Oğlum benden nefret ediyor

Cocuga iyi bir hayat sunamayacak olsa da doğuranlarin hic mi sucu yok yani? Bilemiyorum altan. Eziyet cekmeye geliyoruz dünyaya vala çalış didin yap adam ol.
Geçmişte imkanlarımız iyiydi ama eşim rahatsızlık geçirdi ve uzun süreli calisamadi devamında iş bulamadı derken bayağı dibe vurduk o dönemde .kimse geleceği ne olacak bilemiyor ,ama herşeye rağmen iyi bir meslek sahibi olması için gerekeni yaptık yinede bizimde suçumuz var çok yumuşak bir ebeveyn lik yaptık ,baskın olabilirdikdik .

Askere gitsin bu ne şımarıklık

Inanin oglunuz ve o kiz sartlariniz iyi olsaydi dahi asla mutlu bir yuva kuramaazlardi . Böyle zihniyetteki insanlar hep baskarinfa bulur sucu. Evlenincede coluk cocuk ve siz anne baba olarak cekerdiniz dertlerini . Cocugunuzu seviyorsaniz uzmana danisin ve böyle davranamayacagini bilsin. Hadsiz, Anne babaya yapilirmi böyle. Bu tür insanlarin yetistirrcek olacak cocuklara aciyorum. Insallah akli basina gelir oglunuzun . Sizde sinirlarininzi belli edin lütfen! Evlatsa evlatligini bilsin . Sizinkide can , yapmayin bunu kendinize.. yaptirtmayin

Sorun para ise zengin insanlar boşanmazd. Evlilik çok yönlü bir olay.
Farzedin, paranız vardı ve evlendile, sonra da anlaşamadılar. Bu sefer siz beni uyarmadınız ne biçim anne babasınız diyecekti. Çocuklara ne yapsak yaranamayız bazen. O yüzden hiç kafaniza takmayın. Sizin zayıf noktanızı bulmuş oradan vurmaya çalışıyor.

Insanoğlu böyle maalesef. İki kızım var elhamdülillah. İkisine de adaletli davranmaya çalışırım, yine de mutlu edemem.

Biz mutlu etme işini abarttık sanırım. Çünkü dozunda stres hayatta kalmayı sağlar. Bazen mutsuz olmak da gerekir ki mutluluğun kıymeti olsun.

Hem önümüze her şeyi mükemmel bir film koysalar sıkılırız seyrederken. Hayat da öyle aslında.

Lütfen beni yanlış anlamayın eğer ki oğlunuz anlattığınız gibiyse öncelikle şunu söyleyim düzelmez..

Yaptıkları katlanarak artar..Kendisini yalana inandırıp size eziyet etmeye başladıysa " Koyun kapının önüne "

Bundan adam da olmaz Evlat da..

Yetişkin yaşta birine hala çocukmuşçasına ağzına bakmak, ne isterse yapmak iyi bir şey yapıldığını düşünülse de iyi bir şey değil. Gerçek hayatın zorluğuna, yüzüne hiç denk gelmediği için yaşadığı en ufak problemi büyüterek hıncını sizden alır olmuş. Bu hayatta insanın her istediği olamaz; her istediğin seni sevemez, her zaman her istediğin yolunda gitmez. Hayatta birden fazla yol vardır. Bugün ayrıldığın, onsuz yapamayacağını düşündüğün biri olur; sonra bir bakmışsın karşına bir başkası çıkmış. Bu iş olmazsa biterim dersin bakarsın karşına başka bir kapı açılır. Belki de hiç olmaz. Ama önemli olan eldeki imkanlar neyse o kaynakları kullanarak gerekirse kendine çözüm yolu yaratmaktır. Sizin artık oğlunuzu biraz kendi haline bırakmanız, hayatın sorumluluğunu almasını, hayatta her zaman her şeyin istediği gibi gidemeyeceğini görmesine izin vermeniz lazım.

Mihri hanım size çok üzüldüm..benim çocuğum şuan çok küçük ama biraz karakterini benzettim.buyuyuncede mi öyle olur diye korktum açıkçası.bende çok yumuşak huylu bir yapidayim ve mutlu etmeye çalışıyorum.yalniz bebekliginden beri hırçın,sinirli ve istekleri fazla bir çocuk.benim tek farkım eşimle olan iletişimine karismiyorum eşim kizdiginda korumuyorum ikisinin arasında çünkü.acikcasi büyüyünce başedemem diye eşim kizdiginda haksız bile olsa yanında belli etmiyorum.babasina ileride çok ihtiyacının olacagini düşünüyorum.sizin konunuza gelince geçmiş bir mevzu ama keşke ufakta olsa yüzük taksaydiniz yada ne bileyim aile ile tanışıp resmiyete dökme noktasında konuşsaydiniz elinizden geleni yapsaydiniz acaba çocuğunuz ayrılsa bile sizi hedef gostermezdi diyorum belkide.yalniz kendinizi suclamayin olan olmuş artık.

Oğlunuz ileride evlenirse “hanım köylü” olacağının kesin sinyali.

Vurun kıçına tekmeyi gitsin biraz burnu sürtsun . Öyle oturduğu yerden efelenmek kolay , görsün bakalım dışarda dünya kaç bucak dicem ama yapmayacaksınız. ...

Mihri abla o bir yetişkin ve eğer sizin şartlarınızı beğenmiyorsa ve evinizde size saygı göstermeyecekse hayatının sorumluluğunu alabilir. Siz alttan aldıkça o çocuk gibi davranmayı sürdürecek. Onun tavırlarını haketmediğinizi ve evlenmesi gereken zamanda zaten sizin desteğinize bağlıymış demek ki kendisi yeterince güçlü değilmiş bi evlilik kurmak için. Bu işler oyun değil ki. Anne baba desteğiyle olan evliliklerden de hayır gelmiyor. Lütfen kendinizi ezdirmeyin

Babası yapıştırsın bi tane de saygısızlık neymiş görsün.Ne demek yıkıyor döküyor siz mi anne babasınız o mu?Çocuğunuzun saygısızlıklarını alttan almayın

Kendi yarataın o madfi imkanları .Olmayınca olmuyor.Ogrenecek .Ole yada boyle .Destek alsın.Herkes ısterdı ıyı bır hayat yasamak ama napalım olanla yetındık

Iste kadincagizda onu demis bu gidisle siz dayak yiyeceksiniz. Vallahi ben ailem kucuktum bazi seyleri saatlerce guzellikle anlatirlardi hayatta dinlemezdim. Bir carpardi annem daha hayatta yapma dedigi seyi yapmazdim.bazi insanlar boyle dilden anliyor. 30 yasima geldim hala siddeten korkarim vallahi. Psikologm saatlerce adam bana guzellikle anlatiyor yapma diyor bazi syleri yok olmuyo olmayinca olmuyor.

Siz suyuna gittikçe o daha da cesaretlenecek. Birisinin onu frenlemesi lazım. Tavırları normal değil. Bi yandan siz kabul ettiğiniz için bu kadar ileriye gidiyor.

Bu durum bizde olsa eşim onu atar evden.
Sen kimsin ki bize bunları yapıyorsun diye.
O bizi dövmezse iyi ne demek ya!
Siz onun arkadaşı değil anne babasısınız.
Sınırınızı korumadığınız için bu havalarda zaten.
Kardeşim üstünden düşünüyorum bunu yapacak anneme karşı duvara çarparım onu valla yaşına falan bakmam eve sokmam madem suçlu annem defol kendin yaşa ondan uzakta diye. Sinirlerim bozuldu

Pandemi olmasaydı çıkmayı planlıyor du , pandemi de ücretsiz izne ayrıldı çalıştığı fabrikada hala devam o sebeple yeterli bütçesi yok
Bunları evlendikten sonrada yaşıya bilirdi ve mecbur birşey bulması lağzımdı. Şimdide birşeyler yapsın madem planında varsa. Şuan mecbura kalmıyor işte ne de olsa yaşayacak bir damım var diye. Oğlun evlendikten sonrada sorunlar oluşacak,maalesef sorunlar bitmiyor ve bitmiyecekte.

Konuyu annem acti ssndim bir an. Benim erkek kardesim de ayni oglunuz gibi. Hatta daha beter bir versiyonu cunku cok sipsevdi. Bir kac ayda bir bir kiza asik olur ve hemen evlenme planlari yaparlar. Kizlar da ozenle secilmis gibi hemen tanimadan etmeden evlilik isteyen tiplerden.olur. annem ve bizler sabirla once bir taniyin birbirinizi acele etmeyin deriz. Annem tek basina cocuk buyutmus emekli maasindan baska bir seyi olmayan bir kadin. Kardesim kuryelik yapiyor aldigi maas belli. Kisacasi maddi durum ortada. Kizlar eninde sonunda Kardesimi terk ediyor kardesim gunun sonunda annemi sucluyor, parasizliga lanet ediyor vs vs...o kdr uzgun oldugum bir konu ki aslinda...biz bir cikar yol bulamadik. Cunku kardesim laftan anlamiyor. Kendine aciyan insan sizi de caresiz birakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…