OĞLUM ÇOK KÖTÜ.

Çok üzülüyorum ben size, içim sızlıyor yazdıklarınızı okudukça. Bayağıdır görmeyince heralde düzene girdi herşey diye düşünmüştüm, kötüsü olmuş. Doğru olanı yapıyorsunuz şimdi size kızıyor ama ilerde bu kötü hayatından kurtulunca anlayacak sizi. İçinizi ferahlatamam belki ama umarım en kısa zamanda iyi bir tedaviyle hayata döner oğlunuz diye dua ederim hep

Ahhh siz ne güzel annesiniz.Allahım yardımcınız olsun inşallah bir an önce kurtulur yavrunuz.Bütün bu olayları yaşarken yanınızda size destek olan birileri var mı?

Ben katılıyorum. Karşı tarafla konuşur konu sahibesi, mahkemede çocuk hastaneye yatmayı kabul ederse karşı taraf şikayetini çekerim desin yoksa hapse gitsin. Bu şekilde hapistense çocuğun amatem'e yatmayı kabul edeceğim düşünüyorum.

Allah kolaylıklar versin, bundan sonra oğlunuzu iyi insanlarla karşılaştırsın

Cezaevinden çıkmamasi onun hayrınana olur şikayeti çekmeyin. Sizin için nekadar zor tahmin edebiliyorum eşim kullandığı zamanlarda oturup Allah'ım nolur bugün eve sağ gelmesin ölsün kurtulayim diye dua ederdim o deli gibi aşık olduğum adam için bunları söylerdim... Öyle bir nefret öyle bir kizginlik hayatım boyunca hiç yaşamamıştım o öyle yapınca düşmanım gibi görüyordum nefret yanında belki hiç kalır o şekil . Aileme gittim kaç ay kaldım orda ailemle sorunlar oldu 'ben evlendim ben cekecekmisim' dediler . Ailemin tek kelimesini dahi ona söylemeden barış teklifini kabul ettim hastaneye yatma şartıyla . hastaneye yattı .hastaneden çıktığında yüzüne nur inmişti sanki o madde kullanınca kapkara nursuz iğrenç gözüken adam gitmiş nur yüzlü beyaz gözlerinin rengi artik belli olan adam gelmişti.iste benim aşık olduğum adam bu dedim..öyle sevindim ki onu öyle görünce ..hastane randevularini günü gününe 1 gün geçmeden alırım ilaç takibini ben yaparım tıpkı bir bebek gibi ilgileniyorum çok şükür geldiğimden beri hiç yapmadı.

Oğlunuz hastaneye yatmayı kabul ediyorsa cezaevinden çıkması için yardım edebilirsiniz. Ve hastaneye yattıktan sonra asla kendi haline bırakmayın tek bir gün bile o ilaçların aksatilmamasi lazım

Daha önceki konularınızıda okumuştum. Çok zor bir durumdasınız, Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm, ne yazsam bilemiyorum. Bir taraftan diyorum ki, sizin dediğiniz gibi hapse girerse, arkasını toplayan affeden olmayınca belki akıllanır, madde de bulamaz belki ondan da kurtulur ama bir taraftan da yukarıda bir üye yazmış, ya hapiste kendi kafasına göre birilerini bulur daha beter olursa, diye.

Evlatla sınanmak ne zor bir imtihan. Rabbim size hayırlı bir yol açsın, en güzel şekilde bu sıkıntıdan kurtulmayı nasip etsin inşaAllah

Sizinki ayrı bir hikaye cidden. Merakımı mazur görün ama nasıl ve nedem başlamış bu illete ?

Böyle bir yorumu bu kadar acılı bir kadına yazarken cidden hiç vicdanınız sızlamıyor mu ? Şimdi kadını eleştirmenin sırası mı sizce ? Başınıza mı gelmesi lazım empati için. Ya kadına yol gösterin ya da yazmayın. Yazık günah yahu.

Buyuk lokma ye buyuk konusma derler.. hepimizin evladi var.. bugun konustugun kinadigin yarin imtihanin.. simariklikla ilgili degil her zaman.. bazi sokak cocuklarida madde kullaniyor, ama sanmiyorum ki o cocuklari simartan birileri olsun

Buyuk lokma ye buyuk konusma derler.. hepimizin evladi var.. bugun konustugun kinadigin yarin imtihanin.. simariklikla ilgili degil her zaman.. bazi sokak cocuklarida madde kullaniyor, ama sanmiyorum ki o cocuklari simartan birileri olsun
İlla bir sebep olması da gerekmiyor zaten. Hayır kadına sen hatalısın diyince ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Hangi anne evladını şımartmaz ki? Hangi anne elinden geleni yapmaz ? Bunun bu konuyla hiç bir alakası yok bence. Dilerim kimse yaşamaz.

Bir insan istemezse değil amatem hapis dahi bıraktıramaz.
Benim bir akrabam böyle. Adam içeri girdi, çıktığı gibi ailesinin yanına uğramadan torbacısının yanına gitti.
Ben çabayla böyle şeylerin olacağına inanmıyorum.
Herşey kafada bitiyor. Sizin oğlunuz bırakacak gibi durmuyor, bırakacak olsaydı bu kadar çabaya bırakırdı zaten.
Bırakın, düşmeyin arkasına. Konu evlat olunca çok zordur bu söylediğim ama elden başka ne gelir? Kendinizi bu yolda heba etmekten başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…