Oğlum alerjikk

DunyalaraBedelsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
274
135
33
32
Kızlar merhaba oğlum alerjik bir bünyeye sahip neyazıkki. Yıllardır uğraşıyoruz. Son olarak böcek alerjisi dendi. Vücudun da bikac tane belkide 20kadar kızarıklıklar oluyor sürekli kasıntı oluyo kremle suyla kasıtısını kesmeye calısıyorux.Mesela bacağında geçiyo kolunda başlıyo ordan bitiyor baska yerden. Ama hep bu kızarıklıklar arkasından siyah leke yani iz bırakıyorum. Vücudunda birsürü iz var. Çocuğums hiç sort kapri giydirmedim kimse sormasın diye. Çok yıprandım çok ağladım yıllardır. Şmdi artık bu izler gitmez belki ama yeniden çıkacak yaralar için ne yapmalıyım iz kalmaması için. Cildi çok kuru. Tavsiye bekliyorum. Tesekkurler

Tam olarak nelere karşı alerjisi olduğunu bilmeden önlem alamazsınız. Yeniden bir alerji testi yaptırın.

Gıda alerjisi değil polende değil istanbulda bi profesör böcek dedi kendi sadece yaraları görerek daha sonradan çoğu doktor aynı şeyi söyledi

Valla alerji uzmanlarina goturun cocugunuzu bir doktora 2 doktora 3 doktora caresiniz bulana kadar goturun alerjinin birsuru sebebi olabilir, kimisinin caresi bulunuyor kiminin bulunmuyor ama en azindan etkilerini azaltmakn icin ilac veriyorlar kasinti sislik kizarik gibi seyleri azaltiyor.
Yazik cocugunuza birde vucudunda izler kaliyormus simdide tedavi ettirmezseniz cocuk ileride size cok kizar. Kesinlikle bir iki alerji uzmana goturun.

Dört yıldır gitmediğim doktor kalmadı ne alerji doktoruna ne cildiye yok yani herkesin verdiği krem ve surup hepte aynı şurupları. Çok üzülüyorum. Derisi çok hassas diyo doktorlar.

Tedavi ettirmedğimi yada alerji uzmanına götürmediğimi kim dedi herkes gibi evde yasıyoruz. Malesef evede hapsedemiyorum çocuğu. İllaki çıkıyor dısarı.

Yaralara bakarak neye alerjisi olduğunu anlayamazlar.bir test yapılması şart. Benim kizimin geçen sene soğuğa alerjisi çıktı mesela. Hiç aklıma bile gelmezdi.test yapıldı ve şimdi kışın çok dikkat ediyoruz..

Sanki beni anlatmışsınız bu yaşımdayım hala dikkat ederim çocukluğum sürekli bu testlerle geçti penisilinden tutun böcek ısırmalarına çikolataya bazı meyvelere karşı alerjim var ve bunun için yapacak pek bir şey yok mesela beni sivrisinek ısırır her yerim kabarır önemli olan kaşımamak ilaçlar falan fayda sağlamıyor sadece dikkat edeceksiniz başka çözümü yok yani

Geçmiyor mu hiç bazen diyorlar çoçuk büyüdükçe atar diye. Çok küçükken yaralar daha büyük ve sulu sulu oluyordu. Bazen yanık gibi su topluyordu. Şimdi sadece kızarıklık seklinde. Sende de iz varmı

Valla büyüdükçe bazıları biraz daha azalıyor bende çok şükür öyle izler kalmadı yapmanız gereken sadece dikkat etmek yazları mesela sivrisineklere karşı losyonlar falan var ya onlardan kullanmak çok işe yarıyor emin olun

canım oncelkle çocuğu dove sabun ile beyaz içinde bişi olmayan sonra linola krem var her duştan sonra onu sür vücut için...

Sağol canım ya dikkat ediyorum anca bukadar yani. Yüzünde kollarında yok iz. Bel kısmıyla ayaklarımda var. Bn öyle farkettim sadece günes gören yerde iz kalmıyor neredeyse doğru mu bilmem. Senin cildin kurumu nemlendirici kullanıyor musun
Gecen hafta gittiğimiz doktor Sebamet baby diye nemlendirici kullan dedi. Eczaneden yoktu başka yere bakıcam

keseleme işlemini dove ile yap canım benim oğluşumda alerjik bünyeye sahip dove daha çok kurutur gıbı yapıyor ama kremi iyi çekmesinş sağlıo kremin yararını gordum ben tavsiye ederim...

38 yaşındayım,doğduğumdan beri alerjilerle uğraşoyrum:):)
immünoloji bölümü alerjini merkezidir.türkiyede az sayıda uzmanı var ne yazık ki.imünoloji bölümü dahiliye uzmanlığının da üstü uzmanlık gerektiriyor bu sebeple azdır.
çocuk immünolji bölümü de var.detaylı bir incelemeden testlerden sonra sorununuza çözüm bulunabilir.
geçici olarak da kantaron yağı iz ve leke tedavisi için birebirdir.ben kendi oğlumda da kullanıyorum ve çok memnun kaldım.hiçbir sakıncası yok,doğal ve iyi bir kantaron yağı bulabilrsiniz.geçmiş olsun.

38 yaşındayım,doğduğumdan beri alerjilerle uğraşoyrum:):)
immünoloji bölümü alerjini merkezidir.türkiyede az sayıda uzmanı var ne yazık ki.imünoloji bölümü dahiliye uzmanlığının da üstü uzmanlık gerektiriyor bu sebeple azdır.
çocuk immünolji bölümü de var.detaylı bir incelemeden testlerden sonra sorununuza çözüm bulunabilir.
geçici olarak da kantaron yağı iz ve leke tedavisi için birebirdir.ben kendi oğlumda da kullanıyorum ve çok memnun kaldım.hiçbir sakıncası yok,doğal ve iyi bir kantaron yağı bulabilrsiniz.geçmiş olsun.
Evet zaten hep çocuk alerji doktoruna gidiyorum. aktardan almalıyım kantaron yağını. Saolun tekrar dan.

Back
X