Boem kuzum bu ne şiddet bu celal..
Adamın haber dikkatini çekmiş bakmış hemen kötüye yorma..
Var öyle my nette felan ilginç şeyler..
Hem ewden de gitmen hoş olmamış, ne değişti bana söyler misin?
Daha da çok tetiklemiş gerginliği..
Sana sormadan kaynına para vermiş olmasını bende tasvip etmedim orda haklısın ama
lütfen biraz sakin ol.. Bak kızın anne ne olur açalım kapıyı diye yalvarmış sana.
Ona bunu yaşatmana gerek yok..
lilyana hıc sorma ama bunlar hep guven yukan hareketler...
bısıy ıtıraf edeyım mı;esımden cok benım kabahatlı oldugumu anlatan yorumlar benı rahatlattı...
ne yapmalıyım bundan sonra...
netıcede abartmıs olsamda arada kırıcı ve benı saymadıgını gosteren tavırları var...
yanı bundan sonra nasıl bır yol ızlemelıyım....
yagmur bende oyle bır travma etkısı yapdı kı,ınan elım hıc bır seye gıtmıyo...
Kendımı aptal yerıne konmus gıbı hıssedıyorum....
Bana verdıgı cevap aynen su,tamam abım hatalı,ser...sız,...... Olabılır ama ıntıharı dusunuyodu ne yapabılırdım dıyo...
Sız bılıyosunuz aılesınden neler cektıgımı...
Kar yapacagına ınandıgı bır ıse gırıyo ve dolandırılıyo....
Nedense bu buyuk karlı ıse gırerken kımse bılmıyor ama dolandırılınca para ıstemeye gelınce ılk akla gelen yıne bızız...
Işyerınde ınternet yok,analatabılecegım kımse yok eve yenı baglandı...baglanmaz olaydı....
Bana dıyokı baktı resımle ılgılı ben baska bır amaç gudseydım resım degıl farklı seyler acardım....
Bılemıyorum guvenım sıfır....
foto ya bakma konusunda evet abartıyorsun eşler beraber ..... Bile izliyor artık
ki sen benim neler yaşadığımı neleri affettiğimi iyi biliyorsun kurana el bastıracak bişi yok
evet bi fotodan etkilenmiş olabilir bu onun ayıbıdır aldatmadı ya bu adam seni bi sakin ol
ikincisi abisine verdiği borç elbet eline yüzüne bulaşacak kocanın hemen ödeyebilecekmi sanmam...
Bekleyip görelim senin eşin böle bir adam değil bizde biliyoruz sende
kendine eşine kızına bunu yapma evliliğini yıpratmaya çalışanları allaha havale et boşver
para pul hallolur gülüm huzurun yerinde olsun yeterki boşver girme aralarına kendi anlasın
borcunu yıllarca ödeyemeyince kaynın kendi hesap soracak nasılsa
Of eşini kendinden soğutmak için özel bir çaba gösteriyorsun sanki.
12 gün yatak ayırmak,kapı açmamak,vurmak,hele hele fotoğraf meselesi yok artık dedirtti.
Adam eski sevgilisiyle yazışsa,arkadaşlık sitesine girse,hadi hadi ..... baksa neyse de haber olmuş bir konuya tıklamışsa bu kadar üzerine gidilmez.
Geçen de Rihanna'yı kıskanan biri vardı.Abartmayın bu kadar yahu.
Eşinin para konusundaki açıklamaları makul.Şöyle düşün,senin kardeşin dara düşseydi ne yapardın ?
Veya senin eşinin başına bir şanssızlık gelseydi ve kardeşi yardım etmeseydi ne düşünürdünüz ?
Önceden söyleseymiş iyiymiş ama sen çok tepkilisin diye söylememiş olabilir.
Size genelde aynı yorumlar yapılmış.
Fevri hareket edip,kapris yapıyorsunuz.
Doldum diyorsunuz,ne yaşadığınızı bilmiyorum ama eşinizin 7-24 ailesiyle konuşması sizi ilgilendirmez.
Siz ailenize nasıl düşkünseniz oda normal olarak düşkündür.
Eşiniz sizin ailenizin bulunduğu şehirde oturabiliyorsa,sizde telefon konuşmalarına karışmayın bir zahmet.
O dusese bakmasinda bi tuhaflik yok ki disarida daha fazladi var.ama aile meseleleri buyuk onda haklisin
herkese mrb.ben 5 yıllık evlıyım.4 yasında bır kızım var.esımın aılesı baska bır sehırde bızde 2 yıldır benım aılemın bulundugu sehırdeyız.
esımın aılesı yuzunden sık sık kavga edrız.ve ben her ne olıursa olsun esımı aılesıne karsı hep onure eden taraf olmusumdur.son kavgamızda esımden yasca buyuk ve esınden 1 yıl once ayrılmıs kaynım yuzunden yaptık.kaynım bırısı tarafından dolandırılmıs.bızde borc bogaza kadar,yenı ev aldık.onun odemelerı bızı sıkıstırınca arabamızı sattık.bu dolandırılan ustun zekalı kaynımda arabayı sattıgımızı duyunca esımden para ıstemıs.
velhasıl esımde ona 15 bın vermıs.ama karsılıgında kayın pederın 15 bınlık arabasını almıs.artı dıger kaynımdanda bır mıktar altın almıs.ısın acı yonu esım bu parayı bana sormadan vermıs olması.parayı verdıgı gunun aksamına bana actı konuyu.ogun kaynımda bızde kalmıstı.saunma olarak ıse,abım gıttıkden sonra acacaktım,onun onunde tartısmayalım dıye acmadım bu konuyu dıyo.hem ben bızı her turlu garantıye aldım,arabayı alsalarda altınlar bızde dıyo.altınlarda etse etse 10 bın eder yanı....
ben tabıı ofkeden delıye dondum,cunku benı saymadan kendı basına karar vermesını hazmedemıyorum.cıldırdım hatta evden gıtmeye bıle kalktım.aılesı yuzunden bu ılk sıkıntı degıl cok daha kotu zamanlarımız oldu,yınede kırdım dızımı oturdum asagı,ne kadar ozur dıledıysede kırgınlıgım gecmedı.aılesı yuzunden bır hafta once baska bır problem yasadıgımız ıçın zaten lımonıydık.anlıycanız bu olayda ustune bınınce neredeyse 12 gundur falan ayrı yatıyoruz....
ben annemler tasınacagı ıcın yardım edecegım bahanesıyle öncekı gece annemlerde kaldım.esım hıc ıstemedı ama bır kac gun kalmam gerektıgını bu uzaklıgın bıze ıyı gelecegını soyledım.yınede pek yanasmadı.buna ragmen kaldım.dun eve geldım ve pc yı elıme aldım,nedense gecmıs konulara bakmak ıstedım acaba esım neler yapmıs dıye...beynımden vuruldum,ıngıltere kralıcesının etegının havalandıgı bır goruntu var haberlere bakıyoken bu goruntuye gırmıs.ıgrenc bır goruntu.aradım agzıma gelenı saydım ve ona eve gelmemesını onu gormek ıstemedıgı soyledım.gece 00;30 a kadar gelmadı gelıncede elını zıle dayamıs cekmıyo 20 dakıka acmadım kapıyı,kızım uyandı yalvarıyo anne acalım ne olur dıye,o etkılenmesın dıye actım ,ama agzıma gelenı saydım.adamdakı yuzsuzlugu ve rahatlıgı gorsenız yuzu bıle kızarmıyo.delırdım yumruklarla neresıne gelırse vurdum.hıc tepkı vermedı.sonra pc basına gecmıstı o goruntuyu actım,hadı yıne bak bakalım belkı bu sefer yuzun kızarır dedım.sadece haberlerde gezınınırken gordum baslıgı;ıngıltere düşesi rüzgarın azızlıgıne ugradı yazıyodu bayan olması ıhtımalı bıle gelmedı aklıma dedı.ben kuranı aldım elıme ve dedımkı,bılınçlı bır sekılde gırmedıgıne yemın et sımdı dedım.yemın ettı.sonrada bu goruntuden etkılenmedıgıne yemın et dedım.verdıgı cevap aynen su; bu goruntuden etkılendım evet ama bılerek gırmedım..........
cok ofkelıyım ve adamda bır o kadar rahat.akıl verın lutfen.....sersem gıbıyım saglıklı dusenemıyorum....
Parasal konularda haklısınız diğer konularda abartmışsınız.
sız olsaydınız bundan sonrasında nasıl bır tavır takınırdınız?
Zavallı adamı ..... izlerken yakalasanız ne olacaktı =)=)herkese mrb.ben 5 yıllık evlıyım.4 yasında bır kızım var.esımın aılesı baska bır sehırde bızde 2 yıldır benım aılemın bulundugu sehırdeyız.
esımın aılesı yuzunden sık sık kavga edrız.ve ben her ne olıursa olsun esımı aılesıne karsı hep onure eden taraf olmusumdur.son kavgamızda esımden yasca buyuk ve esınden 1 yıl once ayrılmıs kaynım yuzunden yaptık.kaynım bırısı tarafından dolandırılmıs.bızde borc bogaza kadar,yenı ev aldık.onun odemelerı bızı sıkıstırınca arabamızı sattık.bu dolandırılan ustun zekalı kaynımda arabayı sattıgımızı duyunca esımden para ıstemıs.
velhasıl esımde ona 15 bın vermıs.ama karsılıgında kayın pederın 15 bınlık arabasını almıs.artı dıger kaynımdanda bır mıktar altın almıs.ısın acı yonu esım bu parayı bana sormadan vermıs olması.parayı verdıgı gunun aksamına bana actı konuyu.ogun kaynımda bızde kalmıstı.saunma olarak ıse,abım gıttıkden sonra acacaktım,onun onunde tartısmayalım dıye acmadım bu konuyu dıyo.hem ben bızı her turlu garantıye aldım,arabayı alsalarda altınlar bızde dıyo.altınlarda etse etse 10 bın eder yanı....
ben tabıı ofkeden delıye dondum,cunku benı saymadan kendı basına karar vermesını hazmedemıyorum.cıldırdım hatta evden gıtmeye bıle kalktım.aılesı yuzunden bu ılk sıkıntı degıl cok daha kotu zamanlarımız oldu,yınede kırdım dızımı oturdum asagı,ne kadar ozur dıledıysede kırgınlıgım gecmedı.aılesı yuzunden bır hafta once baska bır problem yasadıgımız ıçın zaten lımonıydık.anlıycanız bu olayda ustune bınınce neredeyse 12 gundur falan ayrı yatıyoruz....
ben annemler tasınacagı ıcın yardım edecegım bahanesıyle öncekı gece annemlerde kaldım.esım hıc ıstemedı ama bır kac gun kalmam gerektıgını bu uzaklıgın bıze ıyı gelecegını soyledım.yınede pek yanasmadı.buna ragmen kaldım.dun eve geldım ve pc yı elıme aldım,nedense gecmıs konulara bakmak ıstedım acaba esım neler yapmıs dıye...beynımden vuruldum,ıngıltere kralıcesının etegının havalandıgı bır goruntu var haberlere bakıyoken bu goruntuye gırmıs.ıgrenc bır goruntu.aradım agzıma gelenı saydım ve ona eve gelmemesını onu gormek ıstemedıgı soyledım.gece 00;30 a kadar gelmadı gelıncede elını zıle dayamıs cekmıyo 20 dakıka acmadım kapıyı,kızım uyandı yalvarıyo anne acalım ne olur dıye,o etkılenmesın dıye actım ,ama agzıma gelenı saydım.adamdakı yuzsuzlugu ve rahatlıgı gorsenız yuzu bıle kızarmıyo.delırdım yumruklarla neresıne gelırse vurdum.hıc tepkı vermedı.sonra pc basına gecmıstı o goruntuyu actım,hadı yıne bak bakalım belkı bu sefer yuzun kızarır dedım.sadece haberlerde gezınınırken gordum baslıgı;ıngıltere düşesi rüzgarın azızlıgıne ugradı yazıyodu bayan olması ıhtımalı bıle gelmedı aklıma dedı.ben kuranı aldım elıme ve dedımkı,bılınçlı bır sekılde gırmedıgıne yemın et sımdı dedım.yemın ettı.sonrada bu goruntuden etkılenmedıgıne yemın et dedım.verdıgı cevap aynen su; bu goruntuden etkılendım evet ama bılerek gırmedım..........
cok ofkelıyım ve adamda bır o kadar rahat.akıl verın lutfen.....sersem gıbıyım saglıklı dusenemıyorum....
Dememe kalmamış, zaten yakalamışsınız... =) Affedersiniz, siz çocuk gibi yatmıyorum seninle diyorsunuz, o normal, adam da haklı olarak gidip ihtiyacını karşılıyor, o normal değil yani? Peki ne yapsaydı, gidip aldatsa mıydı?bundan yaklasık 1,5 yıl once yıne boyle aılesı yuzunden bır sorun daha yasamısdık ve yıne ona olan ofkemden yatagımı ayırmıstım.
ozamanda yıne gece onu tvde uygunsuz bır fılm ızlerken gormustum ve karsıma alıp konustum.
ozamanda yıne aynı seylerı hıssetmıstım...
ben yatagı ayırdıgım ıcın yapmısmıs.ben yapıyomuyum...
kaldıkı gerekırse gel bulundugum odanın kapısında sabahla kendını affettır ama boyle ıgrenc goruntulerı ızleme demıstım.
Zavallı adamı ..... izlerken yakalasanız ne olacaktı =)=)
1. Size danışmadan kendi başına büyük miktardaki parayı alması vermesi vs yanlış, savunulacak bir tarafı yok. Ama ne yazık ki bazen erkekler böyle başına buyruk davranabiliyor. Özellikle eşin ev hanımı olduğu ailelerde. Oturup konuşmanızı tavsiye ederim, bu konuda kırıldığınızı belirtin.
2. Aileler genelde hep problem olur nedense. O bunu ister, şu bunu ister, sadece maddi olarak değil, manevi olarak da. Yapacak bir şey yok, ailedir atılmaz satılmaz, onları da öyle kabul etmek lazım. Önemli olan bütün bunların arasında eşinizle aranızın iyi olması. Bu da ancak saygı sevgi çerçvesinde olabilir.
3. Kayınvalidem der ki, ne kadar küs olursan ol, bir kere ayrı yatıldı mı o evlilikten hayır gelmez artık. Ben bu kadar abartılı konuşmazdım fakat doğruluk payı yok değil. Ayrı yatmak neyin çözümü olabilir ki?
4. Malum resim =) Evet, ben de baktım, hatta forumda öyle bir konu bile açılmıştı. Öyle inanılmaz açık saçık bir şey yok ortada, kalçası görünüyor düşesin, muhtemelen tanga giymiş veya hiç birşey giymemiş, tam anlaşılmıyor. Yani? Ne olmuş? Haberlere bakarken açmış, bakmış, ne var bunda? Gerçekten bu tip tepkileri hiç anlayamıyorum. Yok yolda birine bakmış, yok haberlerde resimlere bakmış... Bilemiyorum, bana garip geliyor, birini kırdıysam affola.
Dememe kalmamış, zaten yakalamışsınız... =) Affedersiniz, siz çocuk gibi yatmıyorum seninle diyorsunuz, o normal, adam da haklı olarak gidip ihtiyacını karşılıyor, o normal değil yani? Peki ne yapsaydı, gidip aldatsa mıydı?
Anladım. Evet, danışmadan hareket etmesi hoş değil, bunu bir şekilde oturup konuşmanız gerekir ama, böyle yatak cezasıyla çözülmez bu olay. O kendince haklı olduğunu düşünüyor, ne kadar kırıldığınızı, üzüldüğünüzü anlatmanız gerekir diye düşünüyorum. İnşallah her şey yoluna girer.hayır tabıkı de kırılmadım.konuyu acmamın sebebıde bu zaten ben suanda ust uste gelmıs bukadar can sıkıcı seyden sonra gercekten objektıf bakamıyorum....
yanı bundan sonrasında nasıl bır tavır koymam gerektıgını falan cozemıyorum....
tam kraımı aldım uygulayacagım derken farklı baska bırseyıne can sıkıp kızıyorum e uzaklasıyorum.halıyle mesafelerde artıyo ıste...
allah ıcın karsımda karımda neden bana kırıldı dıyebılen bır adam yok,nasılsa barısır edalarında davranıyor...
bu da cok gurur kırıcı....
halıyle o bana yonelmedıkce bende ofkeyle basa bır seye parlıyıverıyorum...
asıl sıkıntım bana danısmadan bu ıse kalkışması,netıcede bende bu eve calısıp para getırıyorum...
bu adam sınıfına koymadan hareket etmesı aılesı ıcın de yol gosterıcı olacaktır,falan fılan dıye atıp tutuyorum ıste....
Bak bu çok kırıcı olmuş mesela. Aldığım maaş kadar mı konuşma hakkım var benim yani? Ya ev hanımıysam? O zaman ne olacak? Hiç bir şeyde sözüm olmayacak mı? Kızdım şimdi.tepkılerımın cok uc tepkıler oldugunu bende farkındayım ama hem bırıkmıslık,hem esımın ustune bırde pişkın pişkın bana tavır yapmasını hazmedemıorum...
ona ben aynısını yapsam ne yaparsın dıyorum...
verdıgı cevap aldıgın maas ne kadarda konusuyosun...
belkı cok ofkeme kapılıyorum ama hıc hak etmedıgım tepkıler ve sozler bunlar...
hemde kımler ıcın...
esımın aılesının bu bencıllıklerı yuzunden zaten bu sozunu ettıgım kaynım esınden bosandı...
5 yıldır bızım ustumuzdede cok gezındıler ama ben hep sabrettım sıktım dısımı....
ama gordumkı bosa kurek sallamısım...
derdım para degıl esımın benı saymıyo olması...
Maddi bir konuda bensiz karar alamayacağını kafasına sokana kadar uğraşırdım. Bu kabul edilemez çünkü. Ben neyimki o zaman. Başçavuşun eşeği mi afedersiniz? Ama bir haber sitesinden haber izledi diye ya da o tarz bir film izledi diye sorun çıkarmazdım sanırım. Hoş başka bir şeye kızgınsam nefes almasına bile arıza çıkarabilir miyim bilemedim.
Bir de bütün bunların yanında siz bir annesiniz. Bunların ortasında çocuğunuzun psikolojisini de ihmal etmeyin. Mümkünse ona yansıtmadan halletmeye çalışın.
İnsanlar farklıdır, bazıları yapar bazıları yapmaz. Sizin yaptığınız veya yapmadığınız herşeyi yapıp yapmayacak diye bir şey yok. Sadece bu anormal bir şey değil, onu demek istiyorum.ıyıde ben neden ıhtıyacımı baska bır sekılde karsılamıyorum...
o zaman da yıne aılesıyle alakalı bır sorun yuzunden guven yıkımım olmustu....
konusuyorum olmuyor,uzaklasıyorum olmuyor....
çözumu bende bulamıyorum...
ayrı yatıyo olmak benım ıcınde can sıkıcı tabıı...
ama hıc bır sey olmamıs gıbı uzanamıyorum yanına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?