Geçmişte imkanlarımız iyiydi ama eşim rahatsızlık geçirdi ve uzun süreli calisamadi devamında iş bulamadı derken bayağı dibe vurduk o dönemde .kimse geleceği ne olacak bilemiyor ,ama herşeye rağmen iyi bir meslek sahibi olması için gerekeni yaptık yinede bizimde suçumuz var çok yumuşak bir ebeveyn lik yaptık ,baskın olabilirdikdik .Cocuga iyi bir hayat sunamayacak olsa da doğuranlarin hic mi sucu yok yani? Bilemiyorum altan. Eziyet cekmeye geliyoruz dünyaya vala çalış didin yap adam ol.
Inanin oglunuz ve o kiz sartlariniz iyi olsaydi dahi asla mutlu bir yuva kuramaazlardi . Böyle zihniyetteki insanlar hep baskarinfa bulur sucu. Evlenincede coluk cocuk ve siz anne baba olarak cekerdiniz dertlerini . Cocugunuzu seviyorsaniz uzmana danisin ve böyle davranamayacagini bilsin. Hadsiz, Anne babaya yapilirmi böyle. Bu tür insanlarin yetistirrcek olacak cocuklara aciyorum. Insallah akli basina gelir oglunuzun . Sizde sinirlarininzi belli edin lütfen! Evlatsa evlatligini bilsin . Sizinkide can , yapmayin bunu kendinize.. yaptirtmayinNişan istendi okulunuz bitsin şartlarınız oluşsun biraz bekleyin dedim ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar kızda beni sorumlu tutmuş annen istemedi diye ikiside okuyordu , gerçekten istiyordum ama kendimde çok kötü bir süreç yaşıyordum maddi olarak eşim uzun zaman iş bulamadı ,o süreçte kavga edip ayrılmışlar o sebeple oğlum benden biliyor ,eğer o zaman nisanlansaydik evlenseydik diye .ama hiç oluru yoktu ,kızın da ailesi borç içindeydi bizden beter herşey bizim üstümüzde idi ,ama keşke şartlarım olsaydı da herşeyi yapsaydım ,oglumun mutlu olmasını çok isterdim ama yoktu malesef
Sorun para ise zengin insanlar boşanmazd. Evlilik çok yönlü bir olay.Elimizden geldiğince iyi yetiştirmeye mutlu etmeye çalıştık , özverili olduk belkide çok Özverili olduk ,ama kişiliği mizacı bebekligi ve çocukluğundan itibaren hep istediğine ulaşmak için çok ısrarlı idi ,hayatta umduğunu bulamadı ,sevdiği kız başkasını tercih etti ( tercih ettiği kişi zengin biri ) o sebeple parasız olmak onu çok mutsuz ediyor ,eğer para olsaydı istedigi hayata ulaşacağını düşünüyor bizim parasız olmamız bile suç.ama su dogru eğer parası olsaydı o kız asla oglumdan ayrılmazdi biliyorum
Biz mutlu etme işini abarttık sanırım. Çünkü dozunda stres hayatta kalmayı sağlar. Bazen mutsuz olmak da gerekir ki mutluluğun kıymeti olsun.Bu aralar ben de bu konuyu düşünür oldum. Şimdiki çocuklar çok rahat, istedikleri yapılıyor ve maalesef biraz fazla şımartılıyorlar.
Oğlum ilerde iş hayatında tutunacak mı acaba diye kaygılanıyorum sürekli.
Lütfen beni yanlış anlamayın eğer ki oğlunuz anlattığınız gibiyse öncelikle şunu söyleyim düzelmez..Oglum yetişkin bir yaşta ,iyi bir meslek edindi ,geçmişte bir kızı çok sevdi çocukluk aşkiydi maddiyat vb sebeplerle olmadı biraz beklemeleri gerekiyordu (o zamanlar üni oluyorlardı) ,kız bu süreçte terketti gitti şimdi bir baskasiyla birlikte ,oğlum kızı hiç unutamadı ,uzun zaman depresyona girdi ,bir dönem tedavi gördü ama hala atlatamadi ,bakışıyla konuşmasıyla asabi bir insan oldu ve benden nefret ediyor beni sorumlu tutuyor ,daha iyi şartlar sunabilseymisiz o bunları hiç yaşamazmis sürekli asabi ve sinirli ,biz çocuk olduk sanki sürekli bizi azarlıyor bıktık usandık artık , korkuyorum resmen ondan çünkü huyuna gitmeyince yıkıp döküyor ,bu süreçte ne yapayım şaştım kaldım artık , iletişim kuramiyoruz izin vermiyor , pandemi nedeniyle de başka bir eve madden taşınması su aşamada mümkün değil işyeri uzun zamandır ücretsiz izne ayırdı.bu süreçleri yaşayan varsa lütfen bir akıl verin arkadaslar hayatıma odaklanamiyorum ,yaşamdan soğudum.Babasini sorarsanız kavga dövüş olmasın diye ben etkisiz bıraktım babası sessiz idare etmeye çalışıyor ,zaten babadan çok bana takik
Mihri abla o bir yetişkin ve eğer sizin şartlarınızı beğenmiyorsa ve evinizde size saygı göstermeyecekse hayatının sorumluluğunu alabilir. Siz alttan aldıkça o çocuk gibi davranmayı sürdürecek. Onun tavırlarını haketmediğinizi ve evlenmesi gereken zamanda zaten sizin desteğinize bağlıymış demek ki kendisi yeterince güçlü değilmiş bi evlilik kurmak için. Bu işler oyun değil ki. Anne baba desteğiyle olan evliliklerden de hayır gelmiyor. Lütfen kendinizi ezdirmeyinOglum yetişkin bir yaşta ,iyi bir meslek edindi ,geçmişte bir kızı çok sevdi çocukluk aşkiydi maddiyat vb sebeplerle olmadı biraz beklemeleri gerekiyordu (o zamanlar üni oluyorlardı) ,kız bu süreçte terketti gitti şimdi bir baskasiyla birlikte ,oğlum kızı hiç unutamadı ,uzun zaman depresyona girdi ,bir dönem tedavi gördü ama hala atlatamadi ,bakışıyla konuşmasıyla asabi bir insan oldu ve benden nefret ediyor beni sorumlu tutuyor ,daha iyi şartlar sunabilseymisiz o bunları hiç yaşamazmis sürekli asabi ve sinirli ,biz çocuk olduk sanki sürekli bizi azarlıyor bıktık usandık artık , korkuyorum resmen ondan çünkü huyuna gitmeyince yıkıp döküyor ,bu süreçte ne yapayım şaştım kaldım artık , iletişim kuramiyoruz izin vermiyor , pandemi nedeniyle de başka bir eve madden taşınması su aşamada mümkün değil işyeri uzun zamandır ücretsiz izne ayırdı.bu süreçleri yaşayan varsa lütfen bir akıl verin arkadaslar hayatıma odaklanamiyorum ,yaşamdan soğudum.Babasini sorarsanız kavga dövüş olmasın diye ben etkisiz bıraktım babası sessiz idare etmeye çalışıyor ,zaten babadan çok bana takik
Babası yapıştırsın bi tane de saygısızlık neymiş görsün.Ne demek yıkıyor döküyor siz mi anne babasınız o mu?Çocuğunuzun saygısızlıklarını alttan almayınOglum yetişkin bir yaşta ,iyi bir meslek edindi ,geçmişte bir kızı çok sevdi çocukluk aşkiydi maddiyat vb sebeplerle olmadı biraz beklemeleri gerekiyordu (o zamanlar üni oluyorlardı) ,kız bu süreçte terketti gitti şimdi bir baskasiyla birlikte ,oğlum kızı hiç unutamadı ,uzun zaman depresyona girdi ,bir dönem tedavi gördü ama hala atlatamadi ,bakışıyla konuşmasıyla asabi bir insan oldu ve benden nefret ediyor beni sorumlu tutuyor ,daha iyi şartlar sunabilseymisiz o bunları hiç yaşamazmis sürekli asabi ve sinirli ,biz çocuk olduk sanki sürekli bizi azarlıyor bıktık usandık artık , korkuyorum resmen ondan çünkü huyuna gitmeyince yıkıp döküyor ,bu süreçte ne yapayım şaştım kaldım artık , iletişim kuramiyoruz izin vermiyor , pandemi nedeniyle de başka bir eve madden taşınması su aşamada mümkün değil işyeri uzun zamandır ücretsiz izne ayırdı.bu süreçleri yaşayan varsa lütfen bir akıl verin arkadaslar hayatıma odaklanamiyorum ,yaşamdan soğudum.Babasini sorarsanız kavga dövüş olmasın diye ben etkisiz bıraktım babası sessiz idare etmeye çalışıyor ,zaten babadan çok bana takik
Kendi yarataın o madfi imkanları .Olmayınca olmuyor.Ogrenecek .Ole yada boyle .Destek alsın.Herkes ısterdı ıyı bır hayat yasamak ama napalım olanla yetındıkOglum yetişkin bir yaşta ,iyi bir meslek edindi ,geçmişte bir kızı çok sevdi çocukluk aşkiydi maddiyat vb sebeplerle olmadı biraz beklemeleri gerekiyordu (o zamanlar üni oluyorlardı) ,kız bu süreçte terketti gitti şimdi bir baskasiyla birlikte ,oğlum kızı hiç unutamadı ,uzun zaman depresyona girdi ,bir dönem tedavi gördü ama hala atlatamadi ,bakışıyla konuşmasıyla asabi bir insan oldu ve benden nefret ediyor beni sorumlu tutuyor ,daha iyi şartlar sunabilseymisiz o bunları hiç yaşamazmis sürekli asabi ve sinirli ,biz çocuk olduk sanki sürekli bizi azarlıyor bıktık usandık artık , korkuyorum resmen ondan çünkü huyuna gitmeyince yıkıp döküyor ,bu süreçte ne yapayım şaştım kaldım artık , iletişim kuramiyoruz izin vermiyor , pandemi nedeniyle de başka bir eve madden taşınması su aşamada mümkün değil işyeri uzun zamandır ücretsiz izne ayırdı.bu süreçleri yaşayan varsa lütfen bir akıl verin arkadaslar hayatıma odaklanamiyorum ,yaşamdan soğudum.Babasini sorarsanız kavga dövüş olmasın diye ben etkisiz bıraktım babası sessiz idare etmeye çalışıyor ,zaten babadan çok bana takik
Iste kadincagizda onu demis bu gidisle siz dayak yiyeceksiniz. Vallahi ben ailem kucuktum bazi seyleri saatlerce guzellikle anlatirlardi hayatta dinlemezdim. Bir carpardi annem daha hayatta yapma dedigi seyi yapmazdim.bazi insanlar boyle dilden anliyor. 30 yasima geldim hala siddeten korkarim vallahi. Psikologm saatlerce adam bana guzellikle anlatiyor yapma diyor bazi syleri yok olmuyo olmayinca olmuyor.Nasıl dayak kocaman çocuk dayakmi atılır zaten şiddet yanlısı hiç olmadik ,bu gidişle biz dayak yemezsek iyi ,iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyoruz ağzına bakıyoruz yeterki iyi olsun diye ama olmuyor hep sikintili
Bunları evlendikten sonrada yaşıya bilirdi ve mecbur birşey bulması lağzımdı. Şimdide birşeyler yapsın madem planında varsa. Şuan mecbura kalmıyor işte ne de olsa yaşayacak bir damım var diye. Oğlun evlendikten sonrada sorunlar oluşacak,maalesef sorunlar bitmiyor ve bitmiyecekte.Pandemi olmasaydı çıkmayı planlıyor du , pandemi de ücretsiz izne ayrıldı çalıştığı fabrikada hala devam o sebeple yeterli bütçesi yok
Gece 03 te konuyu okuyunca bu kadar olmus zaar. Bir uyku cekin sabah tekrar konuyu okuyun bence.Zamanında sevgilisinden ayırmayacaktınız
Alma mazlumun ahını çıkar aheste ahestee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?