Oğlum çok duygusal

Doğru doktorlara gidilmediğini düşünüyorum. Bu yaşta bir çocuk üzerine çok fazla yük almış ki hayatının en sorunsuz dönemi. Yarın büyüdüğünde ne olacak bu çocuğun hali? İlaca ben de karşıyım bu arada. Ancak terapi görmediği takdirde sürekli depresyona girmesi de kaçınılmaz.

pamukannesi doktorun dediği gibi bencede normal değil , çocuklar bencil olur büyüdükçe paylaşmayı empatiyi öğrenir , sizin oğlunuzun bu yaşta böyle olması yapısı gereği de olabilir yada aldığı eğitim ile ilgilidir , mutlaka düzelmeli artniyetli insanlar onun bu yönünü çok kötü kullanabilir

Canim benim. Merhametli yavrum. Keske herkes onun gibi vicdanli dusunceli olsa. Yuregi cok guzel ama bu dunyada cok yipratirlar oglunuzu. Cokca opuyorum guzel yurekli oglunuzu. Sadece tek tavsiyem kres ortami.... belki diger cocuklarla hasir nesir oldukca bazi seyleri daha erken kavrayabilir.

Benimki de böyle duygusal sizinki kadar olmasa da. Bu tamamen yapı meselesi. Çok duyarlı maşallah. Aslında olması gereken bu değil mi? Çok katı yürekli oldu insanlar. Hep güçlü karakterden bahsedilir olundu. Oysa vicdanlı, empati kurabilen insanlara ne çok ihtiyaç var.

Peygamber efendimiz (sav) bir kuşu öldüğünde ağlayan cocuga bassagligina gidiyor ve onun derdini paylaşıyor. Ne kadar büyük bir incelik. Şimdi böyle bir durum olsa dalga geçen bile olur çocukla.

Pedagogluk bir durum olduğunu dusunmuyorum. Gerçekten karşısındaki insanları anlayabilenlere o kadar çok ihtiyaç var ki.

Hepinize mesajlarınız tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Kreş konusunu soran arkadaşlar Zaten şu an oğlum 1. Sınıfa gidiyor. Geçen sene kreşe gitmişti. Kaldı ki bu çocuk hep böyle bir çocuktu. Yani kreşten önce de bu özellik vardı. Tavsiyelerinizin çoğunu yapıyorum zaten. Ama yazdıklarınızı dikkate alarak üzerine ekleyeceğim çok şey olacak. En son olayımız, cuma günü okula giderken, 2 lira istedi benden. Tost alacakmış okulda. Verdim. Neyse eve gelince sordum aldın mı tostu diye. Yok dedi. Neden dedim. Okulda yardıma muhtaç çocuklar için yardım kumbarası gördüm onun içine attım. Tostu nasıl olsa evde de yerim diye düşündüm, çok iyi yapmışım di mi anne dedi... Öyle işte. Hemen hemen hergün bu tarz şeyler oluyor. Tekrar teşekkür ederim. Yorumlarınız çok değerli ve çok yol gösterici oldu..

oğlunuz duygusal ama çok da duyarlı.
ne güzel yetiştirmişsiniz.
umarım hayatta kendini ezdirmeyeceği yetenekleri de kısa zamanda edinir.

Canım benim, ne tatlı.
Oğlunuzu pedagoga goturmelisiniz. İlaç verdi dediğiniz kişi pedagog olamaz. Pedagog doktor degil

Ben de çok duygusalım, küçükken de böyleydim. Hep çok ince düşünürdüm. Otlakta Annesini bulamamış kuzu için ağlardım.herhangi bir rahatsızlığım olmadı ama Bu yüzden çok kazık yedim, başkalarını üzmemek için kendim çok çektim. bu konularda dikkatli bir annesinin olması iyi. Destek olabilirsiniz, yönlendirebilirsiniz.

oğlumun geleceğini gördüm sanki. benimki 3 yaşında. zamanla değişir diye bekliyorum ama çözüm bulursanız buraya da yazın mutlaka. bu kadarı fazla çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…