- 20 Ekim 2014
- 39
- 4
- 13
- Konu Sahibi evli mutlu
Oğlum grip oldu arkadaşlar yaa burun akintisi ve hapsirik zor nefes alma. Evde ne yapsam gecer bi bilgisi olan varsa yazsin lütfen...... Ilac surup vb. Seyler vermek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oglunuz ne kadarlikOğlum grip oldu arkadaşlar yaa burun akintisi ve hapsirik zor nefes alma. Evde ne yapsam gecer bi bilgisi olan varsa yazsin lütfen...... Ilac surup vb. Seyler vermek istemiyorum
6 ayina girdi olemi hani biraz daha buyik olsa onerebilcegom seyler olabilir5 bitti 6dan gün aldi
Canim ozman sabah aksma bir tatli kasigi sogan suyu verebikirsin 5 gun sureli olarakPardon yanlis anlattim sanirim 5 yaşi bitti 6 yaşindan gün aldi![]()
Havlu olayini yaptirmaz ki nefes alamiyorum diye(
aa ben de sardigimda bogazim yumusuyor rahat konusuyorum derdimMüdahale etmeden duramadım, kusura bakmayın.. Ama boğazını kesinlikle sarmayın..
Çok bilinen ama çok yanlış bir yöntem.. Çünkü boğaz ısındıkça, mikroplar artarmış.. Doktor arkadaşımdan biliyorum.!
Bir de aklıma gelmişken; bize okulda boğaz için bir kaşık bala, biraz limon sıkıp yutun derlerdi, sesin açılması için..
Aklınızda bulunsun.!![]()
aa ben de sardigimda bogazim yumusuyor rahat konusuyorum derdimiyi oldu müdahale ettiğiniz teşekkür ederim :)