Oğlu için sadece bir deneyim olabilirmişim.

Canım sevgilin yazdı mı?
Önce onun tepkisini öğren,sonra çocuğa annene dava açıyorum bu kadar saygısızca davranan bir kadınla asla aynı ortamda bulunamam artık mahkeme karşısında da bunları tekrarlasın sende beni unut bundan sonra de.

Annesine de bu sözleriniz hakaret içeriyor birşey demeyeceğim siz oğlunuzun özel hayatına müdahale ederek iki kişi arasında ki özel konuşmaları ihlal etmekle kalmamış birde kişilik onurumu zedeleyecek şeyler söylediniz bundan sonra tek muhattap olacağımız yer adliye,bu sözlerimizden dolayı onurumu zedelediğiniz için size dava açıyorum belki en azından benden sonra özel hayata saygı duyar,kimseye de hakarette bulunmazsınız de.Ve cidden dava et.

Bu kadınla da asla kayınvalide gelin durumuna gelme o evlilikte gitmez.

Benim annem ne bana laf ettirir ne erkek kardeşimin hayatındaki kıza laf eder.Yazıklar olsun

Ben de merak içindeyim. Ama halen mesajım görülmedi bile.
Yaz dönemi için bi işe girmişti , uyuyakaldı sanırım. Uyandırsam mı sabah şoku mu yaşatsam bilemedim...

Uyandır ara ve sadece sana attığım mesaja bak de.noluyor derse bunu annene sorarsın görüşürüz de Bu kadar sonra kapat hemen.

Zaten amaç kırılan kalbi onarmak değil.
Bu dünyada yapılan her şeyin bir geri dönüşü vardır. Birine hakaret etti, elbet bedelini de ödeyecek. Ki bir daha aynı şeyi yaparken 2 kere düşünsün.
Bugün Summe'ye hakaret eder, yarın başka bir kıza. İlk yanlışlar göz ardı edilir çoğunlukla ama bence yanlış bu. İlk yanlışında bir yaptırımla karşılaşan birisi ikincisini yapma eğilimine kolay kolay giremez.

Hayır ya öyle düşünmeyin , o kadar da zarif , naif olmamak gerek. Yollamayacaktım ama yolladım mesajları , kadın oğluna velaketen ayrıldı benden resmen .
Bu durumda sevgilim dediğim adamın 2 seneden sonra göstereceği tepkiyi bilmek hakkım benim.

niye dava acmasin
yaptigi yanina mi kalsin
dusuncenize gore birisi birini öldürdügünde de dava açılmasın o zaman sanki ölen geri gelecek mi
Kimse olmedi burada. Oyle sacmasapan seylerle ugrasip yipranmanin ne anlami var? Zihni normal olmayan bir sahisa istediginiz kadar dava acin, Amerikan usulu her anlasmazlikta dava acip durmak sadece avukat ve mahkemeleri zenginlestirir. Onemli ollan duzgun insnalarla sosyal ilsikilerimizi surdurebilmek. Hem siz bu adalet sistemine guveniyor musunuz?

'Senin gibi bir anneye sahip olduğu için acıdım oğluna' demeli Anlayana tabi.
Yazık usluba bak. Karşısındaki de bir anne evladı. Hiç akıl edememiş.

O kadar ilginç bi durumdasin ki çocuğun tepkisi ilişkine yön verecek belki de..
Ciddi anlamda sevgisi, değeri her şeyi sinava girecek..
Peki annesine tepki gösterirse senden yana olursa ne yapacaksin? Bu kisimda sonrasi da zor valla.

Vala bazi durumlarda medeniyet dediin tek disi kalmis canavar
Ne yapmali konu sahibi mesela medeni olmak adina cikolatalar cicekelr alip elinimi opmeli.hicmi tepki vermemeli bukadar hakarete.
Ya da bizim goremedigimiz bir cozumunuzmu var.dava acin denildi ogluna anlatin denildi baska neler yapilabilir medenice nasil haledilir.

Medeniyetsiz olan bir insana karşı dava açmak gayet medeni bir haktır.
Kadını dövelim öldürelim veya linç edelim desek haklısınız biz medeniyetsiziz.
Ama oğlunun öel yazışmalarını okuyarak özel hayatına müdahale eden bir kadının attığı maili oğluna göstermesi de gayet etik. Neticede annesi ikisinin özelini okuyor ve oğlu için kıza hakaret savuruyor bu durumda kız elbette kendini savunacak.
Ayrıca bugün bu kadının hadsizliklerine susulması demek kadının boyutu abartmasına sebep olmak demek. İleride kafasına göre herkese hakaret etme küfür etme hakkını kendinde bulması demek.
Ayrıca hakaretlere maruz kalmış bir genç kızın üstelik özel hayatını dikizleyerek hakaret eden bir kadına karşı kendini nasıl medenice savunmasını önerirsiniz? Medeni çözüm görmezden gelmekse bu suçluyu güçlendirmekten öte bir anlam içermiyor.
Kız uğradığı hakarete şiddete yönelmeden medeni yollarla çözüm buluyor işte.En medeni çözüm dava açmak burada.

Su kadar uye var forumda kacimizin kocası annesini karşısına alır? ?
Alsa napsim çocuğu anası turşu derdin de kaşıkçı elması gibi peşinde oğlanın yer bu kızı da..
Summe kurtul bence

Zariflikle naiflikle ilgisi yok benim soylediklerimin! Sizin sinir harbine girmenize gerek yok! Onu soyluyorum. Bu insanlar demek ki seviyesi dusuk medeniyetsiz insanlar, istediginiz kadar bagirin cagirin mahkemeye verin, istediginiz kadar ceza alsinlar, hic bir sey onurunuzun aldigi yarayi duzeltemez. Sadece ogluyla son lez muhatap olup ayrilin. Onlarin cirkef dusuncelerini ogluna aktarmaniz sadece ve sadece sizin o mesaji kabul ettiginize tekabul eder ve onurunuzu ayaklar altina almis olursunuz. Kotu soz o insanlarla kalsin, cunku seviyeleri belli, yeter ki kendinizi uzaklastirin bu seviyesiz insanlardan!

Son düzenleme:

tabiki güveniyorum ben de o sistemin bir parcasiyim
ve gördüm ki insanlar işine gelmeyen her mahkeme kararı için burada Adalet yok ya diyip işin içinden çıkıyor
ayrica sorunlu insanları sosyal yaşamdan eleyemezsek düzgün insanları nasıl bulacagiz
herkes hak ettiğini almalı bu kadın da o cezayı hak ediyor

Merhaba hanimefendi.

Medeniyet zaten hakkini hukuki yoldan aramaktir. Dava acmak esittir medeniyet yani.

Ortada karsilikli bir sohbet yok. Kendisine hakaret mesaji gelen kisi bunu ifsa edebilir, sonucta kamuya ifsa etmiyor.

Biraz mantikli konusalim.

Senin uykuların kaçmış zaten, uyandırsana çocuğu ne duruyosun :)) Seni bu hale sokup güzel bi uyku çekmeye kimsenin hakkı yok ya.. Bu salim tavırların zamanı geçti. Kadın dediğin yumruğunu masaya vuracak bu devirde.. Başka türlü mücadele edemezsin bu dünyayla..

Summe dava acman kısmını da destekliyorum ama bence kadinla muhattap olup kendini düşürme.. oglanda anasını savunursa onu da tek kelimeyle bitir ana ogul omru billah unutmasın baska kızlar yanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…