kızlar yardım ne olur... oğlumun yanından geliyorum... 2. oda değil ağırlaştığı için 3.odaya alınmış.. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.. kolum kanadım kırıldı... tam iyiyiz derken... enfeksiyon... lütfen allah rızası için dualarınızı esirgemeyin... tükendim bittim bugün... dün yavrum kucağımdaydı((( bugün dokunamadım bile... uyutuyorlar, beslenmeyi kesmişler ((
allah hepiniznden razı olsun... rabbim tüm bebeklerimizi bizlere kavuştursun sağ salim... dua eden ellerimizi boş çevirmesin güzel allahım... kızlar syuzan, birce sizlerin bebekleri nasıl... iyi gelişmeler bekliyoruz hep birlikte...
canım benim oğlum enfeksiyon tedavisi görüyor... beslenmesi kesildi.. inşallah atlatıcaktır... mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim evlatlarımıza şifa versin... bebeğinin oksijen durumu nasıl... oral beslenmeye bir kaç günde alışır... herşey iyi olacak...
Nihalcım atlatır benim kızımda defalarca enfeksiyon atlattı sadece biraz sabır ve bol bol dua çok zor bi süreç biliyorum.Benim kızım enfeksiyon olduğu zaman doktora diyodum ki benim kızım güçlü ve bunu da atlatacak ve gerçekten de bir bilemedin iki hafta içinde toparlanıyodu ben inaniyorum bebeklerimiz bu kadar mücadele veriyosa bunda bi hayırlı sonuç vardır.Dualarım sizinle ve yoğun bakımdaki bütün bebeklerle.Allah bütün bebeklere şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?