- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi uglyDucking
Merhabalar anneler.. 1 aylik oglum icin temiz kullanilmis kanguru ariyorum. Ergo baby ve chicco markalari tercihimdir.tesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chicco you & me kangurumuz var, bir kac kez kullandık sadece, tertemiz
Eki Görüntüle 930975
Eki Görüntüle 930978 Eki Görüntüle 930979 Eki Görüntüle 930980
fiyatı 100 tl
Eki Görüntüle 930975
fiyatı 100 tl
Tesekkur ederim. Fiyatta bi oynama olmaz mi ptt ile kapida odeme yapabilirim ancak. Bide netten eklediginiz fotografflarla ayni mi kanguru? Herhangi bi sokuk tahris var mi?Burdan bi arkadastan lohusa pijjamasi aldim 20 tlye, lohusa pjamasi diye normal pijama cikti ustelik 5 tlye bimde satilmis. Kandirildim helal etmedim hakkimi ayni seyleri yasamk istemiyorum.
aaa cok kotu ama yaAllah korusun ya böyle bişey yapmaktan.
llk resimdeki benimki, diğerlerini google dan yukledim. yanlız ikinci sıradaki rsimlerden 3.su benimkinin modeline ait olmayabilir, ben cunku bu fonksiyonunu hiç kullanmadım, aldıgım sitede model mi karıstı yoksa ben mi bilmiyorum bu fonksiyonunu tam net bisey diyemicem, ama diğer iki resimdekiyle birebir aynı. lacivert renk bizimki, tertemiz. begenmezseniz iade alırım, ancak kapıda ödemeyle gönderemem, hem bebekle iki kez pttye gitmem cok zor, hem de cok masraf alıyorlar, siz bana 100 yatırsanız benim elime gececek para 80 civarı, ayrıca sizden de göndeirm parasına ek baska masraflar alacaklar. o nedenle kapıda ödeme yapamam, istanbul fatihteyim dilerseniz elden alabilirsiniz, ya da dediğim gibi begenmezseniz kargo size ait olarak geri alırım. ama cok guzel ben cok memnun kaldım. bel desteği tasıyıcıya inanılmaz konfor saglıyor, anatomik yapısı da bebeği rahat ettiriyor. gönderim kargosu bana ait olsun, fiyatta bu sekilde yardımcı olayım
karar sizin...
Fiyat konusu tamamdir 1 aylik bebegim var bulusma biraz zor.odeme nasil olacak peki nasil halledicez
Cnm benımde chıcco kangrum hıc kullanmadık 35 tl olur ıstersenEki Görüntüle 931114 Eki Görüntüle 931113
Cnm benımde chıcco kangrum hıc kullanmadık 35 tl olur ıstersenEki Görüntüle 931114 Eki Görüntüle 931113
Bu kanguru çift yönlü mü acaba?
Merhabalar anneler.. 1 aylik oglum icin temiz kullanilmis kanguru ariyorum. Ergo baby ve chicco markalari tercihimdir.tesekkurler
kanguruya bende talibim eğer konu sahibiyle anlaşmadıysanız :) son fiyat ne olur acaba![]()
Son fıyatım malesef 1 kez evde sadece yemek yaparken denedım 10 dkk okadar
Ozel msj atamiyoru hangi ildesiniz peki mail adresinizi yazarmisiniz kangurunuza talibim![]()
canim 5 6 aylik var bizde 2 aylik ariyorum 17 numara oluyo. O bile buyuk geliyomus gerci,, yinede sagol.. kanguruyu bekliyorum ben.c.tesi gunune kadar elime gecmesi lazim hatirlatayim :))Eki Görüntüle 932264 Eki Görüntüle 932265 Eki Görüntüle 932266 Eki Görüntüle 932267
19 yazıyor ama biz 5.-6. aydan itibaren kullandık. bundan önce kullandıgımız ayakkabıyı daha önce satmıstım
Eki Görüntüle 930975
fiyatı 100 tl