- 2 Mart 2010
- 365
- 151
- 103
- Konu Sahibi muntazaman
Ehehe, 1 ay önceki kontrolümüzde doktorumuz, plesentanın durumuna göre tahminde bulunup, erkek bebeğimizin olacağını söylemişti. Biz de buna kendimizi çok alıştırmıştık, hatta ismiyle seviyorduk artık tüm sülale erkek bebeğimin olacağına inanmış buna göre hazırlamıştı ruhen kendini. ama dün kontrolümüzde, kesin olarak cinsiyetini gördüğümüzde, güzeller güzeli bir kızımız olacağını öğrendik bakın nasıl geçti dialog ;
Baba : yahu zaten erkek olacağını biliyorduk ya öyle tahmin etmiştik.
Anne : Evet ya, çok erken kıpırdamıştı zaten, hep öyle derler ya.
anne baba,yani biz ; doktor ultrasonda dikkatli dikkatli kontrolünü yaparken böyle muhabbet ediyordu.
Doktor : ben şimdi size kız olacağını söyleyeyim de görün o zaman.
Anne : çok şakacısınız tabi, erkek olacağını söylemiştiniz ya hani..
Baba : tabi canım, nasıl bebek sağlığı keyfi iyi mi...
Böyle hiç aldırmadan gülüşerek keyifle bebeğimizi izliyorduk, neyse kontrol bitti. Doktor bey masasına oturdu, vitaminlerimizi yazdı. Derken biz halen bebebğin erkek olduğunu sanıyoruz ya hani, doktor amcası şaka yaptı ya sözde bize
dedim ki doktor bey bi kere daha kesin kesin sorayım da, şimdi bizim oğlumuz oluyor yani inşallah sağlıklıca di mi?
Doktor : yooo kızınız oluyor.
Anne Baba , sevinç şaşkınlık, hayranlık, böyle değişik bi takım duygular içinde, ne yapacağını bilememezlik, bi coşku bi ağlamaklı bi kocaman kahkaha atmalıklı... öyle bişeyler işte.
evet böyle oldu
Yirim kız ben seni. Sana ben pofuduk pofuduk ayakkabılar almaz mıyım, kırmızı ruganlar giydirmez miyim, o saçlarını palmiye palmiye toplamaz mıyım hıııı, ısırmaz mıyım poponu, yakışıklı babasının güzeller güzeli prensesi olmaz mısın sen, gel hadi özledik canım aa ( yok yok dur orda, sağlıklıca gel )
çok sevindirik olduk yav.
Baba : yahu zaten erkek olacağını biliyorduk ya öyle tahmin etmiştik.
Anne : Evet ya, çok erken kıpırdamıştı zaten, hep öyle derler ya.
anne baba,yani biz ; doktor ultrasonda dikkatli dikkatli kontrolünü yaparken böyle muhabbet ediyordu.
Doktor : ben şimdi size kız olacağını söyleyeyim de görün o zaman.
Anne : çok şakacısınız tabi, erkek olacağını söylemiştiniz ya hani..
Baba : tabi canım, nasıl bebek sağlığı keyfi iyi mi...
Böyle hiç aldırmadan gülüşerek keyifle bebeğimizi izliyorduk, neyse kontrol bitti. Doktor bey masasına oturdu, vitaminlerimizi yazdı. Derken biz halen bebebğin erkek olduğunu sanıyoruz ya hani, doktor amcası şaka yaptı ya sözde bize

Doktor : yooo kızınız oluyor.
Anne Baba , sevinç şaşkınlık, hayranlık, böyle değişik bi takım duygular içinde, ne yapacağını bilememezlik, bi coşku bi ağlamaklı bi kocaman kahkaha atmalıklı... öyle bişeyler işte.
evet böyle oldu

Yirim kız ben seni. Sana ben pofuduk pofuduk ayakkabılar almaz mıyım, kırmızı ruganlar giydirmez miyim, o saçlarını palmiye palmiye toplamaz mıyım hıııı, ısırmaz mıyım poponu, yakışıklı babasının güzeller güzeli prensesi olmaz mısın sen, gel hadi özledik canım aa ( yok yok dur orda, sağlıklıca gel )
çok sevindirik olduk yav.