim. Ama halen motorum soğumadı.1 aydır böyle. Aslında hiç böyle değildim, bir şey söylense herkesin saf gibi her işine koşan biriyimdir. Bir söylense 5 yaparım. Kan değerlerimden dolayı biraz saçım dökülüyor ona sinirleniyorum bir yandan. Ama artık tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum. Yüzümü beğenmiyorum. Yaşlandığımı düşünüyorum doktora botoks için randevu aldım arkadaşlarım saçmalama yüzünde bir şey yok dediler. Bir tür depresyon mu ne pohtur anlayamadım gerçekten.
Vaktım yok yaDönem dönem bana da çok oluyor sonra geçiyor. Spora devam ediyor musun?
Retrolardan. Ayın 20sinden sonra geçecek.Şu sıralar her şeye karşı aşırı öfkeliyim ama nedenini bilmiyorum. Örnekle açıklamak gerekirse dün telefonda konuşurken bir konuda birine danıştım. O kadar çok akıl verdi ki of tamam yeter artık diyip kapatmamak için zor tuttum kendimi. İçten içe çok öfkelendim. Bugün nöbet günümdü diğer kadın nöbetini doğru düzgün tutmadı diye aşırı sinirlendim. Bahçe nöbetinde servisçiye imzayı atmadan gönderdi. Çocukların başına bir şey gelse direkt soruşturma kendine açılır. Bahçe benim sorumluluğumda olmamasına rağmen aşırı sinirlendim. Odada epey söylendim. Arkadaşlarım teselli verdi de sustum. Bugün bir akrabanın düğünü var. İş güç zamanı düğün yapıyorlar diye bir saat söylendim. Ama halen motorum soğumadı.1 aydır böyle. Aslında hiç böyle değildim, bir şey söylense herkesin saf gibi her işine koşan biriyimdir. Bir söylense 5 yaparım. Kan değerlerimden dolayı biraz saçım dökülüyor ona sinirleniyorum bir yandan. Ama artık tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum. Yüzümü beğenmiyorum. Yaşlandığımı düşünüyorum doktora botoks için randevu aldım arkadaşlarım saçmalama yüzünde bir şey yok dediler. Bir tür depresyon mu ne pohtur anlayamadım gerçekten.
Hani 17siydi bu da mı gol değilRetrolardan. Ayın 20sinden sonra geçecek.
Papatyaya alerjim var tatlı kısssPapatya çayıyla dolu kadehlerimizi tokuşturalım mı ne dersin ?
Teşekkür ederimBence kendi üzerine gitme bu kadarhepimiz zaman zaman aynılarını yaşıyoruz nedeni bazen çok açık olmasa da belki bir şeylere kafan takıldı onu geçiştirdin ve bu şekilde tepkini gösteriyor olabilirsin. Ya da pms dönemi gelmiş olabilir bilmiyorum.
Öfke kontrolü için aslında internette de var nefes terapilerine bakabilirsin ama bu bence geçici bir dönemdir
Ben de her an bir şey olsa da birinin üstüne atlasam modundayım. 20sine kadar kendimi tutacağım. Baktım devam ediyor. Artık ayın 21inde Allah ne verdiyse ilk karşıma çıkana dalacağım.Hani 17siydi bu da mı gol değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?