- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
Bende aynı dertten muzdaribim maalesef. Kızım dokuz aylık ve doğduğun dan beri bir düzeni var mesela şuan akşam saat 8:30 da mutlaka yemek yenir pijamalar giyilir ilaç içilir ve uyunur. Bizde aksam gezmelerini buna göre ayarlar ve erken kalkarız ama herkes bir laf eder, bu neymiş böyle kötü alışmışmis hep ona göre olamazmis falan iyice sinir oldum bugünde onlar yüzünden dokuzda kalktık oturmadan ve çok sinir oldum cidden
duzenımız aynı.benım kızımda 27 aylık..kımsenın lafını tınlamam gereken cevabı verırım..ustelık bırı evıme gelecekse .yakınımsa soylerım 1le 3 arası uyuyor dıye....kızımın duzenınden kıymetlımı yanı....uyku yemek saatlerı duzenlı olmalı bencede
Sen bu düzenden memnunsan millet halt yesin. Bizim insanımız bayılır herşeye karışmaya yorum yapmaya, sen zaten cevabı sakınmayıp veriyosun. Hiiiççç kulak asmaaa
Alıntıladım ama eklendımı anlayamdm telefondan gırıyorum oyle valla hc umrmda degıller ılgılensen habıre cocuk sana baglanıyo derler ılgılenmesen suna bak hıc ılgılenmıyo cocukla uyutmasan bıraksan aglasa cocuga bakmıyo aglatıyo baksan uyutma aglasın bıraz bırak ınsanları anlamak zor bırı ak dıyo bırı b. Anlyamadm gıttı
Hayır efendim belli bir yasa gore ona gore olmak zorundasın , büyüyünce de okula gideceği için yatması gerekecek ,biz kucukken teyzemin kızı biz oturmaya gitsek bile ertesi gün okula gidecekse saatinde mutlaka yatirirdi kızını
Küçücük çocuk sanami uyacak hee annem babam misafilikte bu gece geç uyumaliyim diyecek hali yok , bende bildiğimi yapıyorum ama sinirlerin ziplamiyor değil .[/QU
Çok sinir oldum ya çocuğun düzeni bozuldu resmen 6 da kalktı gelde çıkma çileden
Boşverin insanlarin ne dedigini.bildiginiz gibi devam edin .cocugu uyutup evinizdede icersiniz cayinizi
Boşverin elaleme ne sizin çocuğun uyku düzeninden.Siz doğru olanı yapılması gerekeni yapiyorsunuz..Onlar lak lak çene gezme tozma derdin de.Bide size karışıyorlar.
Çocuklar için düzen çok önemli,o düzen bir kere bile bozuldu mu vay halimize. Bana da çok şey diyorlardı yok o saatte yatırma, böyle alıştırma şunu giydirme,kucağına alma fln fln çok takıyordum şimdi ise üzerinde bile durmuyorum çünkü çocuğumun derdini onlar çekmeyecek ben çekicem onun için kendi bildiğini yapmak en iyisi. Herkesin düzeni kendinedir.
bence siz doğrusunu yapıyorsunuz. ben de gezmem tozmam, illa bir yere gidilecekse gece, oğlum akşam 9 da uyuduğu için götürmüyorum, annemi çağırıyorum bir iki saat bekliyor bizde. çok şükür ilk 40 gününden sonra uyku sorunu düzensizliği yaşamadım oğlumda. gündüzleri de ona göre ayarlarım haftasonu bekleriz uyanır öyle gezeriz. kimseyi ilgilendirmez bu konu önemli olan çocuğun sağlığı ve uyku düzeni.
Ben zamanında çok duydum o ''sihirli cümleleri''
Şimdi oğlum 6 yaşında ; belli alışkanlıkları kazandı . O sihirli cümleler , ayyy ne güzel alışmış maşallah , bizim ki gece 2 lere kadar ayakta diye takdir cümlelerine dönüştü.
Hayatımıza , eski düzenimize yeni bir soluk katılıyor , elbette bazı düzenlerimiz değişecek .
Kreş zamanına kadar (4 yaş) öğlen uykusuna , akşam yatış saatine göre ayarladım her şeyi . İlla ki gitmek zorunda kaldığım durumlar olmadı mı , oldu elbet . Orada uyudu .
Merak etmesinler , bebeklik döneminden çocukluk dönemine geçince ; öyle öğle vakti uyku huysuzluğu falan tutmuyorBana bu ne böyle , 10 yaşında da öğlen uyumak ister okulda başarısız olur bile demişti bir aklı evvel
Kim ne derse desin çocuğunun ne zaman neye ihtiyacı olduğunu en iyi sen bilirsin 2de uyumaya ihtiyacı varsa olay bitmiştir ki Bana göre çok güzel bir düzen oturtmussun... hiç bozma
Benim kızım 14 aylıkKen bıraktı öğlen uykusunu neler yaptım ama yok baykuş gibi otururdu bütün gün.... çok imreniyorum öğlen uykusu uyuyan çocuklara, gelişimleri için o kadar faydalı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?