- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
arkadaşlar dün en korktugum gün oldu sormayın başıma gelenleri
öğlen namaz kılıyordum odamın kapısı kilitliydi biliyosunuz evdekilerle konulmuyorum kaç haftadır odamdan çıkmıyordum... çocugumda odadaydı bende namaz kılıyordum. kaynanamda salonda kahvaltı ediyordu... ordan bana bağırmaya basladı çocugu gönder buraya diye. namaz sırasında karşılık veremedim sonra cocuk ağlamaya basladı içeri gidicem diye... namazım uzun surdu biraz cocuk ağladı içerdende bana bağırmaya basladı kv... sonra namazım bitti. baktım 12 yasındaki en küçük kaynım bana bağırdı içerden açsana ulan kapıyı diye. açtım kapıyı kime diyon sen flan dedim sanane açarım açmam karşılık verdim... girdim içeri.. baktım kaynanam sinir krizi geçirmiş o sırada. eltim kocasını aramış en büyük kaynımı geldi eve noldu kim yaptı flan diye sordu onlara. eltim salağıda artık kocasına ne anlattıysa kaynım kapımı tekmelemeye basladı aç ulan kapıyı a....... kızı öldürcem seni diye bagırmaya basladı.. elimde telefon yok kimi aricam korktum camdan alt bakkala bağırdım abi polisi ara öldürcekler beni diye bütün mahalle önüme toplandı bende bi yandan korkudan ağlıyorum. kapı kırılsa dövcekler beni . sonra eşime kim haber verdiyse ev tlefonunu aradı açtım eve gel çabuk kapıyı tekmeliyo abin öldürcek beni dedim... onlarda o sırada hastaneye gitmişler. eşim geldi noldu kapıyı nie açmadın flan o nda bende gerçekten dediğiniz gibi cinnet geçirdim
anlattım herşeyi o sırada baygınlık geçirmişim. gözümü hastanede açtım. ben boşanmak istiyorum dedim ya ayrı ev yada gidicem dedim. işte ne ayrı evi nasıl geçincez bizimkiler ne der flan
bende dedim ozaman gtçem. neyse konusuldu halledildi ailesiyle aramız düzeldi. bu sabahta eşim beni 12ye kadar uyudum diye dövdü kolum boynum hep iz. foto çektim delil olsun diye. faceden anneme ulaştım işte anlattım herşeyi. dayıma söylemiş oda yarın gelip alcak beni burdan inş dua edin bana nolur