- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi serseri sittin
Sende anne bende çalıştıramadım buna ne diyosun de.tam olarak arkadasin yazdigi gibi. benim bsbam zengin degil ya. oglu aklini calistirmamis yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende anne bende çalıştıramadım buna ne diyosun de.tam olarak arkadasin yazdigi gibi. benim bsbam zengin degil ya. oglu aklini calistirmamis yani
Bacım sen ne dedin? Ne okuyorum ben?kizlar merhaba az once kaynanadan geldim. soyledigi bi laf sinirlerimi bozdu. komsunun kizi tek cocuk evlatlik aldi ailesi 18 yasinda sevgilisi varmis. serseri tipli bi oglan, parasi icin beraberim demis. bana kalck mallari demis. oyle cok zengin degller kiz tarafida evleri kendlernn koyde oturuyolar. biraz bahceleri var. simdi kiz birakmis cocugu. benim kaynana oba akilli aklini calistiriyo. benim oglan aklini calistirmayik dedi. bnde dogru akil yok oglunda calistrmayik dedim
Babasına çekmiş deseydinkizlar merhaba az once kaynanadan geldim. soyledigi bi laf sinirlerimi bozdu. komsunun kizi tek cocuk evlatlik aldi ailesi 18 yasinda sevgilisi varmis. serseri tipli bi oglan, parasi icin beraberim demis. bana kalck mallari demis. oyle cok zengin degller kiz tarafida evleri kendlernn koyde oturuyolar. biraz bahceleri var. simdi kiz birakmis cocugu. benim kaynana oba akilli aklini calistiriyo. benim oglan aklini calistirmayik dedi. bnde dogru akil yok oglunda calistrmayik dedim
Oğluda oğul olsa pehh
Kusura bakmayın konu sahibi de hem kocanızı sırtlayıp hemde anasını
oglu cok kiymetli ama sözde. hic deger vermrmis ogluna 6 kizkardesi var. esim tek erkek. cok zulumler etmis. esim vurur ama yuzune. ona sesini cikaramazSende anne bende çalıştıramadım buna ne diyosun de.
Çaluştirmayik ne gııı?kizlar kusura bakmayin anlasilir yazamamisim galiba. yani kaynana benim oglum aklini calustirmayik diyo. kizla parasi icin beraber ya o dedigim oglan
cok guzel cevap olurdu. kayinbabam hep der kizim idare et bisey derse takma ne dedigini bilmez bende idare ediyorum derBabasına çekmiş deseydin![]()
ırÇaluştirmayik ne gııı?
bu yazı ne yahu, serseri serbest stilin mikizlar merhaba az once kaynanadan geldim. soyledigi bi laf sinirlerimi bozdu. komsunun kizi tek cocuk evlatlik aldi ailesi 18 yasinda sevgilisi varmis. serseri tipli bi oglan, parasi icin beraberim demis. bana kalck mallari demis. oyle cok zengin degller kiz tarafida evleri kendlernn koyde oturuyolar. biraz bahceleri var. simdi kiz birakmis cocugu. benim kaynana oba akilli aklini calistiriyo. benim oglan aklini calistirmayik dedi. bnde dogru akil yok oglunda calistrmayik dedim
anlamadimbu yazı ne yahu, serseri serbest stilin mi
Bana da Antep şivesi gibi geldi Yabancı Damat sağolsun kulak aşinalığım var da birazŞiveli anlatmis konu sahibi "çalistirmayık " diye ( yanlis yazmadim umarim )
daha oncede oglum neden evlendin diyordu. oglu calisiyordu. yoruluyormus. evlenmeseydin calismazdin diyo. oglu terslemisti o zanan. saka yaptm diyoduAnladım senin kayinvaliden evladına,gelinine şükür etmiyor da nerde dalavere,dolap var ona yönlendiriyor.
Elin parasını yiyince ahlaklı evlatlar mi yetiştirmiş olacak.
Valla zamane ana-babaları da bir tuhaf olmuş.Kendinize dikkat edin tuhaf bir düşüncesi var..
Ah ah bir yuva yıkmaya çalışan kayinvalide daha..Esin akıllıymış Allahtan tencere kapak değillerdaha oncede oglum neden evlendin diyordu. oglu calisiyordu. yoruluyormus. evlenmeseydin calismazdin diyo. oglu terslemisti o zanan. saka yaptm diyodu
Zengin kız bulmadı demek istemiş herhalde doğru anne senin yaşında zengin birini bulsaydı sizede faydası olurdu iyi anlaşırdınız hem yaşıt olunca deseydin
İyi bari dönmüş lafındandiyecektim agzimin ucuna geldi sustum. panik atak var bnde bisey soylesem kesin sinirlenip is uzayacak. ben tabi oglunda akil yokmus deyince para pul neymis insan olsun diyo
ben de seni anlamadımanlamadim