oglum hiperaktif mi :(

Evet disi cikabilir hatta disli dunyaya gelebilirde 6 aylik bir bebegin ben cisini soyleyebilcegi mumkun degil biri 9 digeri 16 aylik iki cocuk annesiyim

6 aylıkken gece dahil altlarını iki kızımda ıslatmadı oğlum 9 aylıkken başladı oda ne gece ne gündüz ıslattı birde çok erken konuştular bununda verdiği bir nimetti benim için maşallah yavrularıma biliyorum olağan üstü bir şey maşallah çocuklarıma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tsk ederim yorumlarin icin ...
Öyle bir durumda sanirim yardim almaktan baska care olmayacaktir ama insallah o noktaya da gelmeyiz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah canım her şey biz insanlar için

O degilde arkadasim bak seninki normalmis bu yazilanlara gore demekki benimki anormal oluyo :what:

Yok canim senin cocuklar daha kücükmüs herseyin vakti var zamani gelince oluyor ;-)

Ama arkadasin cocuklari sanirim üstün zeka cünkü cevremde bile ben 2 yasindan önce konusan cocuk görmedim hele ki 6 aylikken cis söyleye bilen demek ki oluyormus ....

Gercekten MASALLAH
Ama biseyi merak ettim cisini soyluyomuydu

Cok sagolun arkadaslar bir nebze olsun rahatladim ;-)

mesajını simdi gördüm canım ama 5 dakika da 1 mesaj atıldığı için atamıyorum

Gercekten MASALLAH
Ama biseyi merak ettim cisini soyluyomuydu

Evet açık bir şekilde çiş diyordular fakat büyük tuvaletlerini eee buna benzer birşey telafüs ediyorum fakat yazmamıyorum çıkarttıkları kelimeyi

Ben bu sayilanlarin zekayla olabilecegini sanmiyorum cunku eger guzel egitirsen cocuk herseyini kendi yapar ama yapmayan cocuk yapmiyorum ne kadarda ogretsen yatagini toplama dus alma vs vs
Yeri geliyo coraplarini dahi giydiriyoruz hemen altinda bi problem aramak gerekmiyoki
Aaaaaa benim cocugum niye corabini giyemiyor diye

Başka bir okula gönderseniz öğretmen çok etkili bu durumda sevmediği için olabilir ilk günden kızan bir öğretmeni kimse sevmez Türkiye'ye gelme şansınız yokmu yaz tatilin de burada yaz boyu kreş veye pedegoga gidebilir yazık günah yavrum hayatı boyunca üstünde kalır

Yanimda oglum yatiyor ve uykum kacti ya keske ogrensede bende bex parasindan kurtulsam

insallah hayirli güzel sonuclar alirsiniz, sizde cocugunzla elinizden geldigi kadar ilgilenin, kitap
okuyun, beraber güzel zaman gecirin, kurallari kesinlikle evdede bilmesi lazim, mesela sofradan
kalkinca tabagini cöpe bosaltip mutfaga koymasi, eve gelince esyalarini odasina koyup montosunu
ayakkabisini yerine koymasi, televizyonu günde en fazla yarim yada bir saat izlemesi, telefonla kisitli
mesela günde yarim saat oynamasi, bunlar yuvada ögretiliyor ama anneler cocuklarina acidiklari icin
evde pek bisey yaptirmiyorlar, sizin nasil oldugunuzu bilmiyorum tabi genelde olmasi gerektigini
söylüyorum belki uyguluyorsunuzdur bunlari

lafim size degil; belki burdada yapanlar vardir, cok görüyorum tv acip telefonu cocuklarin eline tutusturan,
kendi kafasi rahat olsun diye sürekli cocugu böyle oyalayan anne babalar ve cok yanlis buluyorum, böyle
yapipta cocuklarin güzel yetismesini beklememek lazim

Insallah canim cok sagol...
Ama simdi yazdiklarini okuyunca bazi yerlerde yanlislarim oldu belirli bir yasa kadar ben besledim yedirdim arkasindan topladim mikrop kapmasin diye parklara götürmedim ama tabii allahtan hatalarimi cabuk farkettim simdi butun bunlari asmis durumdayiz...

Tv cep tel. Oyun günün belirli saatlerinde hatta bazen onun ödülü oluyor ...

Esim de bende cocuklarimizla sosyal aktivitelere katilan onlarla zaman geciren ilgilenen insanlariz ..

Rabbim cocuklarimiz hakkinda hayirlisini versin insallah

Yanimda oglum yatiyor ve uykum kacti ya keske ogrensede bende bex parasindan kurtulsam

Kaç yaşında oğlunuz ve çocuğunuzla çok konuşun büyük kızım 1999 da ki depremde 3 aylıktı ve deprem sabahı 3 aylıkken konuştu çevremizde herkez şait oldu buna bazıları kıyamet alameti diye adlandırdılar kocaelinde setenay adlı bir çocuk doktoru vardı ona götürdüm kızımı kızım tek başına cümle kurup konuşmuyordu fakat biz ne söylersek 2 kelimelik cümleleri tekrar ediyordu konuştuğumuzda sadece dudaklarımıza bakıyordu ve ne dersek onu tekrar ediyordu doktor çok şaşırmıştı ve korkmuştuda işin gerçeği o zamanlar Reha Muhtar haber sipikeriydi doktor kanalı aramış böyle bir durumdan bahsetmiş kızımla beni doktor hanımı davet etmişler doktor bana söyledi haberlere çıkacağız bu çocuktan bütün dünyanın haberi olmalı diye o zamanlar etrafımdakilerin deprem alameti diye etrafa yaymaları tanımadığımız onlarca insanın evimize gelmesi beni ve eşimi çok bunaltmıştı çok kızdım iznim olmadan nasıl böyle bir işe kalkıştınız diye sonra kanal defalarca aradı reddettim Rabbim bir mucize vermişti ve ben bunun üstünde para kazanamazdım hiçte pişman olmadım

16 aylik sabah 8 de ise gidip aksam 7 de eve geliyorum bi pazar gunum var aksamda zaten 1 saat anca yedir icir altini degistir uykusu geliyor ama ben gayet normal buluyorum cocugum hareketleri konusmasi anlamasi vs vs vs bide yaninda dursam demekki

16 aylik sabah 8 de ise gidip aksam 7 de eve geliyorum bi pazar gunum var aksamda zaten 1 saat anca yedir icir altini degistir uykusu geliyor ama ben gayet normal buluyorum cocugum hareketleri konusmasi anlamasi vs vs vs bide yaninda dursam demekki

İlgi çok önemli ben çok konuşurum çocuklarımla yatırayım dinleneyim iş yapayım derdine düşmedim günlük bebekle vakit geçirirken bile eğleniyordum oda eğleniyordu sanırım 😃

ne demek canim, evet ödül sistemi cok yararli gercekten birde buna ek mesela hafta sonlari oturup
hep birlikte oyunlar oynayin, beraber lego dizin mesela bunu yaparken konusun evcilik haline getirin,
esininde bu oyunlara katilmasi cok önemli onunlada saglikli bir iliski kurmalari icin, bu arada bende cok
konustum :) cok önemli bir detay da cocugunuz konusurken gözünüze baksin, göz kontagi kursun sizinle
her zaman birseyi anlatirken gözüme bakarmisin oglum diyin :) kücük detaylar bunlar ama cok önemli

amin amin cocuklar cok kiymetli iyi bakmak lazim onlara.

merhabalar cocuklariniz gercekten masallah diyorum siradisilar, size nacizane tavsiyem bunu böyle
cok anlatmayin sir gibi saklayin, göz degmesin yavrucaklara

Allah razı olsun haklısınız. Rabbim kem gözden sakınsın inşallah âmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…