Oğlak burcu kocam ! Çok zor bi insan...

eşinin oglak burcu olduguna emın mısın bende oglagım saydıgın ozellıklerın oglakla alakası yok uzaktan yakından bence burclarla ya daha yakından ılgılen yada esının oglak olup olmadıgından emın ol seker

Son düzenleme:

canım oğlak burcu erkegı özellıklerınden bahsedıyoruz..kadını ile özellıkleri aynı değil ki

Ben başak eşi oğlak burcu
Astrolojiye göre mükemmel uyumluyuz :)
Eşim zor biri ama ben idare edebiliyorum
Sen de idare edebilirsin

benim sevgilimde oğlak kaç kez ailevi sorunlarım yüzünden ağladım karşısında ve hiç sulu göz muamelesi yapmadı yani tam destek oldu o günleri unutamam asla nasıl destek oldu anlatamam benimle birlikte ağladı bana moral verdi çok
ben ağladıkca dinledi beni ve öff be yeter hiç demedi ALLAH razı olsun ondan
oğlak burcunun tek kötü özelliği çok inatçı olupu ve sinirli olunca gözü hiç birşey görmeyişi
yoksa yani dinlemeyi çok iyi bilir mesela benim sevgilim sabaha kadar bişiler anlatsam sessizce sakince sıkılmadan sıkılsada belli etmeden beni dinler
çok becerikli aynı zamanda
sıcak kanlı birde kötü düşünmez karşı taraf hakkında ayy aşkım mı depreşti acaba bi an

ama nasıl bir koca bilmiyorum tabi evlenirsek görürüz artık

benim eşimde oglak burcu ama anlattıklarınızla ilgisi yok.. mesela dagınık demissiniz asırı titiz düzenlidir esim...
dertlerimi sorunlarımı paylasır arkadas gibiyizdir.. bence onun alakası burcla degil kişiligiyle ilgili..

aaa bundan bende de var. İşin daha da kötüsü ben bir yengecim, çabuk alınırım ve kolay kırılırım...
Ama yine de çok mutluyuz... (Tabi bazen çok yoruluyorum o ayrı)

aaa bundan bende de var. İşin daha da kötüsü ben bir yengecim, çabuk alınırım ve kolay kırılırım...
Ama yine de çok mutluyuz... (Tabi bazen çok yoruluyorum o ayrı)

Bu arada oğlum da akrep. Asıl zorluğu o büyüyünce göreceksin diyorlar, bakacağız artık...

Bazi özellikleri insanlarin yetistirilisinden gelir.burcundan degil canim.benim esimde oglak.ama cok düzenlidir.hatta asiri titizdir.cünkü babannesi yetisitirmis..cok titiz bir kadinmis cünkü..her neyse,ben oglak burcu erkegini cok güclü buluyorum.cünkü iki erkek taniyorum oglak erkegi ve bazi ortak kisilik özelliklerini gösteriyorlar.mesela; kendilerini fazla begenmeleri,inatcilik ve kararlilik özellikleri,caliskanlik ve mantikllik.(bu bazen beninde zorluyor) ama genel anlamda bu insanlarin karsisinda biraz güclü olman gerekiyor..ben aslinda cok güclü degilimdir ama kolay iletisime gecen biri oldugum icin bir sürü sorunu atlattik..oglak erkekleri cok zor begeniyorlar..elestiriye hemen aciktirlar.
Asla bir oglak erkeginden daha gücsüz durmamalisin..sunu anlamadim ben mesela bizde güclü olunca ezmeye calisiyordu.o yüzden her zaman mantikli aciklamalarin olmasi gerekiyor..mantiklarinin yatmadigi bir seyi kolay kolay kabul etmiyorlar..bir de mutlaka söylenilen bir konuda mutlaka sizin hakli cikmaniz gerekiyor.

Bence senın esının ve erkeklerın genel karakterı bu sekılde :)
Allah hepımıze elı ve gonlu acık kocacıklar versın

bende oğlak burcuyum , sözlümde öyle : ) Sanırım onun yükseleni farklı ben bağırıp çağırdığımda sakin olabiliyor ya da onun kızdığı şeylerde ben susabiliyorum birazcık . Şuan için hiç bir zorluk yok kıskançlık dışında . Seninkinin yükseleni ne acaba onunda etkisi olabilir

Canım ben de burçları cok takip ederim ve kendim de oğlak burcuyum artı, oğlak burcu erkeklerini de cok iyi tanırım. Evet patavatsız olabilirler, dobra dobradırlar ama bir cok erkekte cok az bulunan ozellikleri vardır ki, o da ailesine, eşine, sevgisine, değer verdiği kişilere sadık olmak :) Bence eşinin kötü yonlerini sakince anlatmaya çalış ona ilgi göstererek, överek. Onun ne kadar iyi olduğundan, ama bazı şeyleri yapmasa cok daha iyi olacağından bahsedebilirsin. eğer kabullenmezse (ki inatçı yönü kötüdür) sen de iyi yanlarını daha cok dusunmeye calısır, biraz görmezden gelme fedakarlığı yaparsın. Daha mutlu olursun. Zaten burca bakmaksızın, erkekler arada cok garipleşiyor.Kadınların daha cok fedakarlık yapmaları gerekiyor ki erkeklerin gariplikleri kadınların başını ağrıtmaması için :))

benm erkek arkadaşım da oğlak. özellikleri: kıskanç ama çok aşırı değil, çalışkanlık, işine düşkünlük, gezip eğlenmeye düşkünlük,arkadaş canlısı,sosyal, merhametli, eli açık, dürüstlük, romantik, espritüel, hisleri çok güçlü..
olumsuz özellikleri kızınca kendinden geçmesi,kırıcı olması (bunu aşıcaz inşallah) eleştirici olması, ev işinde titiz olması her şeyi beğenmemesi vs.

bu özellikler sizin oğlaklarda da var mı?

matruska sana kesinlikle katılıyorum canım çok zor bir burç oğlak erkeği
bazen bi an oluyo ağzından laf çıkmıyo konuşmuyor sadece işaretlerle konuşuyor bazende çenesi kapanmıyor.
herşeyi pat pat söylüyor genelde seni suçluyor.
yaptığın şeyleri beğenmiyor.
cebinde kuruş para tutmuyor en saçma şeylere para harcıyor.
hep kendi dediği olsun istiyor.
bir yere giderken veya birşey yerken kararı hep sana bırakıyor. ne yiyelim dediğimde sen seç diyor sinir oluyorum
başkalarıyla konuşurken yeni tanıştıklarıyla hep zıt davranıyor ters cevaplar veriyor.
sadece sorarsan cevap veriyor
çok seviyor ama sevdiğini belli etmiyor.
dışarıda kızdığında nerede olursa olsun beni orada bırakıp arkasına bakmadan gidiyor en çokta buna sinir oluyorum
iyi yanıda eğlenceli (triplerinden kurtulduğunda) ve çok güzel yemek yapıyor.

ohhh içimi döktüm bu arada nişanlım oğlak
bu arada ben koç burcuyum

Son düzenleme:
Benim esimde oglak borcu, aynen cok zor bir insan, cok inatci, cok sinirli, cat pat sinirlenir sonra hemen pisman olur. Napicagiz bunlarida boyle kabul edicegiz. Ama bir o kadarda ilimli iyi niyetli samimi olurlar oglaklar.

6 yıldır bir oğlakla yaşıyorumm iyiliğine gelince mükemmel kötülüğüne gelince d..muzluğu tutuyor desemmm yeridirrr inatındannn çatlasaa kendinden taviz vermezz, ama taviz bir verdimi de tadından yenmezzzz... ayırıca para harcamayaa gelince alışveriş ev eksiliği vs gelince cimri olurrr ama misafire çevreye yada mutlu etmek istediğindeee bol keseden savururrr ..böyle enteresannn bir kişilikkk sevdiğinde pamuklara sarmalayıp saran bir prens olurr, kızdıgındaaa agzında ateş püsküren bir ejderhaya dönüşürr

benim eşimde oglak :)
ben ömrü hayatımda böyle inat birini görmedim...ve çokta sabırlı....bende tam tersi hiç inat etmeyen ve sabırsız biriyım
yani şunu ögrenıyoruz onlara birşey yaptırmak istersek sakince ve mantıklı yonlerıyle ıkna etmemiz lazım aksi halde mantıklarına uymayan birseyi kabul etmiyorlar...
ve birde sinirlendikleri an agzından çıkanları kulakları duymaz işte bu kadar sinir bozucular
ama işte Allah sabrını verıyor demekki bunun karsılıgında onlarda size tüm sadakatiyle baglanıyorlar ve dürüstler
ve sonucu ne olursa olsun size asla yalan söylemezler
(her burcun kendıne gore olumlu ve olumsuz yonlerının var oldugunu dusunursek onlarla yaşanılabilir :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…