atlı koşturuyormuş gibi terk eden kızdan bilememiş de sizden mi bilmişNişan istendi okulunuz bitsin şartlarınız oluşsun biraz bekleyin dedim ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar kızda beni sorumlu tutmuş annen istemedi diye ikiside okuyordu , gerçekten istiyordum ama kendimde çok kötü bir süreç yaşıyordum maddi olarak eşim uzun zaman iş bulamadı ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar o sebeple oğlum benden biliyor ,eğer o zaman nisanlansaydik evlenseydik diye .ama hiç oluru yoktu ,kızın da ailesi borç içindeydi bizden beter herşey bizim üstümüzde idi ,ama keşke şartlarım olsaydı da herşeyi yapsaydım ,oglumun mutlu olmasını çok isterdim ama yoktu malesef
Ben çocuğum olursa iyi imkanlar sunarım ama asla hanımevladı, süt çocuğu şeklinde yetiştirmeyi düşünmüyorum. Maalesef tuttuğunu koparan anneler/babalar ben mücadele ettim çocuğum rahat etsin diye önlerine koyup hanımevladı tipler yetiştirebiliyor. Ben gayet dişli bir insanım, çocuğum bu karakterde olmak zorunda değil tabi ki ama sürekli zırıldayan bir birey asla yetiştirmek istemem.
+1Ohh ne güzel.
Baba idare etsin ana idare etsin.
Pasa bey deliye bağlayıp milleti adam etsin.
Kendi adam olmasın.
O iyi şartları çalışıp kendi olustursaydi madem kolaydı.
Rica ederim yüz vermeyin.
Evlât evlatligini bilecek ebeveyn ebeveynligini.
İyi ebeveyn olmak ağzına bakmak değil. Çok yüz bulmuş belliki. KEndisi şartları sağlayıp evlenseymiş. Yani üniversite okuyorken anlaşmışlar, kıza gayet vaadedebileceği şeyler olabilirdi. Elinde tutmayı, idare etmeyi bilemeyip başarısızlığını size yüklemesi... Ne kolaymış hayat böyle...Nasıl dayak kocaman çocuk dayakmi atılır zaten şiddet yanlısı hiç olmadik ,bu gidişle biz dayak yemezsek iyi ,iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyoruz ağzına bakıyoruz yeterki iyi olsun diye ama olmuyor hep sikintili
Nişan istendi okulunuz bitsin şartlarınız oluşsun biraz bekleyin dedim ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar kızda beni sorumlu tutmuş annen istemedi diye ikiside okuyordu , gerçekten istiyordum ama kendimde çok kötü bir süreç yaşıyordum maddi olarak eşim uzun zaman iş bulamadı ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar o sebeple oğlum benden biliyor ,eğer o zaman nisanlansaydik evlenseydik diye .ama hiç oluru yoktu ,kızın da ailesi borç içindeydi bizden beter herşey bizim üstümüzde idi ,ama keşke şartlarım olsaydı da herşeyi yapsaydım ,oglumun mutlu olmasını çok isterdim ama yoktu malesef
Agzına baktığınız için sıkıntı ya zaten.. Her istediğini yaptıgınız evladınız kızı da sizin ona sunmanızı beklemş. Bakmıs olmamıs sizi sucluyor işte. Neden anne her dediğini yapıyırdu "ALLAH Allah neden bu mevzu olmadı ki annem suclu" nokta.!Nasıl dayak kocaman çocuk dayakmi atılır zaten şiddet yanlısı hiç olmadik ,bu gidişle biz dayak yemezsek iyi ,iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyoruz ağzına bakıyoruz yeterki iyi olsun diye ama olmuyor hep sikintili
biraz şımarıklık biraz da psikolojisi bozulmuş sankiNişan istendi okulunuz bitsin şartlarınız oluşsun biraz bekleyin dedim ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar kızda beni sorumlu tutmuş annen istemedi diye ikiside okuyordu , gerçekten istiyordum ama kendimde çok kötü bir süreç yaşıyordum maddi olarak eşim uzun zaman iş bulamadı ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar o sebeple oğlum benden biliyor ,eğer o zaman nisanlansaydik evlenseydik diye .ama hiç oluru yoktu ,kızın da ailesi borç içindeydi bizden beter herşey bizim üstümüzde idi ,ama keşke şartlarım olsaydı da herşeyi yapsaydım ,oglumun mutlu olmasını çok isterdim ama yoktu malesef
Şımartmaya devam edin aynen böyle ama kız çocuklarınıza gelince lafınızı esirgemeyin maddi manevi herşeyi kızlarınızdan bekleyin çünkü oğullarınız prens onlar en mükemmel yaratıklar bizim evde de var bunun daha beteri ben de annemden nefret ediyorum oğlu yüzünden tek bir kere topla eşyanı defol git bu evden deseydi bugün başına bu belalar açılmayacaktı kızınız varmı bilmiyorum inşallah yoktur ve olmasın da bu velihatların kahrını biz çekmek zorunda kalıyoruz evlendim görüşmüyorum doğru dürüst geçen annem bendeydi mutfakta one bu ne diye soruyor sanane dedim sanane kendi kendine söyleniyor siz beni istemiyorsunuz filan evet dedim istemiyorum oğluna git beni de seviyormuşsun gibi davranma sevmiyorsun çünkü sonra vicdan azabı çektim dün akşam gittim sevdiği şeyleri alıp gönlünü aldım dayanamadım ama oğlunun umrunda bile değil erkek güya birde çalışsın vursun kırsın parçalasın yapsın kursun hayatını lafa gelince erkek bunlarOglum yetişkin bir yaşta ,iyi bir meslek edindi ,geçmişte bir kızı çok sevdi çocukluk aşkiydi maddiyat vb sebeplerle olmadı biraz beklemeleri gerekiyordu (o zamanlar üni oluyorlardı) ,kız bu süreçte terketti gitti şimdi bir baskasiyla birlikte ,oğlum kızı hiç unutamadı ,uzun zaman depresyona girdi ,bir dönem tedavi gördü ama hala atlatamadi ,bakışıyla konuşmasıyla asabi bir insan oldu ve benden nefret ediyor beni sorumlu tutuyor ,daha iyi şartlar sunabilseymisiz o bunları hiç yaşamazmis sürekli asabi ve sinirli ,biz çocuk olduk sanki sürekli bizi azarlıyor bıktık usandık artık , korkuyorum resmen ondan çünkü huyuna gitmeyince yıkıp döküyor ,bu süreçte ne yapayım şaştım kaldım artık , iletişim kuramiyoruz izin vermiyor , pandemi nedeniyle de başka bir eve madden taşınması su aşamada mümkün değil işyeri uzun zamandır ücretsiz izne ayırdı.bu süreçleri yaşayan varsa lütfen bir akıl verin arkadaslar hayatıma odaklanamiyorum ,yaşamdan soğudum.Babasini sorarsanız kavga dövüş olmasın diye ben etkisiz bıraktım babası sessiz idare etmeye çalışıyor ,zaten babadan çok bana takik
Ben depresyon da olabileceğini hissettim.sizce olabilir miYetişkin yaşta birine hala çocukmuşçasına ağzına bakmak, ne isterse yapmak iyi bir şey yapıldığını düşünülse de iyi bir şey değil. Gerçek hayatın zorluğuna, yüzüne hiç denk gelmediği için yaşadığı en ufak problemi büyüterek hıncını sizden alır olmuş. Bu hayatta insanın her istediği olamaz; her istediğin seni sevemez, her zaman her istediğin yolunda gitmez. Hayatta birden fazla yol vardır. Bugün ayrıldığın, onsuz yapamayacağını düşündüğün biri olur; sonra bir bakmışsın karşına bir başkası çıkmış. Bu iş olmazsa biterim dersin bakarsın karşına başka bir kapı açılır. Belki de hiç olmaz. Ama önemli olan eldeki imkanlar neyse o kaynakları kullanarak gerekirse kendine çözüm yolu yaratmaktır. Sizin artık oğlunuzu biraz kendi haline bırakmanız, hayatın sorumluluğunu almasını, hayatta her zaman her şeyin istediği gibi gidemeyeceğini görmesine izin vermeniz lazım.
Masrafsız nişan kabul ederseniz olur fln deseydiniz keşke, evde küçük bir yüzük takılması. Kız da benimle evlenmedin beni istemedin triibine girmiş belli kiNişan istendi okulunuz bitsin şartlarınız oluşsun biraz bekleyin dedim ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar kızda beni sorumlu tutmuş annen istemedi diye ikiside okuyordu , gerçekten istiyordum ama kendimde çok kötü bir süreç yaşıyordum maddi olarak eşim uzun zaman iş bulamadı ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar o sebeple oğlum benden biliyor ,eğer o zaman nisanlansaydik evlenseydik diye .ama hiç oluru yoktu ,kızın da ailesi borç içindeydi bizden beter herşey bizim üstümüzde idi ,ama keşke şartlarım olsaydı da herşeyi yapsaydım ,oglumun mutlu olmasını çok isterdim ama yoktu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?