- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Eminim çok güzel ve tatlı bir kızsın astoria ve eminim gözlerinde çok güzeldir.Gençliğin güzelliği başlıbaşına bambaşkadır zaten.Fakat şu konuda sana katılıyorum.Her renkli göz illada güzel olmuyor.Çevremde var,mavi gözlü diye avantajlı görülenler.Ama mesela acık mavi ve yeşiller bana da baygın bakıyor gibi geliyor.Ama tanıdığım bir iki genç kızda, koyu mavi, etrafı lacivet hareli olanlar varki,maşallah diyen bir daha diyor.Hayatımda bir kerede menekşe göz gördüm,aynen liz taylor yeminle,kız yolda izde çektiği dikkatten rahatsız olduğu için üst kısımları koyu renk olan gözlük kullanıyordu.Benim eşimden önce evlenmeyi düşündüğüm adam,esmer yeşil gözlüydü.Hatta,kız, Tarık akan gibi çocuk bulmuşsun diye takılıyorlardı.Halbuki bu benim için artı değildi.İnsanlığını sevmiştim,ondada şüphelerim oluşunca tereddütsüz ayrılmıştım.Eşim hafif ela ben ve çocuklarım kahverengi gözlü,kızımın doğduğunda yeşil olan gözleri değişerek kahve oldu,bir köşeleri yeşil kaldı:)Hepimizin sağlıklı gözlerini çok seviyorum,allah bizleri ve kimseyi gören gözlerinden mahrum etmesin.
Ay ben de bayılırım hareli göze, benimki baygın baktırıyor cidden. Teşekkür ederim. :)