Oğlum babaannesine Anne diyor?

arkadaşlar dün en korktugum gün oldu sormayın başıma gelenleri :( öğlen namaz kılıyordum odamın kapısı kilitliydi biliyosunuz evdekilerle konulmuyorum kaç haftadır odamdan çıkmıyordum... çocugumda odadaydı bende namaz kılıyordum. kaynanamda salonda kahvaltı ediyordu... ordan bana bağırmaya basladı çocugu gönder buraya diye. namaz sırasında karşılık veremedim sonra cocuk ağlamaya basladı içeri gidicem diye... namazım uzun surdu biraz cocuk ağladı içerdende bana bağırmaya basladı kv... sonra namazım bitti. baktım 12 yasındaki en küçük kaynım bana bağırdı içerden açsana ulan kapıyı diye. açtım kapıyı kime diyon sen flan dedim sanane açarım açmam karşılık verdim... girdim içeri.. baktım kaynanam sinir krizi geçirmiş o sırada. eltim kocasını aramış en büyük kaynımı geldi eve noldu kim yaptı flan diye sordu onlara. eltim salağıda artık kocasına ne anlattıysa kaynım kapımı tekmelemeye basladı aç ulan kapıyı a....... kızı öldürcem seni diye bagırmaya basladı.. elimde telefon yok kimi aricam korktum camdan alt bakkala bağırdım abi polisi ara öldürcekler beni diye bütün mahalle önüme toplandı bende bi yandan korkudan ağlıyorum. kapı kırılsa dövcekler beni . sonra eşime kim haber verdiyse ev tlefonunu aradı açtım eve gel çabuk kapıyı tekmeliyo abin öldürcek beni dedim... onlarda o sırada hastaneye gitmişler. eşim geldi noldu kapıyı nie açmadın flan o nda bende gerçekten dediğiniz gibi cinnet geçirdim :( anlattım herşeyi o sırada baygınlık geçirmişim. gözümü hastanede açtım. ben boşanmak istiyorum dedim ya ayrı ev yada gidicem dedim. işte ne ayrı evi nasıl geçincez bizimkiler ne der flan :( bende dedim ozaman gtçem. neyse konusuldu halledildi ailesiyle aramız düzeldi. bu sabahta eşim beni 12ye kadar uyudum diye dövdü kolum boynum hep iz. foto çektim delil olsun diye. faceden anneme ulaştım işte anlattım herşeyi. dayıma söylemiş oda yarın gelip alcak beni burdan inş dua edin bana nolur

arkadaşlar mune hanım canı sıkıldıkça beni banlıyo k.bakmayın giremedim ama youmlarınızı hep okudum... ve dün ve bugün... eşime gitçem dedim. anneme ulaştım faceden herşeyi anlattım uzun uzun. bekle dedi dayıma söylemiş ve dayım yarın inşallah beni almaya geliyor burdan :) ama cocugum olmadan :KK43:
İyi misin sen ya küçücük çocuğu bu pisliklere bırakıp mı gideceksin? Git darp raporunu al polisle birlikte al çocuğunu çık git

İyi misin sen ya küçücük çocuğu bu pisliklere bırakıp mı gideceksin? Git darp raporunu al polisle birlikte al çocuğunu çık git
cnm ben gayet iyiyim. dün başıma gelenlerden sonra ne kadar iyi olcaksam. sadece eşim değil babaannesi dedeside olcak basında ve onlar cocuguma benden iyi bakıyorlar :( mecburum onu bırakmaya elimde olan bişey değil. eğer cocugu alıp gidersem ozaman vururlar beni. çocugumu bana yar etmezler. inşallah mahkemede velayet vermesin yeterki haftada bi kaç gün göstersin yüzünü bana onada razıyım

baska çarem klmadı :( anasız kalcak çocugum ama mecburum gitmeye... şuan kaçmak bile istiyorum daha fazla durmaya tahammülüm yok :( yarını beklicem inş dayım gelir alır beni burdan

arkadaşlar dün en korktugum gün oldu sormayın başıma gelenleri :KK43: öğlen namaz kılıyordum odamın kapısı kilitliydi biliyosunuz evdekilerle konulmuyorum kaç haftadır odamdan çıkmıyordum... çocugumda odadaydı bende namaz kılıyordum. kaynanamda salonda kahvaltı ediyordu... ordan bana bağırmaya basladı çocugu gönder buraya diye. namaz sırasında karşılık veremedim sonra cocuk ağlamaya basladı içeri gidicem diye... namazım uzun surdu biraz cocuk ağladı içerdende bana bağırmaya basladı kv... sonra namazım bitti. baktım 12 yasındaki en küçük kaynım bana bağırdı içerden açsana ulan kapıyı diye. açtım kapıyı kime diyon sen flan dedim sanane açarım açmam karşılık verdim... girdim içeri.. baktım kaynanam sinir krizi geçirmiş o sırada. eltim kocasını aramış en büyük kaynımı geldi eve noldu kim yaptı flan diye sordu onlara. eltim salağıda artık kocasına ne anlattıysa kaynım kapımı tekmelemeye basladı aç ulan kapıyı a....... kızı öldürcem seni diye bagırmaya basladı.. elimde telefon yok kimi aricam korktum camdan alt bakkala bağırdım abi polisi ara öldürcekler beni diye bütün mahalle önüme toplandı bende bi yandan korkudan ağlıyorum. kapı kırılsa dövcekler beni . sonra eşime kim haber verdiyse ev tlefonunu aradı açtım eve gel çabuk kapıyı tekmeliyo abin öldürcek beni dedim... onlarda o sırada hastaneye gitmişler. eşim geldi noldu kapıyı nie açmadın flan o nda bende gerçekten dediğiniz gibi cinnet geçirdim :KK43: anlattım herşeyi o sırada baygınlık geçirmişim. gözümü hastanede açtım. ben boşanmak istiyorum dedim ya ayrı ev yada gidicem dedim. işte ne ayrı evi nasıl geçincez bizimkiler ne der flan :KK43: bende dedim ozaman gtçem. neyse konusuldu halledildi ailesiyle aramız düzeldi. bu sabahta eşim beni 12ye kadar uyudum diye dövdü kolum boynum hep iz. foto çektim delil olsun diye. faceden anneme ulaştım işte anlattım herşeyi. dayıma söylemiş oda yarın gelip alcak beni burdan inş dua edin bana nolur

Polise gidip darp raporu al hemen, oyle fotografla falan olmaz, neyden korkuyorsun ki kaybedecek ne kalmis.

cnm ben gayet iyiyim. dün başıma gelenlerden sonra ne kadar iyi olcaksam. sadece eşim değil babaannesi dedeside olcak basında ve onlar cocuguma benden iyi bakıyorlar :KK43: mecburum onu bırakmaya elimde olan bişey değil. eğer cocugu alıp gidersem ozaman vururlar beni. çocugumu bana yar etmezler. inşallah mahkemede velayet vermesin yeterki haftada bi kaç gün göstersin yüzünü bana onada razıyım
:KK57::KK57::KK57:

sığınma evine git demedim ki darp raporu al boşanırken ihtiyacın olacak.
ayrıca çocuğun velayetini almak istersen yine baba şiddete eğilimli olduğu için karar sana kalacak.
yok sana dedin demedim zaten burda bazı ablalarım öyle demiştide. annen destek çıkmıyomu flan diye... rapor almak iyi tabi yüzümdede tırnak izi var suan ama cıkmaya fırsat yok.. :( ben istediğimi yapim rapor alim polise verim şikayetçi olim. yinede ne ederler ederler çocugumu bana vermezler. 3 defa aynı şeyi yasadım ölüme bile giderler ama bana vermezler cocugumu cnm :( elimden bişey gelmiyo tek yapacağım bu evden tek basıma cıkıp gitmek :(

arkadaşlar dün kaynım kapımı tekmeleyince okadar korktumki telefonumda yoktu elimde. banlı olmasaydım size yazcaktım lütfen polisi arayın diye ama banlamışlardı :( ölümden döndüm dün. hiç bi hatam kusurum yokken sadece namaz kılıyodum ya mübarek cuma gününde bana ne yaptılar

Pardon ama siz böyle pislik insanlar için hala cocuguma benden daha iyi bakıyorlar demişsiniz.evet yasadıklarınız cok zor şeyler ne olursa olsun ben asla bir annenin evladını bırakmasına gerekce olarak hicbirşeyi kabul etmiyorum.ucunda olum bile olsa cocugumu asla bırakmam.benimde evladım var Allah korusun birgun böyle bir duruma dusersem ailem beni kabul etmezse dahi alır cocugumu kaçarım.bu kadar korkmayın onlardan sizinde arkanızda aileniz var siz böyle yaptıkça onlar daha çok ustunuze gelir.konu baslıgında oğlum babaannesine anne diyor demişsiniz ama bakın kayınvalıdeniz nasıl bi psikolojik baskı uygulamıssa size siz bile benden iyi bakar diyosunuz.lutfen yapmayın o sizin evladınız ilerde o insanların anlattığı kadar tanıyacak hatta belki nefret edecek sizden.böyle insanlarla kalmasına gonlunuz razı olmasın

Pardon ama siz böyle pislik insanlar için hala cocuguma benden daha iyi bakıyorlar demişsiniz.evet yasadıklarınız cok zor şeyler ne olursa olsun ben asla bir annenin evladını bırakmasına gerekce olarak hicbirşeyi kabul etmiyorum.ucunda olum bile olsa cocugumu asla bırakmam.benimde evladım var Allah korusun birgun böyle bir duruma dusersem ailem beni kabul etmezse dahi alır cocugumu kaçarım.bu kadar korkmayın onlardan sizinde arkanızda aileniz var siz böyle yaptıkça onlar daha çok ustunuze gelir.konu baslıgında oğlum babaannesine anne diyor demişsiniz ama bakın kayınvalıdeniz nasıl bi psikolojik baskı uygulamıssa size siz bile benden iyi bakar diyosunuz.lutfen yapmayın o sizin evladınız ilerde o insanların anlattığı kadar tanıyacak hatta belki nefret edecek sizden.böyle insanlarla kalmasına gonlunuz razı olmasın
bilmiyorum çok korkuyorum :(

Polisi cagırın gerekirse bakalım veriyolar mı vermıyolar mı
onlar torunlarını çok seviyor diye diyorumkötü bi niyetim yok benimde hangi anne ister evladından ayrılsın. ben 4 sene onun için sabrettim bu hayata göz yumdum ama bi zamandan sonra insanın canına tak ediyo pes ediyo çocuk görmüyo gözü napim :( poliste sökmez bunlara. benim oglumu sevmiyolar tapıyolar resmen ona babasıda dahil

şimdi oğluma dedimki ben uzaklara gidimmi seni bırakıp dedim gitme diyor :'( nasıl dayanıcam buna. bi yandan kurtulmanın sevinci bi yandan evlat acısı ne yapim akıl verin bana gtmememmi gerekiyo :( çocugu al git demeyin onu ypamam :(

Back
X