Oğlum ile Baş Başa Tatil

Tek kişide olsanız iki kişilik ücret ödemek zorundasınız tatil arkadası bulun ve alanya otellerini tercih edin

Modunuzu düşürecekse gerek yok tabi. Umarım çok güzel bir tatil yaşarsınız.

Alanya HANE FAMiLY RESORT OTELİ önerebilirim biz eşimle balayından beri bu otele gidiyoruz 4 yıldızlı. Sabah öģle akşam yemeği dışında plaj da dahil 3-4 yerde kafeteryası açık büfe yemekleri var. Otel baya büyük 1i kapalı 3 büyük havuzu var. Büyük ve küçük iki kaydıraklı havuzu var. Çocuklar için havuzlar ve park var. Biz kurban bayramı için 3 günlük yer ayırttık günlük kişi başı 590 tlydi sanırım.

Erken rezervasyon yapsaniz bu fiyata cok hos tatil yapardiniz aslında. Kışın 5800e yaptırdıgım rezervasyona simdi bakiyorum 17000

Ama Instagraminiz varsa royalturcom'a bi bakin bence

Transfer ucak konaklama seklinde mini kibris paketleri var. Gayet hos oteller gayet uygun paket fiyatiyla. Bodrumdan falan da paylasiyorlar bazen ama daha cok kıbrıs.

Çok mantıklı , çocuk kaç yaşında acaba

Eşini götürmesen de bir arkadaş kardeş kuzenle falan gitmeni şiddetle tavsiye ederim...
Diğer türlü gerçekten mahvolursun
Tatile daha önce pek çok defa çıktığım için bu önerim
Asla tek başıma gitmek istemem küçük bir çocukla ,aşırı aşırı aşırı zorlanırsın hatta eşine ohh tatil yaptım diyemezsin ..
maalesef gerçek bu

Side premium (side evrenseki ) öneririm 4 gün için oğlumuz ücretsiz olur zaten ...hakikaten kalite...

Esin beraber gideceksiniz diye biliyor, son anda ekildigini anlayınca sorun cıkarmazmi. Yoksa isinemi gelir. Burnundan gelmeden ozendigin gibi tatil yapabilirmisin ?

Sonuna kadar destekliyorum sizi. Sizden sakladığı para ile kendi yapsın tatilini cimri

Hangi bakanlığa bağlı çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ama bazı bakanlıkların tatil için tesisleri oluyor. Fiyatları gayet uygun. Diğer bakanlık personellerinede %25 fark uyguluyorlar onları da düşünebilirsiniz

Bence çocukla the land of legends. Siz anlatmasanız bile dönüşte oğlunuz ballandıra ballandıra anlatır

O otel çok pahalı. 4000 liraya 1 gece bile kalamazlar.

Amara'lar var 3 gece falan kalabilirsiniz belki. Otel fiyatları çok artmış, artı her türlü 2 yetişkin fiyatı ödeyeceksiniz. Eşinizin de katkıda bulunmasını şart koşup beraber gidin bence.

Alanya'da bir otelde kalmıştık 4 yıldızlı her şey dahil, gayet güzeldi, baktım fiyatları hala makul, adı Remi. Bakabilirsiniz.
Genellikle sadece kahvaltı dahil otellerde kaldığım için başka bir önerim yok.

Tatil yerini secip, rezervasyon yaptiracaksiniz diye adami niye disladiniz anlamadim. Biriktirdiyseniz yine eşiniz de evde biseyleri karsiladigi icin biriktirmişsinizdir muhtemelen.

Birlikte gidin, eşiniz de ödesin. 4binle dusundugunuz gibi bir tatil olmaz zaten çok artmiş fiyatlar.

kemer amara dolce vita harika bir otel.kızım çok sevmişti içinde hayvanat bahçesi de vardı.Ama tuzludur fiyatı şimdi.biz kıştan almıştık

avokado bedava mı acaba herşey dahillerde?

Oğlum denizi havuzu çok sever uzun süre vakit geçirebilir ama elbette kolay olmayacaktır. Zaman zaman zorlayabilirim sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…