Oğlum babaannesine Anne diyor?

Sen yarın dayın gelince eve dönmeden önce hastaneye git raporunu al. Sonra da savcılığa ve karakola git. Eminim tehdit ve can güvenliğinden korktuğunu söyleyince yanına polis verirler. Gider alırsın çocuğu. Sahipsiz olmadığını da görürler polis görünce de biraz kendilerine gelirler.
Şimdi kimseye çaktırma herkes çocuğu bırakıp gideceğini sansın yarın dayınla gidince raporunu da alır savcılığa da başvurunu yaparsın. Kendini garantiye alırsın çocuğunu da bırakmazsın.
Planını yap ve uygula
tmam kardeşim bu iyi fikir gerçekten çocugumu bırakmak istemiyorum annesiz büyümesin :(

yada polisle çocugumu aldıktan sonra annemin evindeyken gelip beni bulurlarsa ki annemin evini biliyorlar. anneme gitmesemmi sıgınma evinemi gitsem

nereye gitti sonra ne oldu peki anlatırmısın bana.. benim cesaretim yok biraz ihtiyacım var cesarete :KK43:
O gün yayan belki bi 10 km yürüdük. Nerdeyse 4saat kadar yürüdük. Ormanın içinden içinden. köydeydi ev. Ben çocuktum bazen sırtında taşıdı annem. Böyle söyleyince masal gibi geliyor. Ama bunlar yaşandı. Ana yola gidip bi otobüse bindik. Teyzem bizi sakladı bir süre. Arkamızdan geldiklerinde burada değil dediler. Sonra mahkeme süreci vs.. alıştılar

nereye gitti sonra ne oldu peki anlatırmısın bana.. benim cesaretim yok biraz ihtiyacım var cesarete :KK43:
O gün yayan belki bi 10 km yürüdük. Nerdeyse 4saat kadar yürüdük. Ormanın içinden içinden. köydeydi ev. Ben çocuktum bazen sırtında taşıdı annem. Böyle söyleyince masal gibi geliyor. Ama bunlar yaşandı. Ana yola gidip bi otobüse bindik. Teyzem bizi sakladı bir süre. Arkamızdan geldiklerinde burada değil dediler. Sonra mahkeme süreci vs.. alıştılar

hiç kötü bişey yaşanmadımı cnm ? siz saklanmışsınız bide bende diyorum anneme değilde sıgınma evinemi gitsem çocugumla :( biz b.paşada annem esenlerde baya yakın..

şimdi oğluma dedimki ben uzaklara gidimmi seni bırakıp dedim gitme diyor :'( nasıl dayanıcam buna. bi yandan kurtulmanın sevinci bi yandan evlat acısı ne yapim akıl verin bana gtmememmi gerekiyo :KK43: çocugu al git demeyin onu ypamam :KK43:

git önce bir canını kurtar, o manyaklardan biri seni öldürürse zaten çocuğun annesiz büyüyecek.
sonra eğer çocuğunu istiyorsan, tek başına bakabileceğini düşünüyorsan mahkemede velayetini istersin ve yasal yollarla alırsın çocuğunu. kimse de karşı gelemez, muz cumhuriyeti değiliz henüz.
bi de bunun gibi havlayan köpekler ısırmaz, kendilerinden biraz daha güçlü, daha otorite sahibi birini görünce altlarına kaçırırlar, onun horozlanması sana. daha erkek olup evini geçindiremiyor, polise mi kafa tutacak peh...

yada polisle çocugumu aldıktan sonra annemin evindeyken gelip beni bulurlarsa ki annemin evini biliyorlar. anneme gitmesemmi sıgınma evinemi gitsem
Bak benim annem eline tüfeği alıp havaya iki el ateş edip bu pislikler oradan uzaklaştırdı. Sadece güven kendine. Kendine güven. Tüm bunları yapsan bile bu insanlar pislikse yine alırlar çocuğu ama ilerde senin için şunu şunu yaptım oğlum diyebil yani.

ya öldürürse? kusura bakmayında benim gözümü korkuttular bikere hiç bişeye cesaretim yok kendim alıp basımı giderim buna hakkım var ama konu çocugum olunca onu alıp kaçmayı düşünemiyorum korkuyorum... bulurlar öldürürler. eşkiya bunlar başınıza gelmeden bilemezsinizki.

Ah be kızım :KK43: nerden düştün bunların ellerine... ne desem bilemiyorum ki okudukça içim ezildi. Allah yardımcın olsun, çocuğundan ayrı koymasın ne diyeyim

Bak benim annem eline tüfeği alıp havaya iki el ateş edip bu pislikler oradan uzaklaştırdı. Sadece güven kendine. Kendine güven. Tüm bunları yapsan bile bu insanlar pislikse yine alırlar çocuğu ama ilerde senin için şunu şunu yaptım oğlum diyebil yani.
eninde sounda alırlar elimden bundan korkuyorum :( ben okadar cesaretli değilim işte ezdirdim kendimi çok.. ve bu insanlarda eli bıçaklı yani. eşimi anlatmıştım burda. annesini dövüyo abisine bıçak çekiyo flan... bunları ailesine yapan bana ne yapar sizce

hiç kötü bişey yaşanmadımı cnm ? siz saklanmışsınız bide bende diyorum anneme değilde sıgınma evinemi gitsem çocugumla :KK43: biz b.paşada annem esenlerde baya yakın..
Sen rezillik çıkmasından mı korkuyorsun. Bırak çıksın... Kötü birşey yaşanmaz mı hiç! Sokakların ortasında neler neler yaşadık. Kendi babam ın tarafından kaçırılmaya bile yeltenildim ama Allah korudu. Üzülme sen. Eğer verdiğin kararın doğruluğuna inaniyorsan canını koy ortaya Allah yardım ediyor inan. Annem şimdi çok hoş biriyle evli. Beni okuttu. Hukuk mezunuyum. Evliyim. Dua et. Herşey güzel olacak inşallah

Sen rezillik çıkmasından mı korkuyorsun. Bırak çıksın... Kötü birşey yaşanmaz mı hiç! Sokakların ortasında neler neler yaşadık. Kendi babam ın tarafından kaçırılmaya bile yeltenildim ama Allah korudu. Üzülme sen. Eğer verdiğin kararın doğruluğuna inaniyorsan canını koy ortaya Allah yardım ediyor inan. Annem şimdi çok hoş biriyle evli. Beni okuttu. Hukuk mezunuyum. Evliyim. Dua et. Herşey güzel olacak inşallah
seni ve anneni allah korumuş cnm inşallah benide korur ondan baska kimsem yok çünkü sıgıncak... bide annem var gideceğim. ona bişey yapmalarından cok korkuyorum benim yüzümden baı yanmasın yazık günah... geçen açmamda yine anneme gittim. çocugumu almadan.. annemin evine gelip tehdit ettiler. anneminde ikinci eşi. ve korktu eşimin ailesinden. ben boşanana kadar evden gitti dayım geldi eve geri döndürdü çocugun özlemiş ağlıyomuş dedi :( dayanamadım döndüm. bi baktım öle bişey yokmuş eşim öyle diyor.. hiç ağlamamış arkamdan ozaman döndüğüme pişman olmuştum :( ve eve döndüğüm akşam babamda evine dönmüş... sıgınma evine kaçsam daha iyi olcak annemin basını yakamam. hadi tek kaçsam gelmezler arkamdan ama cocugumu alırsam gelirler savaş çıkarırlar.

sen kimsin nasıl alırsın torunumuzu elimizden derler... :( çünkü ben buevde hiçim... bu çocugun annesi bile değilim gözlerinde. nap.am çok şaşırdım..
bazen diyorum vermiyosanız bakcaksınız işiniz ne diyorum.. onlara acımıyorum çocuguma acıyorum 3 yasında ve artık kafası eriyo düşünüyo herşeyi. içinden demezmi annem beni bırakıp nereye gitti nezaman gelcek diye beklemezmi

Back
X