Arkadaşlar yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Küçük bir ilçede yaşıyoruz tek veteriner var aradım onu ve 1. kattan düşme olaylarında kırık ya da ciddi bir durum olmuyor devam ederse durumu pazartesi getirin dedi.
Çocuğum noktasında da tek bu olaya münferit olmayarak bir önceki konumda da çok zorlandığımı tahammülümün çok azaldığını yazdıktan sonra hem çocuğum hem kendim psikiyatri ye gittik. Bu olay patlama yarattı bende.
Zira tenkit edilenlerin aksine her gece iyilik vb üzerine kitaplar okuyan sürekli nasıl daha iyi olabilirim' i araştıran ziyadesiyle ilgili örnek bir anne olmaya çalışan hep tatlı dilli konuşup her şeyi bin kere anlatan çoğu kişinin ne güzel annesin dediği biriyim. Ama olmuyor.... Olamıyor...
File yapmamamızın sebebi ise kedi ilk atladığı zamandan sonra tekrar balkona çıkmadı. Ama en kısa sürede file yapacağız .
Hakaret edenlere bile birşey diyemiyorum zira o kadar üzgünüm ve olaydan beri gözyaşlarımı durduramıyorum ki gerçekten hem kötü bir anneyim birşey ogretemiyorum çocuğuma hem de kötü bir sahip.