- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi Madame jolie
-
Yaşamayan bilmez diyeyim çünkü birine kızınca digerleri hepsi bırden taraf alıyorlar bi yandan gitmemem daha iyi hepsi akraba aralarında bi ben yabancı
Ne sen sor ne ben söyleyim manyaq bi ailenin içine düştüm öle diyim
tek isteğim bi an önce onlardan ayrılmak. uzak olsunlar bana....
ama gel görki aynı evin içinde aynı sofrada ne kadar uzak olabılırsın ki kendimi çok yorgun hissediyorum
15 yaşında ki kızın saygısızlığını taktir ediyosa o da kapasite olarak o kızla yaşıt demektirBunu söyleyen evet görumcemın kızıydı ama yanında 23 yasında olan görümcemde wardı ve o saygısızlığı yaparken bekar olan görümcem sanki takdır edermiş gülüyordu yeğenine
tamam ama gitmediniz işte on kere yanlış yaptın deniyor size ama geçti. Artık önünüze bakın. Eşinizin gönlünü alın. Sanki herkes melek. Hepimizin fevri davrandığı onlarca yüzlerce olay vardırgitmemekle en büyük yanlişi yaptım farkındayım
15 yasinda ki kiza mi kustun? Ergen o ergen! knusmayi birak o yastakiler agzinin yerlerini bilmiyorlar..birde gorumce olacak yasta bile degil. Bildigin cocuk...15 yasında bizimle bırlıkte kalıyo
Sizde o kiza asagidaki siz gidin diye seslenseydin15 yasında bizimle bırlıkte kalıyo
Aslında bu hep saygı beklentisi ve sevilme isteğinden oluşuyor. Karşınızdakini umursamadığınızda bu tarz şeylere bozulmuyorsunuz bile. Benimde görümcem (benden 7 yaş küçük) densiz bi laf etmişti abisiyle tartışırken. Evden çıkmak üzereydik neyse çıktık mevzusunu bile açmadım eşim daha sonra bana sen nekadar olgun bi kadınmışsın dedi. Bende dedimki benden onca yaş küçük bir.kzıın lafını kaale mi alsaydım boşver sen beni biliyosun ben seni dedim. Ondan sonrada mesafemi koydum çaktırmadan. Biraz kinciyim belki evet ama azıcıkta lazım. Şimdi sevgi saygı beklemediğim için umursamıyorumda
Kaç yaşindasın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?