Oğlum kovuldu

Ahsjsjjs anlamıştım aşı karşıtı olduğunuzu. Nerede görsem tanırım. Bir imza verin gidicem söz ajajsjs hiç büyük resmi gören tanıdığım olmadı.

Ahsjsjjs anlamıştım aşı karşıtı olduğunuzu. Nerede görsem tanırım. Bir imza verin gidicem söz ajajsjs hiç büyük resmi gören tanıdığım olmadı.
Benim onca yazdima bu cevap bravo☺hayata başka pencerenden bakiyoruz hanimefendi lütfen yönunuze dönüp asilarinizi olun zira saldirganlik sezdim

Siz dopdogrusunuz sütten çıkmış akkasiksiniz hata ne demek hatacik bile yapmamissiniz ben bukadar kendini begenmis insanlardan nefret ederim göz ardi edip sayginizida istemiyorum.

Ajda Pekkan hiperaktivitesi var bende. Hatasızlık ne demek estağfurullah. Göz ardı ediniz beni :)

yaa ne anayasal hakki allah askina cocuk okula yazdirilmamis ki. yani fikriniz olmayan konuda bir de nasil ust perdeden konusuyorsunuz

telafi egitimi bu, su an butun okullar herkese acik, aktivite yapiliyor ders yok. vaktiniz varsa ziya selcuk twitter hesabina bir bakin, oradaki gibi butun okullarda etkinlikler var. ve herkes gidebiliyor illa o okulda olmasina gerek yok. konu sahibi cocugu sosyallessin diye gondermis zaten bir haftalik bir sey, bebe ortaligi birbirine katinca ogretmen de bunu gondermeyin demis cunku zaten tek basina, cocuk da kucuk, gitsin ailesi cocuga uygun bir egitim aldirsin yani. ne anayasal hakki bilmem nesi allah askina cocuk okula yazdirilmamis.

Yalnız üzerine afiyet ben de ilk okuduğumda özel anaokuluna yazdırdı sandım. Sonra mevzuyu anlayınca edebimle içime kaçtım.

Siz bu konuda eğitimlisiniz o yüzden bu konunun başından beri merak ettiğim şeyi size sorayım genetiktir dediniz bu mesela anne yada babanın uyuşturucu kullanımı buna sebep olmuş olabiliyor mu?

Yalnız üzerine afiyet ben de ilk okuduğumda özel anaokuluna yazdırdı sandım. Sonra mevzuyu anlayınca edebimle içime kaçtım.
ahajahajah ama en fazla hani sikayet et dersin okey. hanimefendi bir tek aihm’e basvur dememis sagolsun yani ogretmenin canini alma secenegi olsa onu falan da yazardi sjakhaakshsj

ahajahajah ama en fazla hani sikayet et dersin okey. hanimefendi bir tek aihm’e basvur dememis sagolsun yani ogretmenin canini alma secenegi olsa onu falan da yazardi sjakhaakshsj

Üst düzey yetkililer kısmında bana bi gülme geldi zaten ama çok dikkat çektim gözardı edildim ilk kez, o yüzden ses etmedim.

ne çekti be öğretmenler şu bdv de.yıllardır yerden yere vurulurlar gene de yıkılmadılar ayaktalar

Cocugu okuldan kovan ögretmen sikayet edilemiyor mu?Bazı yorumlara seri begenmedimler gelmis.
Önemli değil begeni flaan da,neyi begenmiyor insanlar onu anlamadım.
Sikayet hakkımız yok mu veli olarak?
Ben açıklayayım
Şikâyet hakkınız var tabi ki
Ama neyi şikayet edeceksiniz?
Burdaki çocuk okula yazdırılmamış
Şu an okullarda telafi eğitimi yapılıyor
Zaten okula gitme yaşı da değil
İlk günden de ortalığı birbirine katacak davranışlarda bulunmuş
Konu sahibi de çocuğunun yaramaz olduğunu zaten biliyormuş
Bu durumda öğretmen hakkıyla ilgilenemeyeceğini söylemiş kendisine
Çünkü hem tek öğretmen hem başka çocuklar da var malum

Tek öğretmen hem "yaramaz" çocuğumla hem de diğer çocuklarla aynı anda ilgilenemiyor diye şikâyet edebilirsiniz

Zaten konu da bi öğretmen varsa o kesin recm edilmelidir yeni nesil veliler efsane

Cocugu okuldan kovan ögretmen sikayet edilemiyor mu?Bazı yorumlara seri begenmedimler gelmis.
Önemli değil begeni flaan da,neyi begenmiyor insanlar onu anlamadım.
Sikayet hakkımız yok mu veli olarak?

Normal okul zamanı değil şu anda.
Yaz okulu gibi düşünün telafi eğitimi var okullarda gidip istediğiniz okula götürebiliyorsunuz çocuğu kayıt falan yok yani.
O okula kayıt edilmiş bir çocuk değil yani konu sahibesinin çocuğu e okuluda birbirine katınca adam getirmeyin bir daha demiş.

Hayatımda bu kadar saçma bişey görmedim. Benim arkadaşımın ogluda çok yaramazdi doktor kreş önerdi yasitlariyla aynı irtamda vakit geçirmesi için. Oda devlete gitti zamanında yani kovmakmi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…