- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
bence oğlunuz cok bencil ama eşinizin vefatından dolayı sizide yalnız bırakmak istemiyor sanırım önemli olan kızın düşünceleri bence .... ben olsam asla eşimin annesinin evine oturmazdım cünkü herkezin bir hayatı yaşam tarzı var mutfakta bile bardakların yerini farklı korsunuz çünkü zevkler bir deildir eğr aynı evde oturursanız mutlaka bi problem yaşarsınız çünkü ne o sizin öz kızınız nede o kızın öz annesisiniz mutlaka bi yerde bi tatsızlıklar cıkar .. boşu boşuna ağzınızın tadını bozmayın tatlılıkla anlatın oğlunuza kadınların tutumlarını yaşayabileceğiniz problemleri ayrı bi ev tutun ömür boyu mutlu muhabbetli olun saygılarımla...
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim,CALDİON evet haklısınız beni ve kardeşini bırakmak istemiyor,çünkü,eşim vefat etmeden önce onunla konuşup annen ve kardeşin sana emanet onlara her zaman sahip çıkacaksın demiş...Kendisini sorumlu hissediyor,kiraya çıkarsın ben ikinizden de (diğer oğlumu da kastediyorum)ayrı oturmak istiyorum diyorum istemiyor

Evimizin 2 ayrı kapısı var,yani girişler ayrı,aradaki merdiven kapatılınca 2 ayrı daire oluyor,yukarıda da mutfak ve banyo var çünkü,ayrıca 2 büyük oda var ama tavanlar çatı katı olduğundan çok yüksek değil ama aydınlık bir çatı katı aslında ve önünde büyük bir terasımız var...Yaz orada geçiyor zaten...
Oğlumla konuştum yukarıda oturmayı kabul ediyor kardeşim evlenince sen yukarı çıkarsın,ben aşağı inerim diyor,sonuçta sen tek kişi olacaksın çocuk falan olunca sığamayız yukarı diyor...düşünüyorum herşey yeniden yapılacak,yatak odası falan çift masraf olacak,küçük oğlum eşyalar sade seçilirse ben yukarıda otururum seviyorum diyor...Zamanı gelince konuşuruz bunları dedim,konuyu kapattım ama yine kafamdan gitmiyor bir türlü ,hep birşeyleri yerleştiriyorum....