Ben de merak içindeyim. Ama halen mesajım görülmedi bile.
Yaz dönemi için bi işe girmişti , uyuyakaldı sanırım. Uyandırsam mı sabah şoku mu yaşatsam bilemedim...
Zaten amaç kırılan kalbi onarmak değil.KK uyeleri sizin cogunuzun onerileri kadinin yaptigi terbiyesizlikten de ote, kimisi siddet iceriyor, kimisi yazismalarini iletmesini, neden zihin sagligi supheli kisilerle yuzlesiyorsunuz, dava acsa bile bu kirilan kalp yerine gelecek mi? hayir.
O yuzden dizginleyin vahsi dusuncelerinizi biraz! Medeniyet lutfen!
Hayır ya öyle düşünmeyin , o kadar da zarif , naif olmamak gerek. Yollamayacaktım ama yolladım mesajları , kadın oğluna velaketen ayrıldı benden resmen .KK uyeleri sizin cogunuzun onerileri kadinin yaptigi terbiyesizlikten de ote, kimisi siddet iceriyor, kimisi yazismalarini iletmesini, neden zihin sagligi supheli kisilerle yuzlesiyorsunuz, dava acsa bile bu kirilan kalp yerine gelecek mi? hayir.
Kimse olmedi burada. Oyle sacmasapan seylerle ugrasip yipranmanin ne anlami var? Zihni normal olmayan bir sahisa istediginiz kadar dava acin, Amerikan usulu her anlasmazlikta dava acip durmak sadece avukat ve mahkemeleri zenginlestirir. Onemli ollan duzgun insnalarla sosyal ilsikilerimizi surdurebilmek. Hem siz bu adalet sistemine guveniyor musunuz?niye dava acmasin
yaptigi yanina mi kalsin
dusuncenize gore birisi birini öldürdügünde de dava açılmasın o zaman sanki ölen geri gelecek mi
Kiz ne ara atti ne yazdi mesajaAtti atti
K.validenin mesajini çocuğa atti bakalim nolcakKiz ne ara atti ne yazdi mesaja
Kv dede simdi buraya uye cikarsa ortalik fena karisir
Cvp gelsedi cok sinir oldum o kadina
Vala bazi durumlarda medeniyet dediin tek disi kalmis canavarKimse olmedi burada. Oyle sacmasapan seylerle ugrasip yipranmanin ne anlami var? Zihni normal olmayan bir sahisa istediginiz kadar dava acin, Amerikan usulu her anlasmazlikta dava acip durmak sadece avukat ve mahkemeleri zenginlestirir. Onemli ollan duzgun insnalarla sosyal ilsikilerimizi surdurebilmek. Hem siz bu adalet sistemine guveniyor musunuz?
KK uyeleri sizin cogunuzun onerileri kadinin yaptigi terbiyesizlikten de ote, kimisi siddet iceriyor, kimisi yazismalarini iletmesini, neden zihin sagligi supheli kisilerle yuzlesiyorsunuz, dava acsa bile bu kirilan kalp yerine gelecek mi? hayir.
O kadar ilginç bi durumdasin ki çocuğun tepkisi ilişkine yön verecek belki de..
Ciddi anlamda sevgisi, değeri her şeyi sinava girecek..
Peki annesine tepki gösterirse senden yana olursa ne yapacaksin? Bu kisimda sonrasi da zor valla.
Zariflikle naiflikle ilgisi yok benim soylediklerimin! Sizin sinir harbine girmenize gerek yok! Onu soyluyorum. Bu insanlar demek ki seviyesi dusuk medeniyetsiz insanlar, istediginiz kadar bagirin cagirin mahkemeye verin, istediginiz kadar ceza alsinlar, hic bir sey onurunuzun aldigi yarayi duzeltemez. Sadece ogluyla son lez muhatap olup ayrilin. Onlarin cirkef dusuncelerini ogluna aktarmaniz sadece ve sadece sizin o mesaji kabul ettiginize tekabul eder ve onurunuzu ayaklar altina almis olursunuz. Kotu soz o insanlarla kalsin, cunku seviyeleri belli, yeter ki kendinizi uzaklastirin bu seviyesiz insanlardan!Hayır ya öyle düşünmeyin , o kadar da zarif , naif olmamak gerek. Yollamayacaktım ama yolladım mesajları , kadın oğluna velaketen ayrıldı benden resmen .
Bu durumda sevgilim dediğim adamın 2 seneden sonra göstereceği tepkiyi bilmek hakkım benim.
Ay kalpten gidicemK.validenin mesajini çocuğa atti bakalim nolcak
Kimse olmedi burada. Oyle sacmasapan seylerle ugrasip yipranmanin ne anlami var? Zihni normal olmayan bir sahisa istediginiz kadar dava acin, Amerikan usulu her anlasmazlikta dava acip durmak sadece avukat ve mahkemeleri zenginlestirir. Onemli ollan duzgun insnalarla sosyal ilsikilerimizi surdurebilmek. Hem siz bu adalet sistemine guveniyor musunuz?
KK uyeleri sizin cogunuzun onerileri kadinin yaptigi terbiyesizlikten de ote, kimisi siddet iceriyor, kimisi yazismalarini iletmesini, neden zihin sagligi supheli kisilerle yuzlesiyorsunuz, dava acsa bile bu kirilan kalp yerine gelecek mi? hayir.
Ben de merak içindeyim. Ama halen mesajım görülmedi bile.
Yaz dönemi için bi işe girmişti , uyuyakaldı sanırım. Uyandırsam mı sabah şoku mu yaşatsam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?