Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Arkadaslar 1 yasindaki oglum bana duskun degil herkesin kucagina gidiyor aramiyor beni hic annem nerde demiyor hic ne yapmaliyim nasil davranmaliyim zoruma gidiyor mama ile buyuyor ondanmi acaba
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
maalesef bu yaşlarda karşımıza çıkabilen bir durum bu. zamanla düzelir diye düşünüyorum canım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
benim oglumda 1 yasinda oyleydi ama 14 aylik olduktan sonra bana yapisti resmen.merak etmeyin duzelir ama cocugunuzla daha cok oyun oynayin.
Arkadaslar 1 yasindaki oglum bana duskun degil herkesin kucagina gidiyor aramiyor beni hic annem nerde demiyor hic ne yapmaliyim nasil davranmaliyim zoruma gidiyor mama ile buyuyor ondanmi acaba
Onunla kaliteli vakit geçirmeyi deneyebilirsiniz birlikte onunda seveceği oyunlar oynamayı deneyin ve bunu bir düzene oturtun o zaman size olan düşkünlüğü daha çok artacaktır. Çocuklarla iletişimin en güzel yolu oyundur.
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
maalesef bu yaşlarda karşımıza çıkabilen bir durum bu. zamanla düzelir diye düşünüyorum canım
benim oğlan da aynı canım.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
OYY CNM BNM ANNE HER ŞEYDİR Bİ ÇOCUK İÇİN.. SANA DÜŞKÜN OLUP OLMAMASINI BAŞKALARININ KUCAĞINDA AĞLAMAMASINA BAĞLAMA BENCE

HATTA BENCE BU İYİ BİR ŞEY SOSYAL BÜYÜYOR İŞTE. BİR ÇOK ARKADAŞIM KİMSEYE GİTMİYOR SÜREKLİ AĞLIYOR DİYE ŞİKAYETÇİ OLUUYOR.. BENCE SEN OĞLUNDA KALİTELİ VAKİT HARCIYORSAN GERİSİNİ UMURSAMA
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
benim oğlum ise tam 2 sene yapışık gezdi bana resmen 3 bacağım vardı... ben de şükret ne güzel sosyal bir çocuk işte.... bırak çocuk tanısın etrafını