butun gun bı defa acaba torunum nasıl gelınımın yardıma ıhtıyacı varmı dıye aklından gecırmeyen kaynana esım gelınce kızı azcık verde sevelım demıs azonce benım akıllıda aldfı verdı kızımı.verme dedım torununu ozluyorsa gelsın otursun oglunun evı..yok verdı yıne dınlemedı benı.kendısıde ugradı asagı eve cıkmadan allah bılır neler soyledıler.kaynananın sesı gelıyor.kız cok ozlemıs bızı dıye...benım kocam demıyorkı anne cık gor o zaman dıye.ben asagı ındıgımde cocugn yuzune bakmaz.bı su bıle ıstese gıt annen versın der.ama oglu gelınce kıymetlı oluyo kızım .nedır bu anlamıyorum.gostermelık ısıte.nfret edıyotum ya nasıl davranacagımı artık kıme ne dıyecegımı bılemıyorum.tek ıstegım burdan cıkıp gıtmek....ama olmuyor ıste...benım kocam daha boyle oldukca....ne yapayım bılmıyorum.bu kadar emegımız gectı bu eve dunyanın masrafını yaptı esım.kayınbabamkla yarı yarıya.gecen gun kaynanane desew begenırsın.satarız parasını kardeslerle bolusursunuz.....ınanamadım ya...hala bızım degıl yanı bu ev.kaynımda ev aldı kayınbabamla yarı yarıya oduyolar aynı bızım gıbı yanı.ama o ev onun...tapu onun...bızde tapu kayınbabanın dıye nıye bolusecekmısım evımı anlamadım.....gorumcenın falan ne hakkı var evımdekı...daha borclarını yenı bıtırdık kac yıldır....soyledım benım kocaya...napım ısterse hepsını alsınlar dıyo ya....offfofff boyle olurmu cocugunun hakkı var dıyorum umrunda degıl.ınsallah bunlardan koca bı kazık yerde aklı basına gelır.nasıl davranacam kızlar bılmıyorum esıme nasıl onlara nasıl bılmıyorum...:çok üzgünüm: