Oğlak burcu erkeği=Ömrümün törpüsü!

sizin burcunuz ne :)

Ben kovayim canım :)

İnsanin sevmediği burnunun dibinde biter derler ya bana aynen öyle oldu
Eski sozlum de oglakti, şimdiki nisanlim da oğlak :)
Kardeşim de oğlak erkeklerini hic sevmezdi o da gitti oglakla evlendi

Ben kovayim canım :)

İnsanin sevmediği burnunun dibinde biter derler ya bana aynen öyle oldu
Eski sozlum de oglakti, şimdiki nisanlim da oğlak :)
Kardeşim de oğlak erkeklerini hic sevmezdi o da gitti oglakla evlendi
Ben de balığım bana diyor ki sen çok narinsin ben yanında kalas kalıyorum diye. Ha şunu bileydin dedim ya. Ben fazla hayal kuruyorum sanırım romantizm duygusallık istiyorum bu mantık abidesi

aynen içinde neler neler dönüyor o kadar kuruntulu ki
ben de buna anlam veremiyorum , aslındda evet güvenilir, sağlam duruşları var gibi ama bence içlerinden nelerin gelip geçtiğini açık söyleseler,yanlış anlamalara da sebebiyet vermezler.. yoruyo özellikle 2li ilişkilerde siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben de pek duygularını özellikle derin ve güçlü olanları belli edemeyen bi boğa kadını olsam bile boğa,başak ve oğlak erkekleri yok yani rivayete göre benim görüştüğüm kişi en son 1999 yılında depremde amcasını kaybedince ağlamış, 16 yılda bir ağlayabilen biri... :)

Ben de balığım bana diyor ki sen çok narinsin ben yanında kalas kalıyorum diye. Ha şunu bileydin dedim ya. Ben fazla hayal kuruyorum sanırım romantizm duygusallık istiyorum bu mantık abidesi

Aynen ya bana diyor ki senin istediğin erkek anca filmlerde olur

Ben senden hicbir şey istemiyorum sen de benden isteme yeter diyor adam :)

Dun gece tartıştık
Sabah ben hastaneye gidecektim onu bile merak etmedi
Neymiş damarina basmisim
Sinirlenince inanılmaz duygusuz oluyor ya

Benimki çok ağlıyo ya herseye nerdeyse ama kafasında senoryolar yazıyo e çok sert bir görünüşü var

Evet bambaska biri oluyorlar ama saman alevi gibi hemen geçiyo

Kardeşimin eşide oğlaktı. Sürekli aldattı. Ve sonunda. Üç çocukla boşandılar 19 yıl sonra

Evet bambaska biri oluyorlar ama saman alevi gibi hemen geçiyo

Evet öyle hemen geçiyor siniri ve en sevdiğim huyu kendisi hakli dahi olsa sırf gönlüm olsun diye özür diler benden

Seni çok seviyorum çok değer veriyorum ama ben senin gibi değilim belli edemiyorum diyor
Aslında çok narin ve duygusal ama neden böyle kati görünmeye uğraşıyor anlamiyorum

yapı olarak öyleler malesef bunu aramıştırmıştım sebebi şeymiş güvenmekten korkan ve kendine güvenmediği belli etmemek için öyle duruş sergiliyorlarmış

Aşırı inatçı ve çoğu zaman haklı.Bunun dışında öyle sinir edici huyu yok.
Herkes oğlak erkeğinden kaçın diyor ya.O kadar mı kötüler komşulaaar

benim en yakin arkadasim oglak,esi yengec..gorunurde cok uyumlular ama yengec olan esini surekli mercek altinda tutuyor,asiri baskin bi karakter..
terazi erkegi candir der noktayi koyarim..

pek eğlenceli bir konu oldu bu
benim bu yaşıma kadar tanıdığım tek oğlak erkeği şu an 4 yaşında olan oğlum:)
söyleyecileceğim tek kötü özelliği çok mız mız oluşu umarım bu ilerde değişir zira elin kızı tahammül edemez koyar kapının önüne

oğlak erkeği dedi mi arkana bakmadan kaçacaksın, benim yıllarımı yedi tıpkı anlattığın gibi biriydi seninki gibi aman allahım düşman başına, hiçbir şeyi unutmaz ufak bi hata yap yıllar geçse kaldır kondur önüne bırakır, paraya düşkündür, duygusuz, donuk, hırslı, eğlence anlayışından yoksun ve alabildiğine materyalist... böyle gelmiş böyle gider anlayacağın sen yontuyorum say ama bi ömür bu tip bi adamla geçireceksin evlenirsen, allah sabırlar versin.

Esimde oglak eli son derece acik iyi es iyi babadir ama gezelim eglenelim ruhunda yok evde colugu cocuguyla otursun ona ilismeyin yeter inatcilik dedigim dedikligi 7 yilda baya torpuledim zor ama cozdukten sonra o kadar kolay anlasilan insandir ki oglak erkegi ben memnunum sonucta erkekler hep duz mantikla isleyen canlilar oglak olsun baska burc olsun sekillendirmek kadinlarin elinde

Ahh teşekkür ederim biraz sakinleştim aksamdan beri mesaj atıp duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…