- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi northsouht
-
bütüngün yemeden içmeden birbirimize sevgi gösterebiliriz. ikimizde yorulmadan bıkmadan hic, o derece :)
başka isim olmasa bisuru hizmetçim olsa hicccc şikayet etmem,o Öpücükler dünyalara bedel.
çok teşekkürler. hep böyle değildi son zamanlarda başladı. annemle kalırdı hep seve seve yüzüme bile bakmazdı benim.annemde üzülüyor duruma torunu elinden gitti resmen şimdi annemede duskunlugu azaldı.Eğer bahsettiğiniz durum hep böyleydi ise sınır çizin bence. Korku kısmında en işe yarayan kelimeyi bulup oradan yürüyor olabilir. Belinizin ağrıdığını artık büyüdüğünü filan anlatın. Sen eskiden miniciktin şimdi büyüdün filan gibi.
Son zamanlarda yükselişe geçtiyse korkusunun gerçek olduğu belliyse, 2-4 yaşlarında annenin başına kötü bir şey gelmesinden ya da onu bırakıp gitmesinden korkup yapışık gezen çocuklar olabiliyor. Komşuda, ailenizde başka biriyle ilgili anne-çocuğun ayrı düşmesi filan konuşulduysa ondan etkilenmiş olabilir ya da tv den gördüyse bahsedildiği gibi. Çocuklar anlatabildiklerinden çok daha fazlasını anlarlar. Siz dinlediği fark etmezken bile mesaj çıkarmış olabilir.
Aklıma gelen diğer şey de hayaletler öcüler. O zaman da anneden asla ayrılmak istemiyorlar.
Zamanla azalacaktır muhtemelen ama çocukcağız içinde korkuyla kalmasın derseniz pedagoglar bir iki seansta neden korktuğunu buluyorlar.
banada öyle geliyor.isim zor olacak glblBir cocuk psikiyatristine götürebilirsiniz. Bu kadar sevgiye ragmen korkmasi normal degil. Ileride bu işin kresi var, anaokulu var. Daha cok sorun yasayabilirsiniz.
bi süredir deniyorum bunu,konuşuyorum onunla giderken kabullenmesi zor ol.sada ve bin turlu farkli yontem denesede onuda goturmem icin.en son ikna oluyo ve kapidan beni geciriyor..suan o noktaya geldik ama ev içinde eziyeti bana bagimliligi cokZamanla azalırsan kastım da şu.
Yanından ayrılırken nereye gittiğinizi ve ne zaman geleceğinizi net açıklayın. Yemekten sonra, sen uyandığında vs.
Sakin anlarında da hep yanında olacağınızdan, hep geri geleceğinizden vs bahsedenseniz, kriz anı gelmeden yumuşatmış olursunuz
Ozendim gibi sanki.benimkilerde beni hic aramaz.yani evdeyken arada bir gelip annem seni seviyorum der operler o kadar.ise giderken nadiren gitme derler.kimle biraksam kalirlar.isten gelince annem ozledim seni derler o kadar.bazen ben de istiyorum yapismak.babalarina daha cok yapisiyorlar2 yaşındaki oğlum hiç üstümden inmiyor, korktuğunu bahane ederek sürekli kucağımda ve dibimde olmak istiyor.sırt ağrısından ölçem.seni seviyom seni ozluyom diyo.öpüsüp duruyoz sarmasdolasiz sürekli :)) ama zaten tümgun beraberiz.çok zordayim pilim bitmek üzere.
YARDİİİİİMMM. ..
çok teşekkürler. hep böyle değildi son zamanlarda başladı. annemle kalırdı hep seve seve yüzüme bile bakmazdı benim.annemde üzülüyor duruma torunu elinden gitti resmen şimdi annemede duskunlugu azaldı.
benimkide 2.5 sen işe gitmiceksin babam gidicek diyor babam yerde yatsın biz beraber yatıcaz diyor :))) gece uyanıp seni özledim diyor :))) çok hoşuma gidiyor benim gerçiii2 yaşındaki oğlum hiç üstümden inmiyor, korktuğunu bahane ederek sürekli kucağımda ve dibimde olmak istiyor.sırt ağrısından ölçem.seni seviyom seni ozluyom diyo.öpüsüp duruyoz sarmasdolasiz sürekli :)) ama zaten tümgun beraberiz.çok zordayim pilim bitmek üzere.
YARDİİİİİMMM. ..
Tavsiyem, oğlunuzun haberi olmadan kaçarak hiçbiryere gitmeyin.evet aynen.
benim oğlum da böyle. Babasından gram odunluk geçmemiş şükürki2 yaşındaki oğlum hiç üstümden inmiyor, korktuğunu bahane ederek sürekli kucağımda ve dibimde olmak istiyor.sırt ağrısından ölçem.seni seviyom seni ozluyom diyo.öpüsüp duruyoz sarmasdolasiz sürekli :)) ama zaten tümgun beraberiz.çok zordayim pilim bitmek üzere.
YARDİİİİİMMM. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?