- 8 Ocak 2018
- 11
- 15
- 3
- 43
- Konu Sahibi northsouht
-
tüm günüm ilgisini dağıtmaya çalışmakla geçiyor zaten .nafile...İlgisini çekecek bir şeyler bulsanız, sizin üzerinize bu kadar düşmez diye düşündüm.
evet aynen.Bırakıp gideceksin korkusu sanırım . .
evet aynen.
Sizin ilgilenmenizi de istiyor olabilir, dikkat çekmek için yapıyordur.tüm günüm ilgisini dağıtmaya çalışmakla geçiyor zaten .nafile...
Benimki okula gidiyor gündüz
Gelince yine bana yapışıyor
Çişe bile hep beraber gidiyoruz
evet bikaç kez söylemeden kaçtım cünku cikMAM mumkun olmuyodu birakmiyodu. . geç farkettim hata olduğunu. şimdi giderken konusuyorum çok aglasada döndüğümde de mutsuz bulmuyorum hiç. ..sanırım ve inşaallah düzelecek.buysa sadece sebep ve normalse dayanicamUzun süre böyle davranıyor
bir kere bırakıp kaçtıysanız
Sonra düzeliyor
Gitmiyorum burdayım deyin
Güveni kazanınca düzelir
bütüngün yemeden içmeden birbirimize sevgi gösterebiliriz. ikimizde yorulmadan bıkmadan hic, o derece :)Ay kiyamam ya. Bir süre annenize bırakmayın. Güven duygusu oluşana kadar. Her firsatta da onu cok sevdiğinizi, asla onsuz ve abisi olmadan hicbir yere gitmeyeceğiniz gibi guzel cümleler kurun. Ama bunu sadece o korkusunu dile getirdiginde degil de normal bir zamanda da soyleyin.
Evet doğru, olabilir.abisinin tabletine bakıyor bazen ama sorduğumda genelde sen gitcen ben aglicam diyor.
arada anneme bırakıp çarşıya çıkıyorum. buysa kaos nedeni yandım. ..
onunla halledemeyecegim işlerim var elbette.napicam peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?