Oğlum babaannesine Anne diyor?

Canim elti evlenmeden once ayri eve cikmak istedigini belirtti zaten buraya gelmek istemedi durumlari suan olmadigi icin bi kac sene bekleyelim dediler o yuzden yani. benim ole bi luksum yok ben bile bile kabul ederek kactim esime. simdi ayri ev diyince kiziyor. susuyorum bende ne yapim.

Yaa cin gibi kızlar da var

Nasılmış koca, kayın aile?
Baba evinden kaçacak kadar tatlı mıymış
Yaa cin gibi kızlar da var

Kardes sen hayirdir benim ustume nie geliyosun bu kadar ben azar isitmeye gelmiyorumki buraya amacim sohbet muabet akil almak anladinmi. git azarlicak baska insan bul tmammi ustume gelme zaten zordayim skintidayim senin derdin ne ? bi yaranmi drrdinmi varda bukadar asabisin hayirdir git canini skinlarla muhattab ol tmmi bana sen akil verme senin aklina ihtiyacim yok... cin gbi kizlarda var evet buyuyle giybetle isleri donen biz oyle olamadik diyemi kaybediyoruz he. herkes ustume geliyo zaten sende gelme sen eksik kal tmm. hadi allaha emanet.

Kardes sen hayirdir benim ustume nie geliyosun bu kadar ben azar isitmeye gelmiyorumki buraya amacim sohbet muabet akil almak anladinmi. git azarlicak baska insan bul tmammi ustume gelme zaten zordayim skintidayim senin derdin ne ? bi yaranmi drrdinmi varda bukadar asabisin hayirdir git canini skinlarla muhattab ol tmmi bana sen akil verme senin aklina ihtiyacim yok... cin gbi kizlarda var evet buyuyle giybetle isleri donen biz oyle olamadik diyemi kaybediyoruz he. herkes ustume geliyo zaten sende gelme sen eksik kal tmm. hadi allaha emanet.

Sinir oluyorum çünkü sizin gibi insanlara sen kocan kayın ailen, toplumu aşağı çeken tiplersiniz yazık o çocuğa da

Akıllı ol da üstüne gelinmesin sünepe sünepe yaşa sonra bini iziyolar bini iziyolar

İyi yapıyorlar

canım sen kendini en başında değersiz görerek, kaçarak kaybetmişsin. geçmişe diyeceğim bir şey yok ama evden çıkamam diyorsun, kvalideye bir şey diyemem diyorsun. ee nasıl çözülecek bu olaylar? koca zaten pasif. sen ondan pasif. mücadele etmen zorluk çekmen lazım. yoksa hiçbir şey değişmez. gerekiyorsa cinnet geçir birinin dediği gibi. kimseye ağzının payını vermeden devam edersen hasta olursun böyle.

Of benim de 22 gunluk oglum var ve durum ayni... Annem kucagima birakmiyor bile emzirmem icin. Tutamazmisim... Ben tutuyorum basimda bekleyip o da basini belini tutuyo bebegimin.

Beni bile bu kadar geriyorken abimin esine gercekten sabir diliyorum.
Tamda ayni :(

Bizim kadar dusunmeleri bile imkansiz oysaki.

canim 3 kaynim bi eltim var 2de cocuklar iste.. kv kp catida oda yaptilar kendilerine catida yatiyolar bi kaynim askerde zaten.. bizim ayri odalarimiz var bi kucuk kaynim da salonda yatiyor.. cok zor durumda deiliz suanlik zaten askerdeki gelince eltim kaynim ayri eve cikicak. oyle cnm
nasıl zor durumda degılsın resmen özlek hayatınız yok. cümbür cemaat o ne öyle. kusura bakma biz sevılırken cocuklarımızdan bile cekiniyoruz okadar yetişkin insan gusule nasıl kalkıyorsunuz herkes herşeyin farkında. rezil bir durum

kaynatamda bi cins zaten onu hic soylemiyorum bileee.. gezmeye ciksak cocugun arabasini hep o surer benim elime asla vermez tam kucagima alicakken hemen atlar ben alirim der arabayi surup yorulur kaynanama verir ama bi kere o araba benim elime gelmez cok koyuyo inaninki..
bıraksak hepsi aynı sen bırakmıcan ben hiç bırakmıyorum çünkü bıraksam hiç vermez. canım okadar kolayki bir kere hayır de sadece . of ya ben onun anneaiym de ben srecegim . ilerde o cocuk annem beni yeterince sevmemişki en yakınların babannem dedem olmus der pişman olma

Ayri eve cikma gii bi durumumuz yok be canim :KK43: mesela ornek vereyim sana .. benim en kucuk kaynim 12 yasinda daha oglum yeni dogmustu 2 aylik falandi kaynanamin yaninda cocugu oglumun kolunu isirdi hic ses etmedi.. bende gordum kozdim nie isiriyon dedim kaynanam 2 gun knusmadi benimle. ve kucucuk cocuguda arkamdan konusturdu :KK43:
Konusmasin çok mu lazım konuşması,kucuk kayninda istedigini konussun dursun.Aman o kusmesin,aman şu kizmasin,oteki arkamdan konusmasin diye diye iyice sinmissiniz o evde.
Bırakın kim ne tepki veriyorsa versin ,isterse aylarca konusmasinlar hiç sorun değil,siz doğru bildiginizi yapın,azicik dişli olun,varsin kötü gelin desinler ,böyle olan size oluyor.

Benim yigenimde 3 yasina giricek bu gunler ve aslinda cocuk cogu seyin bilincinde. Kim anne kim baba kim anneanne biliyor. Ve kucuklukten nasil ogrendiyse oyle gider. Daha degisirmi bilmiyorum. Cok zorluycak. Tek careniz ayri eve cikmak. Kv den uzak yasamak. Yoksa sizi hic anne olrak gormuycek. Uzgunum.

Selam arkadaşlar.. 2 buçuk yaşında oğlum var eşimin ailesiyle birlikte oturuyorum 4 senedir ve oğlum babaannesine dedesine amcalarına cok düşkün.. kv oğlumu torunu gibi değilde kendi oğlu gibi seviyor kendi doğurmuş gibi.. benden uzaklaştırıyor oglumu bana anne demesini istemiyor. mesela bişey veriyor eline git şunu gamzeye götür gamzeye ver falan diyor.. kendiside anne kurban falan diyo oğluma işte sen kimin oğlusun diyo oğlumda annenin oğluyum diyor ona sürekli anne diyor bana gamze... ilk başlarda küçük diye ciddiye almadım ev kalabalık herkes adımla cağırıyor beni diye oda öyle duydugu için adımı söylüyor dedim ama zaman geçtikçe hiç düzelmedi arkadaşlar oğlum 3 yaşına gircek ve bana cok ilgisiz hiç anne demiyor hep ona anne diyor dedesine baba diyor :KK43: eşimi benden çok seviyor ama bana bi uzak nedenini bilmiyorum gerektiğinden çok birlikte vakit geçirmeye calısıyorum sevgimi gösteriyorum seni seviyorum diyorum.. benimle birlikteyken bana sevgi gösteriyo ama babaannesi çağırdıgı zaman beni unutuyo resmen pabucum dama atılıyor... hastaneye götürdüğümüz zaman benim kucağıma hiç gelmiyor vs başka bir yere. herkes beni ablası onu annesi sanıyor.. bişey verirken al annesi şöyle yap annesi falan diyolar beni hiç görmüyolar ve cok zoruma gidiyor ne yapmam lazım oglumu kendime alıştırmam için bana taktik verin arkadaşlar.. :KK43:
Hayret birşey bu kvler gelinlerinden ne isterler anlamış değilim...
Sakın fırsat verme canim o senin evladın...

En korktugum sey torun torun diye isteyip duruyor 1senedir beraberiz bizde anne olmak istesemde korkuyorum bunlari yasamaktan eminim cok karisacak eminim kiskanicak bu kadar duskunken Allah sabır versin canım isin zor

Evini ayir sonra yap ciddiyim bak ben birlikte otururkenhamile kaldım hamileligimi bile burnumdan getirdi daha iki hafta içinde ve direk evi ayirdim ve şükür esimle o kadar huzurluyum ki Rabbim tüm Gelinleri kayinvalidelerin yanından kurtarsin S selifor

Evini ayir sonra yap ciddiyim bak ben birlikte otururkenhamile kaldım hamileligimi bile burnumdan getirdi daha iki hafta içinde ve direk evi ayirdim ve şükür esimle o kadar huzurluyum ki Rabbim tüm Gelinleri kayinvalidelerin yanından kurtarsin S selifor
Haklisin canim kismetse ayrilicaz zaten esim memurluk sinavina girdi 2 aya kalmaz gideriz diye düşünüyoruz bakalım nasip olursa sende en iyisini yapmışsın sağlıkla dünyaya gelsin insaAllah zor gerçekten

bu nedir yaaa tam dayaklik bir kv!!!! hic tahammul edememmmmmmmmm

Back
X