Oğlu için sadece bir deneyim olabilirmişim.

Annesinin mesajlarını sevgiline at.hiç bişey demeden ayrıl.telini kapat.ulaşılmaz ol..
 
pes ya yemın edıyorum sinir oldum nedir su kadınların hem kendilerini hem ogullarını bulunmaz hınt kuması sanmaları arkadasım hıc uzme kendini kadınada yazkı yasından basından utan ve allaha havale et mutahap bile olma o oglu olacak zibidiyede agzına gelenı söyle zaten senı seviyorsa bırakmaz bırakırsada anam koylu malın biridir iyikide bırakmıs bosver sevgılıne biraz vicdan azabı cektır surunsun pıslık
 
Kadın bir de mesajın sonunda Allah'ım hidayet versin kalbine diyo ya .
Allah karşına iyilerini çıakrsın diyo.
mesajı oğluşa yolladım bekliyorum bakalım...

adamın sizi ikna etmesine izin vermeyin
ve dava konusunu ciddi düşünün
bu kadın ancak öyle ders alır
 
Kadın terbiyesizin önde gideniymiş.
Arkadaşim ogluna msjları göndersene niye bekliyosun hâlâ.
Anlamadım bekleme sebebini.
Dava aç görsün o terbiyez kadın.
Senin onurunla oynamanın cezasını ceksin.
Sinir oldum ya.
 
Kadın bir de mesajın sonunda Allah'ım hidayet versin kalbine diyo ya .
Allah karşına iyilerini çıakrsın diyo.
mesajı oğluşa yolladım bekliyorum bakalım...
Ya durup dururken mi mesaj attı şimdi bu kadın? Hiçbir sebep yokken? Bir de niye 2 sene sonra.
 
Kadın bir de mesajın sonunda Allah'ım hidayet versin kalbine diyo ya .
Allah karşına iyilerini çıakrsın diyo.
mesajı oğluşa yolladım bekliyorum bakalım...
Oğlu kötü müymüş ki? Sorun sende değil bende tripleri Kadın oğlu adına senden ayrılıyor farkında mısın? Vekaleten terk edilen ilk kişi olabilirsin
Kalp gözüne bağlamış olayı da, giriş falsolu o ne olacak? Bin tane taş saydım yani ben.
 
merhabalar.bu olayın benzerini bende yaşamıştım.yalnız ben daha liseye gidiyordum.artı yanlış hatırlamıyorsam kuzeni falandı.annesi var mıydı onu bile hatırlamıyorum.20 sene falan geçmiş tabii.bana nasıl bağırıyorlardı.net hatırladığım bana kaşarlanmışsın baya demeleriydi.o zaman bir şey yapmadım.sevgilime belli bile etmedim.çocukluk işte.konuyu o açtı.niye söylemiyorsun dedi.onun dediğine göre beni eski sevgilisiyle karıştırmışlar.kız bunu aldatmıştı galiba.sonradan kadın bana çok iyi davrandı.bir araya gelmemiştik.telde falan.bir kere sevgilime ceza olsun diye çok önemli bir şey konuşucam demiştim.kadın sen çık oğlunu ara.neyse biraz uzun olmuş süre net hatırlamıyorum.

bence sizin sevgilinize bu kadın baskı yaptı; ama sevgiliniz sizden vazgeçmedi.size bulaşması bu yüzden.böyleleri aayy onla mı muhattap olucam der.

insanın evladını üstün varlık olarak görmesini anlıyabiliyorum.her şeyin en iyisini o alsın istemesini de anlıyabiliyorum.çocuğum olmamasına rağmen.yalnız bu durum apayrı.bence sevgiliniz bu durumu kesinlikle bilmeli.
 
Son düzenleme:
Bazen düşünüyorum bu kadar konuşuluyor dert paylaşılıyor, gerekli dersleri alıyor muyuz toplum olarak diye, ama sonra sosyal medyada aşağıdaki gibi paylaşımlar görüyorum yeni nesil anneler tarafından. Bunu paylaşan kadınlara sorsak hepsi kaynanalarından dert yanacak kendi annelerinin yaptığı gibi ama dönüp aynaya bakmak aklına gelmeyecek. Eminim o kadına da sorsak kaynanasına dair anlatacak çok hikayesi vardır ama genç bir kıza böyle davranmaktan hiç utanıp çekinmemiş.
Bence o kadının seviyesine inmeyin, muhattap olmayın ama size yazdıklarını oğluna gönderin ki görsün annesinin ''saygıdeğer'' kişiliğini . Gerçekten ciddi psikolojik sorunlarımız var çözülmesi gereken, anne -oğul ilişkisine dair.


Ba
 
Çabuk yaz çocuk dönerse sana merakdan ölicim
mesajı gönderdim bide deddim
Eee sevgilim deneyimin nasıl gidiyo , memnun musun bari ? dedim.

Dava işini ciddi ciddi düşünüyorum. Ama önce gerçekten sevgilimin tepkisini merak ediyorum.
Annesi için geri mi basıcak , bunu görmek istiyorum.
 
Böyle bir aileye gelin olmayı düşünme bile yol yakınken ayrıl sevgilinden ve ciddi ciddi hakaret davası da aç. O dava emin ol sevgiline son kıyağın olur, manyak anası daha haddini bilir davranmayı öğrenir.
Ama kesinlikle ayrılmalısın. İyi yada kötü çocuğun ilk eğitimi evde annesi ve babası tarafından verilir. Böyle patavatsız, terbiyesiz bir kadının yetiştirdiği adam da mutluluk vermez bence. Verse bile bu kadın size huzur vermez. Bugün en özelinizi okuyup size terbiyesizlik eden insan size evlenseniz neler yapar düşünemiyorum bile.
Bence sevgilinize böyle bir aileyle akrabalığım olsun istemiyorum üzgünüm de ayrıl. Ve hemen bir avukat bulmaya bak. Yanına kar kalırsa bu edepsizlikleri aynen devam eder sıkı bir derse ihtiyacı var.
 
Buyuk bir heyecanla gelecek mesaji bekliyorum...

Bence asil soku oglan yasadi... hemen cevap verebilecegini sanmiyorum. annemin boyle birsey yaptigini hayal edemiyorum ya...

Konu sahibi senin cekinecek hic birseyin yok. Davani ac kazan o kadar.
 
ooooo kaynana sana laflar hazırladım, şu an nasıl sinirliyim anlatamam konu sahibini düşünemiyorum bile.
kaynananık sen nerde nasıl deneyimler yaşadın acaba ki, senin deneyimlerine göre insan kendisini birine servis etmemeli? sonrasında bir sürü küfür var ama onları yazmayacağım.
sevgili konu sahibi leyla ile mecnun olsanız bu kadınla olmaz. size şimdiden bu lafları layık gören biri evlenirseniz neler neler yapar, oğlu da onun tarafına geçer.
bu kaynanaya kendisi gibi bir gelin diliyorum.
 
Uykum kaçmıştı zaten heyecanlı okkalı mesajlara şahitlik edeyim.

Densiz kadın,sevgiline yaz o kadını mahkemede görüşürüz de.

Ay benim bu hormonlarım hatta direkt döv diyor ama sen beni dinleme
 
Ona da nasıl söyliycem bu mesajları nasıl göstericem bilmiyorum ki.
Gerçekten çok utanıyorum , öyle böyle değil.
Kesinlikle gostermeyin. Kadinin yaptigini yapmis olursunuz: Ozel haberlesmenizi ifsa ederek. Sadece erkek arkadasinizdan ayrilin, ve annenle konus anlatsin deyin, yeter.
Kimseden ozur beklemeyin!
 
Sonunda oğlu sizi bırakacak ne de olsa.. Annesinin dediğine gelir..Yasadim..Onunda annesi bana haber göndermişti.(sebep mezhep ) Sonuç vazgeçti bizden.. Hakkınızda hayırlısı olsun..umarım en az hasarla atlatirsiniz
 
ayyyyy sinirimden gülüyorummm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…