Oğlu aklını çalıştırmamış..!!!

serseri sittin

Marşmallow
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
239
145
53
mersin
kizlar merhaba az once kaynanadan geldim. soyledigi bi laf sinirlerimi bozdu. komsunun kizi tek cocuk evlatlik aldi ailesi 18 yasinda sevgilisi varmis. serseri tipli bi oglan, parasi icin beraberim demis. bana kalck mallari demis. oyle cok zengin degller kiz tarafida evleri kendlernn koyde oturuyolar. biraz bahceleri var. simdi kiz birakmis cocugu. benim kaynana oba akilli aklini calistiriyo. benim oglan aklini calistirmayik dedi. bnde dogru akil yok oglunda calistrmayik dedim

kizlar merhaba az once kaynanadan geldim. soyledigi bi laf sinirlerimi bozdu. komsunun kizi tek cocuk evlatlik aldi ailesi 18 yasinda sevgilisi varmis. serseri tipli bi oglan, parasi icin beraberim demis. bana kalck mallari demis. oyle cok zengin degller kiz tarafida evleri kendlernn koyde oturuyolar. biraz bahceleri var. simdi kiz birakmis cocugu. benim kaynana oba akilli aklini calistiriyo. benim oglan aklini calistirmayik dedi. bnde dogru akil yok oglunda calistrmayik dedim

benim ailem zengin degil ama bana zenginlerden cok ceyiz yaptilar. ha

yani oglan demis ya mallari bana kalacak diye ailenin tek cocugu kiz. ondan benim oglan aklini calistirmayik diyo. benim aile zengin degil ya
Anlayamıyorum,algılarım kapandı sanırım. :KK57:
Aman kayınvalideni takma,çok istiyorsa kendisine bulsun zengin koca. Hayret birşey.

benim ailem zengin degil ama bana zenginlerden cok ceyiz yaptilar. ha

yani oglan demis ya mallari bana kalacak diye ailenin tek cocugu kiz. ondan benim oglan aklini calistirmayik diyo. benim aile zengin degil ya
Ablacım çalıştırmayık ne demek? Israrla hala çalıştırmayık diyorsunuz?

Kayıvalidenin komşusu varmış.
Komşunun da bir kızı varmış.
Kız 18 yaşındaymış, evlatlık olarak alınmış- Gereksiz ve ilgisiz bilgi.
Neyse efendim, kızın serseri bir sevgilisi varmış.
Serseri sevgili diyormuş ki kızla parası için birlikteyim.
Oysa kızın çok da malı mülkü yokmuş.
Bunun üzerine kız da çocuktan ayrılmış
Konu sahibinin kayınvalidesi bu hareketi likelamış sonra da yorum yapmış "Benim oğlan da akıl yok ki"
Alt metin: Benim oğlum da akıllıca davranıp senden ayrılmalıydı.

Amaaan klasik kaynana eziklemeleri, dolaylı laf çakmaları. İyi ki zengin değilmişsin ki elin serserisi malın için evlenmemiş senle.

Kayıvalidenin komşusu varmış.
Komşunun da bir kızı varmış.
Kız 18 yaşındaymış, evlatlık olarak alınmış- Gereksiz ve ilgisiz bilgi.
Neyse efendim, kızın serseri bir sevgilisi varmış.
Serseri sevgili diyormuş ki kızla parası için birlikteyim.
Oysa kızın çok da malı mülkü yokmuş.
Bunun üzerine kız da çocuktan ayrılmış
Konu sahibinin kayınvalidesi bu hareketi likelamış sonra da yorum yapmış "Benim oğlan da akıl yok ki"
Alt metin: Benim oğlum da akıllıca davranıp senden ayrılmalıydı.

Damarınıza basmak istemiş he deyin geçin lüzumsuz boş muhabbet ama eşinize aklı yok demeniz hiç hoş olmamış adamın olaydan haberi yok durduk yere laf yemiş bazen üzülüyorum erkeklerin durumuna bide bu konun dır dırını dinlicek adam yoktan yere

oglunu hep bnden ustun gorur. oysa ben calisiyorum oglu rahatina duskun hep icki icer. bekar gibi kendo basina takilir. kendmi ovmeyi sevmem cevremde hep ornek gosterilirim. kaynanamin sanki kendi zengin gibi. utanmadan insan nasil soyler

oglunu hep bnden ustun gorur. oysa ben calisiyorum oglu rahatina duskun hep icki icer. bekar gibi kendo basina takilir. kendmi ovmeyi sevmem cevremde hep ornek gosterilirim. kaynanamin sanki kendi zengin gibi. utanmadan insan nasil soyler
Niye hala evlisin ki bu adamla

Back
X