Her sene başka bir uyuşturucu kullanmadım. Parti ortamı olduğunda bende kullanırım arkadaşlarım gibi, elde ne varsa. Ve hiçbirşeye bağımlı olmadım. bir gün kokain kullandım diye öbür gün 'aaaooo acilen kokain ihtiyacım var' hissiyatı olmadı. Bunu benden daha sık kullanan arkadaşlarımda var kendilerini harika bir şekilde kontrol edebiliyorlar. 4-5 gün arka arkaya içseler bile ardından aylarca içememeyi biliyorlar. Nasıl açıklanır bilmiyorum bu.. ,biraz zor sanırım hiç denememiş olana anlatmak.. Hele de ot, aralarında en masumu, sigaradan bile (tabi eğer saf ot ise).. İstersen 2-3 ay hergün iç ve sonra bırak, çok kolay.. Sigarayı bırakamazsın ama otu bırakırsın istediğin zaman (bu benim deneyimim)..
Daha ne denir bilmiyorum.. Konu sahibine demek istediğim bu..... Eğer oğlunu arkadaşlarından uzaklaşırsa kullanmaz, yoksunluk yaşamaz (eğer kullandığı ot falan ise), fiziksel bir sıkıntı yaşamaz... Onu kurtarabilir. Daha da deneyim meneyim paylaşmayacağım:) Konu sahibi alması gerekeni almıştır:))