- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi ilkyaz_susuz
-
Arastirip en son feslegenin zararli olmadigini ogrenip alabilmistim, evde en azindan bir yesillik olsun diye. Bir gun usten dondum koparip koparip yanina tukurmus, saksiyi devirmis, zaten asla rahat birakmiyorlar hic bulasma...
Konu sahibi bu arada cidden atla taksiye arabaya, yoksa komsundan akrabandan rica et ve acile git, hala burda laf yetistiriyorsun, inanilir gibi degilsin!
Kesinlikle daha kiymetliler, yeni ev kuruyorum ne perde biraktilar ne hali, ama 5 saniye sinir olup gidip opuyorum sonraİlk kedimi aldığımda daha bilinçsizdim tabii ve evimizde paşa kılıcı denen bitkiden vardı, oğlum hastalandığında veterinerimiz ilk olarak " sarı mı dışkısı bitkiyi mi yedi gördün mü ? " demişti. Tabii bitki hemen kayınvalideye postalandı o gün. Yememişti gerçi ama ben bu derece ölümcül olacağını bilmiyordum öğrenmiş oldum. Şimdi her yerde yapay saksı çiçekleri var onları sevmiyorlar :) eh çok yakından bakmadıkça ayırt da edilmiyor napalım ya yardan ya serden. Bizim yar'larımız daha kıymetli
Ha bir de bir gün bizimkiler ilaç çekmecesini fethedip Minosetleri yemişlerdi, odaya bir girdik ki sadece onbeş dakika yoktuk ! yerler MinosetZor taşındık veterinere. Çocuktan farkı yok bunların
çok tatlı canım ya :) sevesım geldı.Kizlar ben mutfakta yemek yaparken on aylik oglum koltugun uzerine cikip iki koltugun arkasindaki çiçeklere uzanip koparip koparip yemiş cok korkuyorum cicekler de su zehirli denilen difenbahya adli cicek atmaya kiyamamistim esimn yildonumu hediyeleriydi .. Agzini yikadim bir kasik da calpol verdim cok tedirginm ne yapmaliyim acil cevap lutfn
çıkar o canavarlar,surune surune çıkarlar10 aylik bebek koltuga nasil cikmiski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?