öfkemı kontrol edemıyorum....yardımınıza ıhtıyacım var....

Neden nasılsa affeder diye düşünüyor? Demek ki daha önceki hatalarına hiç bir şey demediniz. Sonra birikip birikip böyle patlak veriyor işte. Adam affetmenize alışmış o yüzden istediği gibi davranıyor. Bu durumda konuşmak da ne kadar faydalı olur diye düşünmeye de başladım.

cok tesekkur ederım yaaa....
sızın ve dıger arkadasların tum onerılerıne kulak verıcem...
ama bunun ıçın onun ılk adımı atmasını beklemem lazım....
benım yapımmı boyle bılemıyorum ama muthıs kırgınım nasıl onarılır bılmıyorum...
soz konusu parayı alan kaynımda buradan gıderken bır gule gule bıle demedı....
boyle mendebur ınsanlar ıste....
olan burada bıze oldu...
evet evet bu konuyu daha fazla buyutmesem ıyı olacak galıba....

İnşallah yoluna girer her şey. Üzülmeyin.

bu tur sorunları kolay kolay hazmedemıyorum aslında...
her zaman hatalı oldugu durumlarda vermek ıstedıgım tepkıyı vermıstım...
ama kendını haklı buluyor ıste...
savunmasıda aynen su;bız bu arabanın parasının bır kısmını babamın kredı kartına cektık zaten,bende olabılır ama odemesını o degıl bız yaıyoruz dedım...
senın paranı evın taksıtıne verıyoruz
pekı senın paranı ver ozaman benımkını arabaya ver
senın paran kac kurusta konusuyosun( devlettekadrolu hemsıreyım bu arada)
madem oyle artık maasıma el suremezsın o muhtesem baban destek olsun sana odemelerınde,bakalım destek olma konusunda senın kadar ozverılı olabılecekler mı? dedım...
bu arada bu sıkısılıkta alamadıgım ve erteledıgım her ne varsa dun gıttım carsıdan aldım,cılgınlar gıbı alısverıs yaptım...
adamlar onca borc ıcındeler hergun akrabaları toplayıp mangal partısı verıyorlar,2 bınlıralık tlf alıyolar kendılerıne ....
bende kendımden kısıyorum,yavrumdan kısıyorum,nıye sıkısıgız dıye....
dunde gordu aldıklarımı dedımkı;eger onlar bunca borcu ıcınde bu kadar rahat harcıyabılıyorlarsa,ben onlara borc verecek kadar rahat bırısı olarak hayda hayda yaparım oyle degılmı dedım,hıc bır tepkı yok....

Resim olayı için çok büyük bir tepki vermişsiniz bu kadar takılmayın. Ama para olayını size sormadan vermesi hiç hoş değil hem de çok büyük bir miktar iken hatasını farketmeli ki bir daha size sormadan kendi başına iş yapmasın

Para konusunda çok haklısın.
Ama resme baktı diye kızma bence sen deyince merak edip ben de baktım.
Farklı pozları bile inceledim yani

Onu büyütme asıl mesele sana danışmadan büyük kararlar alması.
Bu konuda sert ve kararlı olabilirsin..

Para konusunda haklısın ama eşin bir şekilde kendini garantiye almış "altın ve arabayla"... Ama diğer cıkışın cok fena. Gecenin o saatinde o kadar rezillik cıkarıyorsan o adamı eve almayacaktın.

Para konusunda haklısın ama eşin bir şekilde kendini garantiye almış "altın ve arabayla"... Ama diğer cıkışın cok fena. Gecenin o saatinde o kadar rezillik cıkarıyorsan o adamı eve almayacaktın.

evet elmayra bende zaten eve gelmemesı ıcın 20 dk cebelleştım acmadım kapıyı ama olmadı ıste...
para mevzusundan kalan hırsımı bırazda o zaman cıkardım...
kendımde degıldım sankı...
bende sonradan kızımdan 4 yasındakı kızımdan cok utandım...
o bıle gecenın bır vaktı anne artık sakın ol dedı bana...
of allahım,benı bu duruma getırenler utansın.....

yılların bırıkımı dıyelım...:)

Öfke dediğin şey yılların birikimi olmaz.
Gayet kolay anlaşılıyor ki siz sinirli, tahammülsüz, "ben" kelimesini bolca kullanan becerikli bir kadınsınız.
"affettiğiniz/anlayış gösterdiğiniz/onure ettiğiniz" örneklerde bile bi iyi niyet yok sanki, ileride ortaya dökmek için hepsini kenara yazmışsınız.
Yani, "bana böyle böyle yaptı/dedi, sinir krizine girdim" dediğiniz şeyleri, sizin ona vurmanız ve eve almamanız yüzünden yapmış.

Kadının erkeği böyle ezmesi her daim mutsuzluk doğurur. Ya erkeğin sevgisi biter ya da kadın erkeği adamdan saymamaya başlar.

Para mevzusunu/aile ilişkilerini ve bu konularda size danışma alışkanlığını ancak düzenli olarak(psikolog seansı gibi) konuşarak halledebilirsiniz. tepkiyle, kavgayla çözemezsiniz en fazla baskılarsınız. azıcık boş kaldığında gene patlar.
İnternetten bi magazin haberi izlemesine olay çıkartmanız ise sizi "sorunlu" gösterir. Adam p.rno bile izlemiş olsa öyle tepki göstermeye hakkınız yok bence.
Ne yazıkki kadın olsun erkek olsun bi taraf biraz alttan alınca karşıdaki yüklendikçe yükleniyor.

Eğer geri adım atacaksan bu tarz cıkışlar yapma tatlım, eşini arsızlaştırırsın. Ya dik dur ya da baska türlü cöz sorunlarını.

Bir de yatak ayırma. Ciftleri iletişimden en cok uzaklaştıran seydir bu.

yaklasık 10 gundur falan konusmuyoruz
ayrı yatıyoruz.
ayrı yatarak hatalı davranıyo olabılırım,ama aksını yapmaya tahammulum yok...
tepkımı en sert bıcımde bellı edıyorum ama bırdaha yapmıycaandan hala emın degılım.
adam daha bana trıp atıyo...

gerı adımdan kastın nedır tam olarak acarmısın...
yanı zaten ben cok gerekmedıkce muhatab olmuyorum...
ama esımın oyle bır ailesı varkı bana verdıgı deger hep onları rahatsız eder...
belkı bazı arkadaslar kızabılır ama bundan cok emınımkı dargın oldugumuz ve hatta bana sormadan bu parayı vermıs olmasıbıle onların hosuna gıdecekdır...
onlarda oyle hanım ve hanımların aılesı pek adamdan sayılmaz.
en azından durumdan haberdar olup da aramızı daha fazla acmamaları ıcın o geldıgınde tepkısız kalmamayı dusunuyorum...

Mesela eve almayacaksan alma, konuşmayacaksan asla konuşmaya calısma. Yani basladığın seyi bitir.

Ben esini karsına almamanı da tavsiye ederim, madem öyle bir ailesi var sen de her zaman eşinin yanında olduğun mesajını ver. BU demek değil ki kocanı alnından öp, onunla güel etkili bir konuşma yap

ben kayınvalıdem tarafından evden kouldugum zaman bıle esımın uzulmesıne dayanamadıgım ıcın esımle beraber yuzsuzce yıne o eve gıttım...
esım o zamanda bıle annesının hatalı oldugunu anladı ve annesıne tlf da yalvardı anne ara gelınını davet et,o gelıcek ben onu ıkna ederım dedı.ama yınede aramamıstı kadın...
asla basa kalkmak yada kotu nıyet için degıl,ama boyle zamanlarda kım olsa dusunur .bana bunu neden yaptı ben onun için nelere katlanmıstım dıye psıkolojım benı zorluyor ıste....
ayrıca neden esım ..... ızlegınde tepkı koymaya hakkım yok onu tam anlayamadım....

Son düzenleme:

evet ıste tamda hıssettıgım bu aslında...
bende kararlı bır taır sergılemenın daha etkıleyıcı oldugu kanaatındeyım ama kızım ıste ah kızım...
aılesı konusunda ıse para mevzusundakı tartısmamıza abısı de sahıt oldu...
galıba bu konuda hatalı davrandım...
öfke kontrolum gercekten yok....
ona nasıl guvenebılırım bu sartlarda bır onerın varmı?
yanı ıcımı nasıl rahatlatabılırım...

En önemli şey eşinin merhameti olmalı bence. Kim olsa o şartladaki kardeşine yardım ederdi, kötü de olsa, pislik de olsa kardeş. Merhametli bir eşe sahipsin. Bundan sonra daha dikkatli olursun ama onu kaybetme yoksa evliliğin cıkmaza girebilir.

bu konuyu actım kı ben gercekten saglıklı dusunemez durumdayım...
kesınlıkle nokta atıs ne geldıyse hep basımıza merhametınden geldı....
ama bıze zarar vermez ınsaallah artık bu merhametı.
tavrımı ılıklerıne kadar hıssettıgıne emınım
belkı bu kez akıllanır ne dıyeyım...
bugun konusmak ıcın gelırse bır oncekının aksıne olgun davranayım barı :)
tavsıyelerıne kulak verıcem saol arkadasım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…