Oğlum kovuldu

Sizin öğretmen bayağı ilginçmiş
Çocuğu ona göndermeyerek iyi yapmışsınız
Bazıları gerçekten öyle boş konuşuyor
Sizin öğretmen bu konunun sahibine gelse demek ki bunalıma girermiş
O açıdan iyi bi örnek oldu sizinki

Siz de haklısınız kendinizce. Ama yine de böyle bir densizliği tekrar ederse gerekirse sınıfını değiştirmeye çalışın. Bu çocuk okumaz ne demek ya, hem de bir günde. İşte üslup, iletişim kabiliyeti maalesef diploma ile kazanılmıyor.

Döner derdim ki siz bile öğretmen olmussaniz bir umut vardır bu hayatta .

Yerdeki yildizlar filmini izledigimden beri önyargilarim kirildi.

Cocuklara hap vermek için uydurulmus bir hastaliktir hiperaktif.

Cocuklarin duygularini yok ediyorlar birakmiyorlarki üzülsunler delice gülsunler cildirsinlar atsinlar enerjilerini.

Şeker tatli cikolata sagliksiz beslenme spor yapmama bunlar cocuklari düz duvara tirmandirir.

Neden ilaç nicin ne var içinde bilmeden doktor verdi daya.

Ağrı kesici bile cigerlerden atiliyor vucuda zarar veriyor .

Yazik gercekten .

Oğluma duymuyur ameliyatla kulagina birsey takicaklardi ve bademciklerini alacaklardi birakmadik diye bizi (Jugendamt) genclik bürosuna şikayet etti bakicilar.

Ettirmedik ee odadan konuşuyorum tuvaletten bizi dinliyor düşün neden 1 yasindaki bebegime Narkoz verip ameliyat ettirim gereksiz yere .

Yorumun alnı olsa öpeceğim.

Kizimin bir arkadaşı var annesi de benim öğretmen arkadaşım. Önce o yazdırdı sonra ben başka okula yazdırdım. Kızı sürekli zarar vermeye programlı ve annesi sadece gülüyor ya da çocuğunu sık sık bırakıp -artik kim müsaitse konu komşu dahil- etkinlik yapıyor. Bir kere arkadaşın kızını yastıkla boğmaya kalktı, sınıf arkadaşlarını ısırıyor. Çocukların etkinliklerini yırtıyor. Arkadaşı uyardigimizda üzerine alınmıyor bizim abarttigimizi düşünüyor ya da bahane buluyor. Bu kıza yazık ama sınıf arkadaşlarına yazık değil mi? Akşam iki hikaye okuyup ilgilenmeyeceginiz çocukları yapmayın.

Siz ama konuyu başka yere cekiyorsunuz bilinirki klavye yanlis düzeltme yapiyor .

Iki kelime yanlis yazildi diye saygisizlikmi bu .

Insanlari ezmeyi seven birisiniz galiba ben gayet olgun yaklastikca işi tartışmaya cekiyor bana saygisiz diyorsunuz.

Almanyadan gelenlerin konusmasiyla yillardir dalga gecilir zaten aksan bu rizeli adanali gibi saygisizmi oluyorlar. Bence haddinizi assamayin benide alintilamayi kesin. Konuya uygun yorunlarda bulunun.

Saygidan bahsediyorsaniz demet akalina saldirin

Hayır bana dese ki şöyle bir sorun olabilir çocukta şunu şunu gözlemledim, şu yolları izleyin tamam deyip yine bir şeyler yapmaya çalışacaktım.Ama ısrarla ne gördünüz hocam diye sormama rağmen dudak büküp durdu. Net şu var diyemem ama çocuk bir garip filan dedi. Çok üzüldüm ve sinirlendim ama kendimi tuttum mecburen.Bu yıl başka bir öğretmene geçmeye çalışacağım ama o öğretmenle devam edersek ne olur bilmiyorum. oğlum arka sırada oturuyormuş tahtada öğretmenin yazdıklarını okuyamayınca kalkıp yakınlaşıp öyle yazmış.Gözlerinde sorun mu var dedi bilmiyorum hiç fark etmedim ama götüreyim doktora dedim. Ben götürene kadar tahtaya yakın bir yere oturamaz mı diye sordum.Olmaz öyle bir şey deyip kestirip attı.Bilmiyorum gerçekten neden böyle bir şey yaptı.

Bence o öğretmeni değiştirin
Ben taa buradan hiç iyi enerji almadım
Bu keskin önyargıyla çocuğunuza bir şey katacağını da düşünmüyorum doğrusu
Sanki sizin çocuğu en baştan gözden çıkarmış gibi

Ya siz mutlaka öğretmeni değiştirmeye bakın ama öyle kolay olmuyor bilginiz olsun şimdiden düşün bu işin peşine.

Aynen gözden çıkarmak. Ben de tam olarak böyle düşündüm.Ama nedenini hiç anlamadım.Çocuk harfleri filan biliyor, basit toplama çıkarma işlemlerini yapıyordu okula başladığında.Anlattığınızı mı anlamıyor hocam dedim.Yoo sesleri filan tanıyor toplayıp çıkarıyor dedi.Hayır okumayacağını düşünmesi için nasıl bir neden var cidden anlayamadım. O öğretmenle devam etmek zorunda kalmam umarım.

Iyi bir ögretmene denk gelmek ne büyük sanstir.

Çocuk motive olur okumaya uslu durmaya tabiki ailelerinde büyük katkisi olmasi gerekli evde tv den uzak Stress atabilecek aktivitelerle ugrasmali .

Ya siz mutlaka öğretmeni değiştirmeye bakın ama öyle kolay olmuyor bilginiz olsun şimdiden düşün bu işin peşine.
Cidden çok mu zor oluyor ? şimdi daha çok canım sıkıldı. Daha olmadı evi filan taşırım artık.Çünkü öğretmen cidden çok önyargılı ve ne kadar konuşursam konuşayım bu önyargıyı kırabilecekmişim gibi hissetmiyorum.

Benim çalıştığım okulda okul içi sınıf değiştirme yapılmıyor çok ekstra bir durum olmadıkça

Evet bildiğim kadarıyla oldukça zor sınıf değiştirmek. İlçe milli eğitime başvurmanız lazım bunun için. Okul değiştirmek daha kolay olur.

Isteyen çocuğuna bu ilacı doktor araciligiyla verebilir beni ilgilendirmez ben sadece kendi fikrimi soyledim çünkü gozumle gördüm konuşan her söze anında laf yapistiran ani espiriler yapan 8 yasindaki cocugu 6 ay gormedim karsilastigimda çocuk bildigin robottu soru sorunca konusuyordu 2 kelime anca ediyordu. Çok pişman oldu ailesi .

Eskiler kicinda kurt var derdi simdiler hiperaktif .

Bizi önce TV lere hapsettiler sonra hasta dediler.

TV den uzak saglikli beslenen hiçbir cocuk da bu hastalik yoktur .

Arkadaşıma cocuguna kitap oku diyorum e anlamiyorki ne okucam kitabi agzina katiyor yada atiyor vazgecme diyorum aman oof yapiyor iyi okula baslayinca aynı etiketten onada gelecek.

Cok duydum anne karnında cocuga bu cocuk hastalikli dogacak diyip aldirmaya yonlendirildigini kadin Annelik hissiyle doguruyor sapasaglam bebek.

Cocuk doktorum kizima otizim olabilir dedi ya düşün sapasaglam her dediğimi yapan tepki veren sadece geç konustu diye .düşün artik sonra sasir

Öğretmen değiştirin bemce şunu net yazıyorum bu öğretmen net dangalak. Müneccim mi ne nerden biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…