Oğlum Hakkinda...

Ben ust komsuya bile cikmiyorum nerdeyse..amaann ne gerek var..oyle ev gezmesi yerine disari cikmayi tercih ederim..en azindan arabasinda uyur cocuk sende gezersin.

Komsuya ancak yasiti bir cocuk varsa gitmek guzel oluyor..hani sosyallesmek acisindan.

Bende çok doluyum ,dediğiniz gibi kendi yatağı varken neden başka yerde uyusun ki ,kimsenin cocuguna karismam ,kiyaslamam ama millet bayılıyor işte

Bende oyleyim, zaten tersini yaparsam hircinlasiyor, sonra kacta uyuyup kacta uyandığı belli olmuyor karman çorman huzursuz oluyor

Benim oglumda hırçınlaşma yok mesela,
gündüz uyumadıysa akşam 21.30 da uyuyacaksa 20.30 da uyuyor sadece.
Birde akşam ister 20.00 de uyusun ister 22.00
sabah yine aynı saatte uyanıyor.
bu sebeple illa ki gündüz uyuyacak diye kasmaya biliyorum ben.

Bana daha bebeğim 3-4aylıkken 'çok şımartmışsınız' diyen oldu ya. 3-4aylık bebeğin şımarıklığı mı olur=) Ben artık çooook da kibar olamıyorum bu yüzden =)

Yok kucağına alma alışır ,yahu süs eşyasımi bu sana muhtaç savunmasiz tabikide kucağına alacaksın sıcaklığını ,kokunu hissedecek kural koyman gereken zamanlarda gelecek ama 3-4 aylık bebek bu yahu uyku eğitimi vermek isteyenlere bile ilk 3 ay bebek nasil isterse o sekilde uyuyun diyorlar ne yapacaksın kucucuk çocuğu karşına alıp konusacakmiymissin ?

Bende benzer eleştiriler alıyorum. Benim anlamadigim bi insanlar ya kendileri çocuk buyutmediler yada unuttular veya çocuk sahibi olmayanlar. Çünkü çocuk büyüme aşamasında düzen ister gezmeyle tozmayla bozulan düzen sonradan anneye kulfet olarak döner. Uyku yemek duzeni değişen çocuk mutsuz oluyor.Ben gülüp geçiyorum cevap bile vermiyorum.cocuguma faydası olmayacak yerlere gitmiyorum

Aynı şekilde bizimde dışarı çıkma seklimiz sizinki gibi ,ama inanın ben anlatmaktan biktim onlar söylemekten bikmadi ,ben kimsenin hayatına karisamam,cekinirim, sonra sen cekiyorsun acisini işte

Evet diğer turlu bi sefer keşif zamanı karıştırmak istiyor bir yerleri ben çok rahatsız olurum ,milletin eşyasına filan zarar vermesin diye arkasindayimdir sürekli, olması gereken bu zaten insanlar neden arkamdan keşke gelmeseydi desinki ?

Çocuğumun uyku,yemek,oyun düzeni önemli kim ne derse desin. Öğle uykusu bitene kadarda ben ona uymaya devam ederim,gerekirse gezmem,evde otururum kimse kusura bakmasın.
Ben kapı kapı gezeceģim,1 bardak fazladan çay içeceğim diye çocuğumu uykusundan edemem.
2 yaşında diyorsunuz,gayette güzel bir düzeniniz var,kimseyi ilgilendirmez. Zaten şurada taş çatlasa 2 sene daha uyuyacak uyumayacak öğlen uykusu,düzen bozmaya gerek yok. Boşverin.

Benim oglum 20:00 de filan uyudumu en erken 05:00 te kalkıyor 08:00-09:00 a kadar oturuyoruz ,bu sefer duzenimiz karışıyor uyusa sorun değil zaten

Sen tek başına uğraşırken ,o konusanlar horul horul uyuyor ,cocugum.hırçın,ben yorgun ne gerek var ,mis gibi duzenim var benim mutluyuz böyle

Çok haklısın kulak asma kimsenin dediğine ,
Benimde 2 tane var ben çalışıyorum eve gelince benimde kurallarım var
O saatten sonra zorunlu birşey önemli olmadıkça gitmem veya misafir kabul etmem ,
Çocuğumun hayatı daha önemli
Bana derler biraz gazsız arsız ol rahatına bak !!
Ben asla yapamam bunu kendimden gitsin ama onların rahatlığından gitmesin .

Bende hep evdeyim gidip gelecegim kişi çok az hem bebek gormeye gittik uzun uzun oturulmamasi gerektiğini dusunuyorum kadın zaten uykusuz ,ağrılı 10 gün olmuş daha,
Valla ne derlerse desinler oglum herşeyin çok öncesinde gelir ,ölüm,kalım,hastalık olur amenna ama kendi keyfim içinde uykusundan edemem .

Annelik bu değil mi ,küçücük çocuk o daha belli bir yere kadar sen ona uyacaksin 2 yaşındaki çocuğa oglum bak gezmeye gideceğiz ,huysuzluk edersen ağzını burnunu kirarim mi diyeceğim

İnsanlari anlamak çok zor işin kotusu bunlar 2-3 tane çocuk sahibi kadinlar.

İşte onlar ''gamsızlar'' yukarıda yanlış gitmiş bari burada yazarken doğru yazayim
Her insanıda kendiler gibi görmek istiyorlar,belkide art niet olduğundan değil sizinle daha fazla zaman geçirsinler diye söylüyor olabilirler

sunu anlamadim ama lohusa kadinin evinde ne isiniz var?

Komşumuz 10 gün önce doğum yapmıştı ,KV de bir komsusuyla beraber müsait olunca haber verirsin bebek gormeye geliriz demişti ,hem hediyesini vermek için cok yakın komşumuz oda bugün için çağırmış, oraya gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…