- 26 Eylül 2014
- 4.531
- 9.899
- 358
sizin burcunuz ne :)
Ben de balığım bana diyor ki sen çok narinsin ben yanında kalas kalıyorum diye. Ha şunu bileydin dedim ya. Ben fazla hayal kuruyorum sanırım romantizm duygusallık istiyorum bu mantık abidesiBen kovayim canım :)
İnsanin sevmediği burnunun dibinde biter derler ya bana aynen öyle oldu
Eski sozlum de oglakti, şimdiki nisanlim da oğlak :)
Kardeşim de oğlak erkeklerini hic sevmezdi o da gitti oglakla evlendi
ben de buna anlam veremiyorum , aslındda evet güvenilir, sağlam duruşları var gibi ama bence içlerinden nelerin gelip geçtiğini açık söyleseler,yanlış anlamalara da sebebiyet vermezler.. yoruyo özellikle 2li ilişkilerde siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben de pek duygularını özellikle derin ve güçlü olanları belli edemeyen bi boğa kadını olsam bile boğa,başak ve oğlak erkekleri yok yaniaynen içinde neler neler dönüyor o kadar kuruntulu ki
Ben de balığım bana diyor ki sen çok narinsin ben yanında kalas kalıyorum diye. Ha şunu bileydin dedim ya. Ben fazla hayal kuruyorum sanırım romantizm duygusallık istiyorum bu mantık abidesi
Benimki çok ağlıyo ya herseye nerdeyse ama kafasında senoryolar yazıyo e çok sert bir görünüşü varben de buna anlam veremiyorum , aslındda evet güvenilir, sağlam duruşları var gibi ama bence içlerinden nelerin gelip geçtiğini açık söyleseler,yanlış anlamalara da sebebiyet vermezler.. yoruyo özellikle 2li ilişkilerde siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben de pek duygularını özellikle derin ve güçlü olanları belli edemeyen bi boğa kadını olsam bile boğa,başak ve oğlak erkekleri yok yanirivayete göre benim görüştüğüm kişi en son 1999 yılında depremde amcasını kaybedince ağlamış, 16 yılda bir ağlayabilen biri... :)
Evet bambaska biri oluyorlar ama saman alevi gibi hemen geçiyoAynen ya bana diyor ki senin istediğin erkek anca filmlerde olur
Ben senden hicbir şey istemiyorum sen de benden isteme yeter diyor adam :)
Dun gece tartıştık
Sabah ben hastaneye gidecektim onu bile merak etmedi
Neymiş damarina basmisim
Sinirlenince inanılmaz duygusuz oluyor ya
Kardeşimin eşide oğlaktı. Sürekli aldattı. Ve sonunda. Üç çocukla boşandılar 19 yıl sonraCanim yaşınız kaç bilmiyorum da tek tavsiyem çevresindeki bayan arkadaşlarına dikkat et kadınlarla arkadaş kalamazlar pek birşey çıkar mutlaka. Benim yakın arkadasimla çıktı beni aldattı onla yani sonra o kızın yakın arkadaşıyla o kızı aldatti
Kötü olmus ya bu biraz iradeyle de alakalıKardeşimin eşide oğlaktı. Sürekli aldattı. Ve sonunda. Üç çocukla boşandılar 19 yıl sonra
Evet bambaska biri oluyorlar ama saman alevi gibi hemen geçiyo
Tabi. Öyle her burçta var böyle erkek ama hiç öyle biri gibi görünmüyordu. Sessiz sakin biriydi. Şok olduk biz dıyunca aldattığını.Kötü olmus ya bu biraz iradeyle de alakalı
İyidir şu an umarım kardeşinizTabi. Öyle her burçta var böyle erkek ama hiç öyle biri gibi görünmüyordu. Sessiz sakin biriydi. Şok olduk biz dıyunca aldattığını.
yapı olarak öyleler malesef bunu aramıştırmıştım sebebi şeymiş güvenmekten korkan ve kendine güvenmediği belli etmemek için öyle duruş sergiliyorlarmışEvet öyle hemen geçiyor siniri ve en sevdiğim huyu kendisi hakli dahi olsa sırf gönlüm olsun diye özür diler benden
Seni çok seviyorum çok değer veriyorum ama ben senin gibi değilim belli edemiyorum diyor
Aslında çok narin ve duygusal ama neden böyle kati görünmeye uğraşıyor anlamiyorum
Yok canım ya 6 ay oldu. Hala çok kötü psikolojisi bozuldu. Çocukda aynı. Baba hiç ilgilenmiyo. O kadınla yaşıyorİyidir şu an umarım kardeşiniz
Allah güç kuvvet versin yaYok canım ya 6 ay oldu. Hala çok kötü psikolojisi bozuldu. Çocukda aynı. Baba hiç ilgilenmiyo. O kadınla yaşıyor
Ben de balığım bana diyor ki sen çok narinsin ben yanında kalas kalıyorum diye. Ha şunu bileydin dedim ya. Ben fazla hayal kuruyorum sanırım romantizm duygusallık istiyorum bu mantık abidesi
Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek cümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....
Ahh teşekkür ederim biraz sakinleştim aksamdan beri mesaj atıp duruyooğlak erkeği dedi mi arkana bakmadan kaçacaksın, benim yıllarımı yedi tıpkı anlattığın gibi biriydi seninki gibi aman allahım düşman başına, hiçbir şeyi unutmaz ufak bi hata yap yıllar geçse kaldır kondur önüne bırakır, paraya düşkündür, duygusuz, donuk, hırslı, eğlence anlayışından yoksun ve alabildiğine materyalist... böyle gelmiş böyle gider anlayacağın sen yontuyorum say ama bi ömür bu tip bi adamla geçireceksin evlenirsen, allah sabırlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?