- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 103
- 35
Benim eşimde oğlak ve bende balığım Cok sasırdım cünkü benim eşim cok duygusal romantikte cokta sevdiğini belli eder hatta bazen cok surat yapar kızarım ona karılar gibi naz yapma diye :)cok bilirim benim için cok agladıgı günleri:)sasırdım doğrusu söylediklerinize tabi her erkekte olduğu gibi bizimkindede odunluk var ama hemen hemn her dedimi yapar sofrayı topla derim toplar yatağı düzelt derim düzeltir bunu al derim alır heralde fazla yonttum ben onu :))Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek cümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....
benimki de böyle ağlar çook duygusal ama monoton böyle sabit fikirli :)Benim eşimde oğlak ve bende balığım Cok sasırdım cünkü benim eşim cok duygusal romantikte cokta sevdiğini belli eder hatta bazen cok surat yapar kızarım ona karılar gibi naz yapma diye :)cok bilirim benim için cok agladıgı günleri:)sasırdım doğrusu söylediklerinize tabi her erkekte olduğu gibi bizimkindede odunluk var ama hemen hemn her dedimi yapar sofrayı topla derim toplar yatağı düzelt derim düzeltir bunu al derim alır heralde fazla yonttum ben onu :))
Once onu cok severek evlilige ikna ettim,Nasıl yola getirdiniz acaba bir koç burcunu
Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek cümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....
Cidden burclara bu kadar anlam yukluyor musunuz ?
Inanmıyorum ciddi mi bu birde Sadık diyorlardı bu burca..ya adamda öyle bişi var ki bi kıza yüz verse direk kızdan Karşılık alıyor şeytan tüyü MÜ vardır ne insan korkuyor ama her istediği kızı elde edinceCanim yaşınız kaç bilmiyorum da tek tavsiyem çevresindeki bayan arkadaşlarına dikkat et kadınlarla arkadaş kalamazlar pek birşey çıkar mutlaka. Benim yakın arkadasimla çıktı beni aldattı onla yani sonra o kızın yakın arkadaşıyla o kızı aldatti
:) evet aminİnsan 7 de neyse 70 de de öyle oluyor canım. Allah sana şimdiden sabır ve kolaylıklar versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?