Canım bence internet konusuna fazla takma
bırak ınterneti sokakta bile gazatelerde dergilerde neler görüyoruz
şimdi 7 den 70 bakıyorlar öyle resimler
evet bizler kadın olarak sindiremiyoruz ama doğanın kanunun
bırak o onun günahı olsun
kv konusuna gelince anlamıyorum eşini hiç anlamıyorummm
sen yeme içme sıkıntı borç içinde yüzz birde seni saymadan adamın yaptığına bak hele
inan ne diyeceğimi bilmiyorum
senin tek yapacağın şey sakinliğini korumak
dikkatini ilgini bütün sevgini kızına ada cnm
evet bol bol dua et en güzel terapi budurrr
Para işini bilemem hayır diyememiştir belki ama bi fotoğraf için bunu yapıyorsan adam iyi katlanıyor sana bence yok eteğinin açıldığı görüntülere bakmış eminim prensesde duymuştur baktığını eşini ingiltereye aldırır ya neyin kafası bu arkadaş ben bilgisayarda bakarım erkek kadın merak ederim bende zannettimki adam başkasıyla yazışmış onu bulmuş allah korusun öyle bişey olsa sen adamı vurursun çok itici hareketler böyle yaparak eşini ne korkutabilir nede saygı ve sevgisini kazanırsın kendinden soğutursun adam evlendi diye esirmi be.
hıc sorma vefa....
Bugune kadar esım aılesı yuzunden bana cok acı cekdırdı....
Artık rahat bır nefes alıyorum,esım de bızım bır aıle oldugumuzu anladı derken,su lanlara bak...
Kızım zaten elımı kolumu baglıyo.....
Bana dıyokı,anne sen babamla ne zaman barısıcaksın,barıs ne olur hanı benım kardesım olacakdı dıyo....
Bence fazla büyütmüşsünüz her olayda ayrı yatmak anne evine gitmek filan sanki sizi aldattı. Tamam size söyleyebilirdi ama karşılıksız vermemiş ki sonuçta bu parayı arabayı almış ayrıca altın almış daha ne olsun. Biraz düşünmeye ihtiyacımız var filan hoş şeyler değil ailesi sonuçta atamaz ki bir ihtiyaçları olduğunda kendi çapında yardım edebilir sürekli olmuyorsa bir seferlik hoş görebilirsiniz. Daha önce de tartışmışsınız ailesine karşı uzak durunca barıştık diyorsunuz ama siz kendi ailenize yakın oturmayı biliyorsunuz sürekli ailenizle berabersiniz. Eşiniz bunu kabul etmiş çok az erkek bunu kabul ediyor bir de aynı şehirde yaşasanız neleri sorun edersiniz kimbilir. Size karışan yok eden yok evliliğinize müdahele eden yok kırk yılda bir böyle bir istek oldu diye annenizin evine gitmek hiç yakışık alan bir şey değil oturur konuşur bir daha gizli para göndermemesini istersiniz ki eşinizde izin vermeyeceğiniz biliyormuş zaten. Fotoğrafa gelince o fotoğrafa ben bile baktım bir haber sonuçta bakında aldatmış mı oluyor anlamadım her erkek bakar merak eder yani nasıl bir fotoğrafmış diye bundan alı koyamazsınız zaten tv lerde gazetelerde böyle yüzlerce resim var. Tv de izletmeyin o zaman gözlerini kapamasını isteyin aranızda da kişisel başka soru yok ki. Sorun yaratıyorsunuz boşuna.
Bende geçtim merak etmeyin bu yollardan ama siz benim katlandığımın onda birine katlanamazmışsınız yazdıklarınızdan bunu okudum,
eğer eşin ailesine para veriyorsa en güzeli çalışmamakkk..ben olsam işten izin alırım eşimede istifa ettim derim bakalım ne yapacakk nasıl ödemelerini yetiştirecek...
Eşin ailesinin yanlışını yaşadıkça görecektir, önemli olan eşinle mutluluğun 5-10 milyar için eşinin sana olan sevgisini sarsma
Görüntü olayını baaaya bi abartmışsın merak edip açmıştır ne var yani bunda sanki p..no izlemiş gibi bir tepki vermişsiniz
Ayrıca erkekler evde huzur arar sizse anladığım kadarıyla bağırıp çağıran şikayetçi bir tavırdasınız,
eşinize biraz sevgi dolu ve merhametli yaklaşın ve çocuğun yanında da babasına kötü davranış ve söz sergilemeyin derim
Eşler ayrı yatınca melekler sabaha kadar lanet eder diye kuran da bile geçiyor neden hep yatak silah olarak görülür ben de not anlamıyorum kavga bile edeceksen yatak odanda et derdi annem bu yatak ayırmalar yavaş yavaş çiftleri birbirinden uzaklaştiriyo gibi geliyor bana....eşiniz size sormadan yapmış bu konuda hata etmiş olabilir ama bir de diğer tarafından düşünün benim eşim de benim bi tanıdığıma sıkışık olduğumuz bir anda 2000tl kredi kartından çekmiş adam zor durumdaydi o yüzden verdim geri gelmese de üzülmem da arayıp istemem dedi ben de tamam dedim ve öyle geçti bu mali konular da açılan o kadar çok başlık var ki....Allah hepimize tahammül gücü versin çok sabırsız bir nesil olduk herşey bizim istediğimiz gibi olsun diyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adam bilmeyerek açmış ama normal olarak etkilenmiş buna bişey diyemem...
para konusunda senin fikrini alması lazımdı kesinlikle ama karşılığında araba ve altın almış yani sağlama almış olayı abartmana gerek yoktu...
öncekileri bilemem ama bu konu için yatak ayırmak,kapı açmamak,hele hele vurmak fln hiç hoş değil...
öfke kontrolünü bilmemde bana çok kaprisli birazda şımarık geldin kusura bakma...
bende esımle tartısdıgım gece uyuyup uyandıkdan sonra bıraz oz elestırı yaptım...
ve sonra sabah namazımı kıldım allaha dua ettım,allahım eger ben gercekten esımın gunahını alıyorsam ve esım bu sozunu ettıgım konularda gunahsızsa bana yesıllerle beyazlarla dolu bır ruya goster dedım,ama eger esım gercekten dusundugum kadar hatalı ıse sıyahlarla dolu bır ruya goreyım dedım.ve ıstıhareye yattım.....
ruyamda abımın 3 yasında bır oglu var ahmet adında,onu komurlere belenmıs bır sekılde gordum.....
bılemıyorum ben kendımı yatıstırmaya calıssamda esımın yuzsuzlugu ve ustune yedı yırmıdort aılesıyle telefonda konusması benı dahada yukseltıyo ıste...
bende esımle tartısdıgım gece uyuyup uyandıkdan sonra bıraz oz elestırı yaptım...
ve sonra sabah namazımı kıldım allaha dua ettım,allahım eger ben gercekten esımın gunahını alıyorsam ve esım bu sozunu ettıgım konularda gunahsızsa bana yesıllerle beyazlarla dolu bır ruya goster dedım,ama eger esım gercekten dusundugum kadar hatalı ıse sıyahlarla dolu bır ruya goreyım dedım.ve ıstıhareye yattım.....
ruyamda abımın 3 yasında bır oglu var ahmet adında,onu komurlere belenmıs bır sekılde gordum.....
bılemıyorum ben kendımı yatıstırmaya calıssamda esımın yuzsuzlugu ve ustune yedı yırmıdort aılesıyle telefonda konusması benı dahada yukseltıyo ıste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?