eşinin oglak burcu olduguna emın mısın bende oglagım saydıgın ozellıklerın oglakla alakası yok uzaktan yakından bence burclarla ya daha yakından ılgılen yada esının oglak olup olmadıgından emın ol sekerKızlar burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama okudugum Oğlak burcu erkegi özellikleri eşimde fazlasıyla mevcut.O kadar zor bi insanki,etrafımda eşi-sevgilisi oğlak burcu olan tanıdıklarım var hemen hemen aynılar..
Ukala,dediğim dedik,kendını begenmiş,alışveriş düşkünü,umursamaz..Bir derdimi paylaşsam dobra dobra sen böyle böyle yapmışsın oda böyle demiş der.yani beni teselli edeceği yerde pat pat yüzüme söyler dahada moralimi bozar.
İyi yönleride var tabi,en azından kendıne alışveriş yaparken senide unutmaz :) cana yakın ve insanların hep yanında olmk ister,kin tutamaz,sever ama belli etmez.
Falat filan,ben nasıl baş edicem böyle biriyle.o kadar dagınıkki ne desem kar etmiyor.bende çalışıyorum evin işleride bende tabi bi de demiyormu ne yapıyosunki diye.iyice cinleniyorum.Sizce baş edebilmem zor mu?
eşinin oglak burcu olduguna emın mısın bende oglagım saydıgın ozellıklerın oglakla alakası yok uzaktan yakından bence burclarla ya daha yakından ılgılen yada esının oglak olup olmadıgından emın ol seker
ben o kısmı atlamısım pardon canımcanım oğlak burcu erkegı özellıklerınden bahsedıyoruz..kadını ile özellıkleri aynı değil ki
İki oğlak erkeği tanıdım ikisi de aynı ! Sadece titizlik bakımından daha titizler o kadar..
Egoları tavandır oğlak erkeğinin, herşeyin en iyisini ben biliyorum derler, karşıdaki üzülür mü kırılır mı düşünmeden pat pat herşeyi söylerler. Çekingen tavırları vardır bu yüzden de sevse bile belli edemezler. Öyle duygusallık olaylarını pek sevmezler nasıl deyim mesela bi derdiniz var paylaştınız ve ağladınız ama o hemen bu durumu "sizi alıngan, sulu gözlü, zayıf" olarak görerek değerlendirir. Üzerlerine çok düşerseniz hemen kaçarlar sevmezler öyle sürekli "Neyin var, noldu, nerdesin" tarzındaki soruları.. Gezmeyi çok severler.. Tipik oğlak erkeği özellikleri ve oğlak erkeğinden dili yanan ben :26:
Kızlar burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama okudugum Oğlak burcu erkegi özellikleri eşimde fazlasıyla mevcut.O kadar zor bi insanki,etrafımda eşi-sevgilisi oğlak burcu olan tanıdıklarım var hemen hemen aynılar..
Ukala,dediğim dedik,kendını begenmiş,alışveriş düşkünü,umursamaz..Bir derdimi paylaşsam dobra dobra sen böyle böyle yapmışsın oda böyle demiş der.yani beni teselli edeceği yerde pat pat yüzüme söyler dahada moralimi bozar.
İyi yönleride var tabi,en azından kendıne alışveriş yaparken senide unutmaz :) cana yakın ve insanların hep yanında olmk ister,kin tutamaz,sever ama belli etmez.
Falat filan,ben nasıl baş edicem böyle biriyle.o kadar dagınıkki ne desem kar etmiyor.bende çalışıyorum evin işleride bende tabi bi de demiyormu ne yapıyosunki diye.iyice cinleniyorum.Sizce baş edebilmem zor mu?
aaa bundan bende de var. İşin daha da kötüsü ben bir yengecim, çabuk alınırım ve kolay kırılırım...
Ama yine de çok mutluyuz... (Tabi bazen çok yoruluyorum o ayrı)
Kızlar burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama okudugum Oğlak burcu erkegi özellikleri eşimde fazlasıyla mevcut.O kadar zor bi insanki,etrafımda eşi-sevgilisi oğlak burcu olan tanıdıklarım var hemen hemen aynılar..
Bir oğlakla 10 yılımı geçirdim, şimdi birlikte olduğum insan da oğlak. Gerçekten çok zorlar. Fikri sabit, siyah dediği siyahtır anlatamazsın, inat yaşam biçimleri resmen =)
Ama iyi olduğu zamanda tüm huysuzluğunu unutturuyor, en önemlisi çok dürüst oluyor oğlak burcu insanı, tanıdığım bütün oğlaklar çok dürüst.
Burçların biraz yükselenlerle de ilişkisi var, mesela benim bucum ikizler ama yükselenim yengeç. Yengeç burcunun özelliklerini daha fazla taşıdığımı söylüyor herkes. Sizin tarifinizden eşinizin yükselenin farklı olduğunu düşündüm çünkü oğlaklar fazlaca tutumludur, para harcamayı sevmezler =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?