cok doğru.. o kadar dogruki karşımdakini cok büyütüyorum. nasil bana bunu yapar diye kendimi yiyorumBaşkalarını bu kadar önemsemeyerek.
Kendinize dönerek.
Kendi yolunuzda ilerleyerek.
Bu bir mizaç değil seçim.
yoo evli degilim maalesef kardeslerimKocandan bahsetmiyosan devam et hayatına. Umursamamaya başlarsın zaten. Nefret ettiğin kişiden ibaret bir hayatın olmazsa sorun da kalmaz
evli degilim. ailem maalesef hayatımdan çıkarmak istiyorum ama mecbur ortak bir araya gelmek zorunda kalıyorumBu şahıs eşinizse ya boşanacaksınız ya da her şeyi affedip devam edeceksiniz. Başkaları için de geçerli yani ya hayatınızdan çıkaracaksınız ya da affedip devam edeceksiniz.
cok doğru ama iste görmek zorunda olduğum insanlar olunca katlanmak zorunda kalıyorumBaşka uğraş alanları...
Önemsememek...
Kendini sevmek...
Işte her zorluğun sonunda muhakkak bir kolaylık vardır. Yeter ki sabredebilelimcok doğru ama iste görmek zorunda olduğum insanlar olunca katlanmak zorunda kalıyorum
sürekli görünce aklım o yitirecekmiş gibi oluyorum ofkemj tetikliyorAklına geldiği anda ilgini başka şeylere yönelrmelisin.düşündükçe sinirlenir sinirlendikçe dolar doldukça kinlenirsin..aç bi kitap TV vs..kafanı dğıt gitsin başka türlü zor.. oyalan yani
aynı ortamda yaşadığın için böyle duygulardasın haklısın da.Ama lütfen yağmurdan kaçarken doluya tutulma.kötü insanlardan kurtulmanın yolu başka bir insana sığınmak sevgisini beklemek olmamalı.kendin tek başına güçlü olup üstesinden gelmelisin.kolaylıklar ve ferahlık diliyorum sanasürekli görünce aklım o yitirecekmiş gibi oluyorum ofkemj tetikliyor
aynı ortamda yaşadığın için böyle duygulardasın haklısın da.Ama lütfen yağmurdan kaçarken doluya tutulma.kötü insanlardan kurtulmanın yolu başka bir insana sığınmak sevgisini beklemek olmamalı.kendin tek başına güçlü olup üstesinden gelmelisin.kolaylıklar ve ferahlık diliyorum sana
cok teşekkür ederim ❤aynı ortamda yaşadığın için böyle duygulardasın haklısın da.Ama lütfen yağmurdan kaçarken doluya tutulma.kötü insanlardan kurtulmanın yolu başka bir insana sığınmak sevgisini beklemek olmamalı.kendin tek başına güçlü olup üstesinden gelmelisin.kolaylıklar ve ferahlık diliyorum sana
işte yaşadıklarım kurtuluş kapısına itiyor o da hatalı seçimler oklarından korkuyorumKonu sahibi bu yorumu lütfen dikkate alın. Diğer konularınizi okudum ve hata yapmaya çok aciksiniz. Gereksiz insanlar konusunda bile acaba diyorsunuz o yüzden bu yorum çok haklı bir yorum. Affetmek sizi yuklerinizden kurtaracaktır.
bir daha görmeyeceğim biri olsa neyse sürekli görmek zorunda olduğum insanlar olunca öfkem tazeleniyor. e haliyle alttan almak zorlasiyorKendi başına üstesinden gelemiyorsan terapi yolunu seç bence.
Öfke kendine zarar.
Affetmek gerek. Bu affetmenin anlamı farklı. Yas sürecinden geçmek gibi. Olanlar oldu ama geçmişte kaldı.
Sürekli onları düşünüp yaşayamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?