- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah b...lanizi versin!Aynen canim babaannesi aglamasin diye her istedigini yapiyor cok simarttigi icin ona daha duskun diye dusunuyorum insallah okula baslayinca flan duzelir cok uzuluyorum bazen kiskancimdan odaya salmiyorum cocugumu benim yanimda dursun oyun oynayalim istiyorum :) ama oglum odadan iceriye bagriyo babaanne kapi kilitli gelemiyorum gamze birakmiyor diyo.. kv de soyle acsin gel diyor karsi gelmeyide ogretiyo cok seviyesiz insanlar ya. ben kizinca sen pissin diyor bana annenin ogluyum diyoresimin gozu onunde bunu diyor ve esim hic bsey demiyor
![]()
Çıldırdıniź mi siz? 3 yasindaki cocuga aci biber surecekmis. Şiddete karsiymis bir de Allahtan. Hanimefendi psikolojik şiddet diye bir şey var bilir misiniz? Gerçi biber şurmek baya fiziksel şiddet katagorisinde. Ay neyse siz bence anne olmayin uzun bi sure. Cunku sabir gerektiren, dogru çozumlere gitmeyi gerektiren bi is. : (çocuğa şiddete karşıyım ama bazen terbiye etmek için gerektiğine inanıyorum . Küfür edince vaya size isminizle hitap edince ağzına acı biber sürmek gibi ceza yaptırımı uygulayabiliriz . aynı yaştayız ama sizin 3 yaşında oğlunuz var . Bir an empati kurmak istedim sonra düşündüm ve kv nizi bir güzel dövdüm kendi içimde kocanızın da kafasını duvara filan vurdum ... Ben dayanamam , yapamam yani sinir krizi cinnet filan geçiririm . Şiddete meğilli olduğumu düşündüm konunuzu okuyunca![]()
Çıldırdıniź mi siz? 3 yasindaki cocuga aci biber surecekmis. Şiddete karsiymis bir de Allahtan. Hanimefendi psikolojik şiddet diye bir şey var bilir misiniz? Gerçi biber şurmek baya fiziksel şiddet katagorisinde. Ay neyse siz bence anne olmayin uzun bi sure. Cunku sabir gerektiren, dogru çozumlere gitmeyi gerektiren bi is. : (
Şu yoruma o kadar katılıyorum kiAyri eve cikin diyoruz, cikamazsiniz. Kaynanayi uyarin diyoruz, uyaramazsiniz. Cocugunuza da lafiniz gecmiyor. Kocaniza da lafiniz gecmiyor. Size butun yollar kapali anlasilan. O zaman alisin bu duruma, ve oturun bu sekilde, ne diyelim yani? Verilen adam akilli onerilerin hic birini uygulayamazsaniz yapacak bir sey yok. Arkadaslar cinnet gecir demis. Cinnet gecirirseniz dayaginizi yer yine oturursunuz. Bosanirsaniz, cocugunuz oyle veya boyle ya elinizden alinir ya da asiri huzursuzluk verilir. Cunku icinde bulundugunuz aile bu tur bir aile yani. Baskin ve baskici. Biraz disli bir kadin olsaydiniz bunlari yasamazdiniz. Fazlasiyla pasifsiniz. Kendiniz icin cabalayin biraz. Kendi ayaklarinizin uzerinde durun. Biraz da sesiniz ciksin. Soz konusu olan sizin dogurdugunuz cocuk, kaynananin cocugu degil. Siz kendi cocugunuzu tum bunlardan kendiniz koruyamiyorsaniz, size buradan kimse yardimci olamaz.