Öfkem hala dinmedi

Madame jolie

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
45
14
8
merhaba arkadaşlar
Öncelikle evliyim ve elti görümcelerle birlıkte oturuyoruz ve bugün pikniğğe gidecektik temizliğimizi bitirıp hazırlığımızı yaptık kalabalığız bir arabamız tek olduğu için gidişi iki sefer yaptık
Eşim eltımi ve kardeşini vede kaynımı ilk sefer biraktı sonra ben görumcelerımı almaya geldi
Görümcemin kızı aşağidan bana seslenip aynen şöyle : yukarıdakiiii kocan geldi hadi in aşagı !!
Demesi ne kadar saygısız ve terbıyesız olduğunu gösterıyor ben hıc cewap wermedim buda sanırım onu gıcık ettı ve tekrar edıp : in aşağıya !!! Dıye msj attı dayanamadım bende tabi ; çıkıp gidin bn gelmiyorum dıyıp odama döndüm. Oda gıdıp eşimde bana kızdı anlattım ona ama sanki haksızmışım gıbı bana kızdı ve gitti.

Şuan ben ve bebeğim tekiz evde çok öfkeli ve kızgınım sinirden ağlıyorum sizce döndüğünde ona Nasıl davranmalıyım ...

15 yasında bizimle bırlıkte kalıyo

Çocukla neden çocuk oluyorsun tatlım? Zaten tuhaflıkları kocanın gözüne batar sen işledikçe. Neyse olan olmuş. Özür falan dilemeye kalkma. Biraz suratsız davran, sonra yavaş yavaş normale dön.

Örneğin diğer eltıme bu üslupta knusmaz sadece benle
Acaba eltim amca kızı akraba bn yabancı diyemi merak edıyorum

Bu kadar takarsan üzerine gelir, inadına yapar. Ciddiye almıyor gibi yap yoksay. Mesafe her zaman iyidir. Ayyy vıcık vıcık ilişkiler

Alakası yok bence hatta yabancısınız diye daha mesafeli olması gerekir. Benimde amcamın çocukları var ergenler şu an çok şımarıklar ama bana asla ters bi lafları olamaz. Çok sert davranırım bu konularda. Bence sizde biraz sert olun açık açık söyleyin terbiyesizliğini.

Elti gorumce kayın hep beraber mi kalıyorsunuz ben mi yanlış anladım .. soruna gelince neden 15 yasındaki kıza laf soylettiriyorsun kendine

sizin de mi yaşınız küçük

diğer eltime bunu diyemez diyorsun sen de haddini bildirirsen sana da diyemez

bir de madem arabayı eşin kullanıyor ilk seferde git sen

sonra gelip alsın eşin kalanları

kıza da cevabını verip adam gibi konuş demeliydin arabaya girince de bana böyle dedi sen mi öğrettin böyle konuşmayı deyip eşine de laf sokmalıydın

bu kadar kalabalık bir yaşam da hali ile sıkıntısız olmaz ayrıca

15 yaşındaki çocukla çocuk olmuşsunuz resmen..
ee şimdi kime trip yaptınız elinize ne geçti? mutsuz mutsuz oturan sizsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…