- 26 Eylül 2018
- 640
- 2.010
- 113
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Modunuzu düşürecekse gerek yok tabi. Umarım çok güzel bir tatil yaşarsınız.Böyle bir durum yok eşim de çalışıyor neden parayı ben kazanıyorum imajı çizeyim.
Oğlum henüz 4 yaşında babası da gözünde kahraman ben de bu algısını hep desteklerim.
Ama eşim parayı sakınır ben de harcama taraftarıyım ve bu şekilde kullanacağım.
Onu götürüp de modumu düşüremem çünkü kulp bulur. Böylesi daha iyi
Çok mantıklı , çocuk kaç yaşında acabaŞimdi ets den daha önce gittiğimiz bir oteli denedim. 1 yetişkin 1 çocuk 7.024 tl
2 yetişkin 1 çocuk 7.024 tl
75 lirayı bile indirmiyor
İster 1 ister 2 kişi git odaya parayı alıyorlar.
Konu sahibesi sen eşinide götür ufak çocukla tek başına dinlenemezsin.
Eşini götürmesen de bir arkadaş kardeş kuzenle falan gitmeni şiddetle tavsiye ederim...Konunun başlığını yazarken gelini ekarte edip oğluyla tatil yapmayı amaçlayan kayınvalide profili çağrıştı zihnimde ama bu defa saf dışı edilen cebinde akrep taşıyan koca olacak.
Ben atanmaya uğruna kaba etlerimden ter akıta akıta üst üste koyduğumda boyum kadar kitaplar devirip kpssye hazırladığım o buhranlı dönemde tek motivasyonum vardı atanınca beş yıldızlı güzel bir otelde tatil yapmak
Çocukluğumuzda magazin programları çok popülerdi. Tüplü televizyonumuzda dönemin manken ve şarkıcıların tatillerini izler magazincilerin selülitlere yaptığı zomlara bile özenirdik.
Atanmam ve evlenmem paralel oldu. Eşim de tatile para harcayacak biri değil ne balayına gittik ne de bir tatile bu 6 yıl zarfında.
Çocuğu, bütçeyi, darbeyi, koronayı, izni bahane edince bir tatil görmedi bu gözler.
Bu yıl tatil için para biriktirdim. Ona da söyledim ''Tamam gidelim öyleyse araştır rezervasyon yaptır iznim şu tarihte dedi.
Peki dedim. Ben bu tatili araştıracağım, rezervasyon yaptıracağım biriktirdiğim parayı ortaya koyacağım bavulunu da ben hazırlayacağım tabi ve zatı muhterem de teşrif buyuracaklar. Rüyasında görebilir.
Şimdi sizden 1 yetişkin 1 çocuk güzel bir tatil yapacağım otel önerisi rica ediyorum. Bütçe 4000
Ama gidip memnun kalayım ki ballandıra ballandıra anlatayım. Gittin de ne oldu bensiz kadın başına zorlanırsın paranla rezil oldun vs gibi kına yakmasına vesile olacak durumlar yaşamayalım.
Ultra lüks otele imkanlardan faydalanamayacağım için gerek yok. jakuzide vakit geçirecek değilim. Çocukla keyif alayım yeter. 4 gün 4000 bin lira yemekleri iyi havuz ve deniz imkanı olması yeterli.
Çok mantıklı , çocuk kaç yaşında acaba
Side premium (side evrenseki ) öneririm 4 gün için oğlumuz ücretsiz olur zaten ...hakikaten kalite...Konunun başlığını yazarken gelini ekarte edip oğluyla tatil yapmayı amaçlayan kayınvalide profili çağrıştı zihnimde ama bu defa saf dışı edilen cebinde akrep taşıyan koca olacak.
Ben atanmaya uğruna kaba etlerimden ter akıta akıta üst üste koyduğumda boyum kadar kitaplar devirip kpssye hazırladığım o buhranlı dönemde tek motivasyonum vardı atanınca beş yıldızlı güzel bir otelde tatil yapmak
Çocukluğumuzda magazin programları çok popülerdi. Tüplü televizyonumuzda dönemin manken ve şarkıcıların tatillerini izler magazincilerin selülitlere yaptığı zomlara bile özenirdik.
Atanmam ve evlenmem paralel oldu. Eşim de tatile para harcayacak biri değil ne balayına gittik ne de bir tatile bu 6 yıl zarfında.
Çocuğu, bütçeyi, darbeyi, koronayı, izni bahane edince bir tatil görmedi bu gözler.
Bu yıl tatil için para biriktirdim. Ona da söyledim ''Tamam gidelim öyleyse araştır rezervasyon yaptır iznim şu tarihte dedi.
Peki dedim. Ben bu tatili araştıracağım, rezervasyon yaptıracağım biriktirdiğim parayı ortaya koyacağım bavulunu da ben hazırlayacağım tabi ve zatı muhterem de teşrif buyuracaklar. Rüyasında görebilir.
Şimdi sizden 1 yetişkin 1 çocuk güzel bir tatil yapacağım otel önerisi rica ediyorum. Bütçe 4000
Ama gidip memnun kalayım ki ballandıra ballandıra anlatayım. Gittin de ne oldu bensiz kadın başına zorlanırsın paranla rezil oldun vs gibi kına yakmasına vesile olacak durumlar yaşamayalım.
Ultra lüks otele imkanlardan faydalanamayacağım için gerek yok. jakuzide vakit geçirecek değilim. Çocukla keyif alayım yeter. 4 gün 4000 bin lira yemekleri iyi havuz ve deniz imkanı olması yeterli.
Sonuna kadar destekliyorum sizi. Sizden sakladığı para ile kendi yapsın tatilini cimriBöyle bir durum yok eşim de çalışıyor neden parayı ben kazanıyorum imajı çizeyim.
Oğlum henüz 4 yaşında babası da gözünde kahraman ben de bu algısını hep desteklerim.
Ama eşim parayı sakınır ben de harcama taraftarıyım ve bu şekilde kullanacağım.
Onu götürüp de modumu düşüremem çünkü kulp bulur. Böylesi daha iyi
Bence çocukla the land of legends. Siz anlatmasanız bile dönüşte oğlunuz ballandıra ballandıra anlatır
Konunun başlığını yazarken gelini ekarte edip oğluyla tatil yapmayı amaçlayan kayınvalide profili çağrıştı zihnimde ama bu defa saf dışı edilen cebinde akrep taşıyan koca olacak.
kemer amara dolce vita harika bir otel.kızım çok sevmişti içinde hayvanat bahçesi de vardı.Ama tuzludur fiyatı şimdi.biz kıştan almıştıkO otel çok pahalı. 4000 liraya 1 gece bile kalamazlar.
Amara'lar var 3 gece falan kalabilirsiniz belki. Otel fiyatları çok artmış, artı her türlü 2 yetişkin fiyatı ödeyeceksiniz. Eşinizin de katkıda bulunmasını şart koşup beraber gidin bence.
avokado bedava mı acaba herşey dahillerde?Tatil yerini secip, rezervasyon yaptiracaksiniz diye adami niye disladiniz anlamadim. Biriktirdiyseniz yine eşiniz de evde biseyleri karsiladigi icin biriktirmişsinizdir muhtemelen.
Birlikte gidin, eşiniz de ödesin. 4binle dusundugunuz gibi bir tatil olmaz zaten çok artmiş fiyatlar.
Oğlum denizi havuzu çok sever uzun süre vakit geçirebilir ama elbette kolay olmayacaktır. Zaman zaman zorlayabilirim sorun değilEşini götürmesen de bir arkadaş kardeş kuzenle falan gitmeni şiddetle tavsiye ederim...
Diğer türlü gerçekten mahvolursun
Tatile daha önce pek çok defa çıktığım için bu önerim
Asla tek başıma gitmek istemem küçük bir çocukla ,aşırı aşırı aşırı zorlanırsın hatta eşine ohh tatil yaptım diyemezsin ..
maalesef gerçek bu
Biliyor üzüldü ama ne diyebilir. HaklıyımEsin beraber gideceksiniz diye biliyor, son anda ekildigini anlayınca sorun cıkarmazmi. Yoksa isinemi gelir. Burnundan gelmeden ozendigin gibi tatil yapabilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?