Öfkeliyim

Ben de her an bir şey olsa da birinin üstüne atlasam modundayım. 20sine kadar kendimi tutacağım. Baktım devam ediyor. Artık ayın 21inde Allah ne verdiyse ilk karşıma çıkana dalacağım.
Arkandayım hakediyorlar

Bende böyleyim Sinirlerimiz bozuk bence ondan oluyor. Sulara sakinleştirici karıştırsalar ülkecek pamuk gibi oluruz ihtiyacımız var.

Ben bı dönem öyleydim aşırı sinirliydim ve sınırlı olduğumu kabul etmiyordum.sonra öncelikle bunu kabul etmekle başladım.bi durum olduğunda o ortamdan uzaklaşıp sakince bekledim güzel şeyler düşündüm.ilk zamanlar aşırı zorlandım sonra durgunlastim.

Aynısının tıpkısı bi ruh halindeydim. Öfkeyle kalkıp botoks kararı alınmaz diye yüz yogasına giriştim yüzümü çeke çeke hırsımı alıyorum bakalım belki güzelleşirim

Bende böyleyim Sinirlerimiz bozuk bence ondan oluyor. Sulara sakinleştirici karıştırsalar ülkecek pamuk gibi oluruz ihtiyacımız var.
Sulara bi sey katmasinlar mumkunse ya en son ne bulastiysa tum ulke ayni anda circir oldu burda bile alttan ustten gitmeli konularla gecti bikac gun

E şimdi bize de sinirlenirsin sen ponçik kalbimi kırarsın diye korkmuyor değilim Belki hormoneldir belki de hayatın yükünü tek başına sırtlanmanın getirdiği o babayiğitlik duygusudur. Sen yine bir aydır böyleymişsin. Ben yaradılıştan böyleyim. Son zamanlarda törpüledim ama bayağı. Şöyle düşün: bok yiyen bu dünyayı sen mi kurtaracaksın? Kaz ayaklarını düşün mesela. Alın çatındaki o derin kırışıklığı düşün. Bi de botox paralarını düşün. Bi de bence artık koca düşün bak vallahi kadın olduğunu hatırlatan bir adam olunca hayatında negatiflikler falan minimuma iniyor

Yauw şuan bu konuda ilk kez ciddi konuşacam. Benim bağlanma sorunum var. her ay biriyle görüşüyorum ama olmuyor onun şunu şöyle bunun bunu böyle. Açıkçası evlenince mutlu olacağımı düşünmüyorum.

Bizi psikologa yollayıp kendileri çay içiyor

Neydi o laf, psikoloğa gidenler psikoloğa gitmesi gerekenler tarafından delirtilenler miydi aman neyse işte o. Azıcık, tabi size anneleri tarafından emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız gibi oldu idare et.

Bu ben
O yüzden istifa mı etsem moduna girdim
Herkesten nefret ediyorum şu ara istekilerden

Kan değerleri çok etkiliyor bende öyleyim ve maalesef evde sürekli patlamaya hazır bomba gibi geziyorum

Botox daha iyi hissetirecekse yaptır gitsin.
Bi kaç sefer gördüm fotonu çok tatlısın maşaAllah.

O sinir hali bendede var bu aralar
Heleki biri birşeyi ilk söylediğimde anlamıyorsa sanki dünya batmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…