pes ya yemın edıyorum sinir oldum nedir su kadınların hem kendilerini hem ogullarını bulunmaz hınt kuması sanmaları arkadasım hıc uzme kendini kadınada yazkı yasından basından utan ve allaha havale et mutahap bile olma o oglu olacak zibidiyede agzına gelenı söyle zaten senı seviyorsa bırakmaz bırakırsada anam koylu malın biridir iyikide bırakmıs bosver sevgılıne biraz vicdan azabı cektır surunsun pıslıkHayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...
Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.
Kadın bir de mesajın sonunda Allah'ım hidayet versin kalbine diyo ya .
Allah karşına iyilerini çıakrsın diyo.
mesajı oğluşa yolladım bekliyorum bakalım...
Ya durup dururken mi mesaj attı şimdi bu kadın? Hiçbir sebep yokken? Bir de niye 2 sene sonra.Kadın bir de mesajın sonunda Allah'ım hidayet versin kalbine diyo ya .
Oğlu kötü müymüş ki? Sorun sende değil bende tripleriKadın bir de mesajın sonunda Allah'ım hidayet versin kalbine diyo ya .
mesajı gönderdim bide deddimÇabuk yaz çocuk dönerse sana merakdan ölicim
Buyuk bir heyecanla gelecek mesaji bekliyorum...
Kesinlikle gostermeyin. Kadinin yaptigini yapmis olursunuz: Ozel haberlesmenizi ifsa ederek. Sadece erkek arkadasinizdan ayrilin, ve annenle konus anlatsin deyin, yeter.Ona da nasıl söyliycem bu mesajları nasıl göstericem bilmiyorum ki.
Gerçekten çok utanıyorum , öyle böyle değil.
ayyyyy sinirimden gülüyorummmOğlu kötü müymüş ki? Sorun sende değil bende tripleriKadın oğlu adına senden ayrılıyor farkında mısın? Vekaleten terk edilen ilk kişi olabilirsin
Kalp gözüne bağlamış olayı da, giriş falsolu o ne olacak? Bin tane taş saydım yani ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?