Oğlum bazadan düştü

Geçmiş olsun. Anneyi eleştiren yorumları anlayamıyorum . Hepimiz anneyiz . İsteyerek olmadı sonuçta .Benim oğlum da 5 aylıkken koltuktan yuvarlanmıştı . Küt diye ses . O kadar ağlayıp üzüldüm ki . Normalde hiç dönmezdi . Benim oğlum yavaş bir bebekti . Hala da öyle ama oldu . Allah korusun bütün çocukları

benimki de pazar gunu dustu oldukca yuksekten tasa dustu
kafami duvarlara vurasim geldi
cocuk kan revan icinde kaldi , acile nasil yetistirdigimizi bilemedim
yani hala aklima geldikce kendime kiziyorum nasil boyle bir hata yaptim diye ama alnindaki sislik haricinde iyi cok sukur

İnşallah bir şey olmaz ama keşke bir tomografi çekselerdi.
Siz de ağlamayın çocuğunuz ondan da etkilenip huzursuz olur

Arkadaşlar çok Üzgünüm 2 gündür Ağlıyorum. :KK57: 6 aylık oğlumu pazartesi günü eltimin kızı bazasına yatırmış o da dönünce bazadan düştü küt diye bi ses ve arkasından ağlamalar başını vurdu hemen acile götürdük doktor kontrol etti başından şu an tomografiye gerek yok kusarsa hemen getir 8 saat uyutma dedi rabbime çok şükür herhangi bi belirti olmadı ama düştüğünden beri huysuz :KK42: ben çok Üzgünüm çoook
canım böyle şeyler cok oluyor üzülme .Oğlumun Başına dikiş atıldı.Sonra bebek iken kızlarımında başına geldi.Kendini suçlama temkinli ol sadece.Geçmiş olsun.

İnşallah bir şey olmaz ama keşke bir tomografi çekselerdi.
Siz de ağlamayın çocuğunuz ondan da etkilenip huzursuz olur
bebeklere tomogrofi cekmiyorlar radyasyin yuzunden , norolojik muayene ediyorlar harhangi bir sorun yoksa tomografi kesinlikle cekmiyorlar

Geçmiş olsun. Ben de düşmelerden çok korkarım. Rüyamda düştüklerini falan görürüm bazen :) Allah korusun yavrularımızı :dua:

Korkmustur dikkat edersenis sizde daha cok buyudukce daha cok odunuz kopacak cocuk iste duser de kalkarda

Back
X