öfkemı kontrol edemıyorum....yardımınıza ıhtıyacım var....

lilyana hıc sorma ama bunlar hep guven yukan hareketler...
bısıy ıtıraf edeyım mı;esımden cok benım kabahatlı oldugumu anlatan yorumlar benı rahatlattı...
ne yapmalıyım bundan sonra...
netıcede abartmıs olsamda arada kırıcı ve benı saymadıgını gosteren tavırları var...
yanı bundan sonra nasıl bır yol ızlemelıyım....

Senden izinsiz ailesine para wermemesi gerektiğini ona sert bir dille anlat uyar son kez söylüyorum bunu sana de..
Çünkü cidden hoş bir durum değil..
Bir daha yaparsan olacakları sen düşün de kapat konuyu..
Gerisi ona kalmış, yiyosa yapar(!)
Diğer konuya da takılma, adamın haber dikkatini çekmiş bakmışş bişi yok bunda ve ayrıca çok dürüstmüş etkilendim de demişşş

foto ya bakma konusunda evet abartıyorsun eşler beraber ..... Bile izliyor artık
ki sen benim neler yaşadığımı neleri affettiğimi iyi biliyorsun kurana el bastıracak bişi yok
evet bi fotodan etkilenmiş olabilir bu onun ayıbıdır aldatmadı ya bu adam seni bi sakin ol

ikincisi abisine verdiği borç elbet eline yüzüne bulaşacak kocanın hemen ödeyebilecekmi sanmam...
Bekleyip görelim senin eşin böle bir adam değil bizde biliyoruz sende
kendine eşine kızına bunu yapma evliliğini yıpratmaya çalışanları allaha havale et boşver
para pul hallolur gülüm huzurun yerinde olsun yeterki boşver girme aralarına kendi anlasın
borcunu yıllarca ödeyemeyince kaynın kendi hesap soracak nasılsa

yagmurcum,cok haklısın...
gercekten cok yerınde soyledıklerın...
esım para karsılıgı kayınpederden arabasını aldı zaten.kayın pederın arabası satılınca paramızı alacakmısız zaten.esımın soyledıgıne gore arabaya satılık ılanı verılmiş.ancak burada bızımle olan kaynımın soyledıklerıne gore araba satılık degılmıs.kayın peder acıl ıhtıyacım yok o nedenle satmıyorum demıs.kım ıstedıgım parayı verırse ona satıcam demıs.adamlar hala keyıflerınde...
nefret edıyorum bencıl ınsanlardan........................

benım tepkım onceden soylemeyısıne zaten....

bu arada aynı durumda ne kardesı ne de babası yardım ederdı....

ne kadar acıkı bundan cok emınım,keske yanılma payım olsaydı....

resım mevzusundada gırmıs olması degıl etkılenmıs oldugunu soylemesı bıraz gururumu kırdı galıba...
once bana danısmadan para vermıs olması sonrada bu resımden etkılecek kadar baktıgını soylemesı, ard arda bu ıkı durum benı cok yıprattı...benım de ona ıhtıyacım var benı yatıstııracak tek bır cumlesıne...
ama o bunun yerıne onlarla tıl da konusup muhabbet etmeyı secıyo...

arkadasım benım sorunum aılesıyle tlf da konusması degıl,tabıı kı konusa bılır ama netıcede hatalıysa bır ınsan ılk once hatasını duzeltmek ıcın ugrasır oyle degılmı...
ama adam benı yatıstırmak yerıne aılesının her ferdını tlfla arayıp tek tek muhabbet etmeyı secıyo.....

O dusese bakmasinda bi tuhaflik yok ki disarida daha fazladi var.ama aile meseleleri buyuk onda haklisin

O dusese bakmasinda bi tuhaflik yok ki disarida daha fazladi var.ama aile meseleleri buyuk onda haklisin

haklı olmak yetmıyomus onu anladım...
arsız olmak lazımmış,gormemek, duymamak,bılmemek...
erkege guvenmeyeceksın dıyolar,ya bu adam benım kocam evladımın babası ben nasıl guvenmeden aynı yastıga bas koyayaım...
hadı yenı evlıyken guven konusunda yıne kotu tecrubeler yasattı,pekı ya sımdı.6. senemıze gırdık ya,olurmu yapılırmı....?resmen yıne olsa yıne yaparım edalarında adam.......

Parasal konularda haklısınız diğer konularda abartmışsınız.

sız olsaydınız bundan sonrasında nasıl bır tavır takınırdınız?

Maddi bir konuda bensiz karar alamayacağını kafasına sokana kadar uğraşırdım. Bu kabul edilemez çünkü. Ben neyimki o zaman. Başçavuşun eşeği mi afedersiniz? Ama bir haber sitesinden haber izledi diye ya da o tarz bir film izledi diye sorun çıkarmazdım sanırım. Hoş başka bir şeye kızgınsam nefes almasına bile arıza çıkarabilir miyim bilemedim.

Bir de bütün bunların yanında siz bir annesiniz. Bunların ortasında çocuğunuzun psikolojisini de ihmal etmeyin. Mümkünse ona yansıtmadan halletmeye çalışın.

Zavallı adamı ..... izlerken yakalasanız ne olacaktı =)=)
1. Size danışmadan kendi başına büyük miktardaki parayı alması vermesi vs yanlış, savunulacak bir tarafı yok. Ama ne yazık ki bazen erkekler böyle başına buyruk davranabiliyor. Özellikle eşin ev hanımı olduğu ailelerde. Oturup konuşmanızı tavsiye ederim, bu konuda kırıldığınızı belirtin.
2. Aileler genelde hep problem olur nedense. O bunu ister, şu bunu ister, sadece maddi olarak değil, manevi olarak da. Yapacak bir şey yok, ailedir atılmaz satılmaz, onları da öyle kabul etmek lazım. Önemli olan bütün bunların arasında eşinizle aranızın iyi olması. Bu da ancak saygı sevgi çerçvesinde olabilir.
3. Kayınvalidem der ki, ne kadar küs olursan ol, bir kere ayrı yatıldı mı o evlilikten hayır gelmez artık. Ben bu kadar abartılı konuşmazdım fakat doğruluk payı yok değil. Ayrı yatmak neyin çözümü olabilir ki?
4. Malum resim =) Evet, ben de baktım, hatta forumda öyle bir konu bile açılmıştı. Öyle inanılmaz açık saçık bir şey yok ortada, kalçası görünüyor düşesin, muhtemelen tanga giymiş veya hiç birşey giymemiş, tam anlaşılmıyor. Yani? Ne olmuş? Haberlere bakarken açmış, bakmış, ne var bunda? Gerçekten bu tip tepkileri hiç anlayamıyorum. Yok yolda birine bakmış, yok haberlerde resimlere bakmış... Bilemiyorum, bana garip geliyor, birini kırdıysam affola.

Dememe kalmamış, zaten yakalamışsınız... =) Affedersiniz, siz çocuk gibi yatmıyorum seninle diyorsunuz, o normal, adam da haklı olarak gidip ihtiyacını karşılıyor, o normal değil yani? Peki ne yapsaydı, gidip aldatsa mıydı?

hayır tabıkı de kırılmadım.konuyu acmamın sebebıde bu zaten ben suanda ust uste gelmıs bukadar can sıkıcı seyden sonra gercekten objektıf bakamıyorum....
yanı bundan sonrasında nasıl bır tavır koymam gerektıgını falan cozemıyorum....
tam kraımı aldım uygulayacagım derken farklı baska bırseyıne can sıkıp kızıyorum e uzaklasıyorum.halıyle mesafelerde artıyo ıste...
allah ıcın karsımda karımda neden bana kırıldı dıyebılen bır adam yok,nasılsa barısır edalarında davranıyor...
bu da cok gurur kırıcı....
halıyle o bana yonelmedıkce bende ofkeyle basa bır seye parlıyıverıyorum...
asıl sıkıntım bana danısmadan bu ıse kalkışması,netıcede bende bu eve calısıp para getırıyorum...
bu adam sınıfına koymadan hareket etmesı aılesı ıcın de yol gosterıcı olacaktır,falan fılan dıye atıp tutuyorum ıste....

ıyıde ben neden ıhtıyacımı baska bır sekılde karsılamıyorum...
o zaman da yıne aılesıyle alakalı bır sorun yuzunden guven yıkımım olmustu....
konusuyorum olmuyor,uzaklasıyorum olmuyor....
çözumu bende bulamıyorum...
ayrı yatıyo olmak benım ıcınde can sıkıcı tabıı...
ama hıc bır sey olmamıs gıbı uzanamıyorum yanına...

Anladım. Evet, danışmadan hareket etmesi hoş değil, bunu bir şekilde oturup konuşmanız gerekir ama, böyle yatak cezasıyla çözülmez bu olay. O kendince haklı olduğunu düşünüyor, ne kadar kırıldığınızı, üzüldüğünüzü anlatmanız gerekir diye düşünüyorum. İnşallah her şey yoluna girer.

Bak bu çok kırıcı olmuş mesela. Aldığım maaş kadar mı konuşma hakkım var benim yani? Ya ev hanımıysam? O zaman ne olacak? Hiç bir şeyde sözüm olmayacak mı? Kızdım şimdi.

işte bende tam bu durumdayım....
ne yapsa gozume batıyo artık...
bır ısın ıcınde aılesı varsa mutlaka krız sebebımızdır...
aılesı yuzunden bana sıddet uyguladıgı bır gun bıle oldu...
yınede evladım ıcın katlandım...
kızıma yansımıs olmasıda ayrı canımı acıtan durum...
ama esımın benı nasılsa affeder edalarında kendı rahatına bakması da sınır edıyo ıste benı...
bu kadar hata yapan bır adamın kafasına nasıl sokabılırım

İnsanlar farklıdır, bazıları yapar bazıları yapmaz. Sizin yaptığınız veya yapmadığınız herşeyi yapıp yapmayacak diye bir şey yok. Sadece bu anormal bir şey değil, onu demek istiyorum.
Tabi, kavga edince kimse hiç bir şey olmamış gibi davranamaz, bu yüzden yatmadan önce sorunlarınızı çözmeye çalışın, oturun konuşun, tartışın, ama sonunda çözün sorunu. Anlaşmaya çalışın, onun istediklerini de sorun, yapmaya çalışın, hep tek taraflı olmaz, her iki taraf da karşılıklı birbirini mutlu etmeye çalışırsa, o zaman sorun çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…