- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ayyy baydi artik muhattap olmadikca yazmaya devam takildiniz herhalde siz gidin asinizi olun ilaclari dayayin colunuza cocugunuza banane yahu ben kendi inandigimdan memnunum az ilaç az tv az insan bol huzur bol saglik .
1 yılda koronanin ilacini bulanlar care olsun ozaman kansere sma hastasi cocuklara bir ilacı çok gorenler herkesi asilama derdinde. Siz inandiginizla ben inandigimla lütfen alintilamayi kesin .
Benim onca yazdima bu cevap bravo☺hayata başka pencerenden bakiyoruz hanimefendi lütfen yönunuze dönüp asilarinizi olun zira saldirganlik sezdimAhsjsjjs anlamıştım aşı karşıtı olduğunuzu. Nerede görsem tanırım. Bir imza verin gidicem söz ajajsjs hiç büyük resmi gören tanıdığım olmadı.
Benim onca yazdima bu cevap bravo☺hayata başka pencerenden bakiyoruz hanimefendi lütfen yönunuze dönüp asilarinizi olun zira saldirganlik sezdim
Siz dopdogrusunuz sütten çıkmış akkasiksiniz hata ne demek hatacik bile yapmamissiniz ben bukadar kendini begenmis insanlardan nefret ederim göz ardi edip sayginizida istemiyorum.Ben müvessirden sonra bi sarsıldım mazur görün. Saygılar efem :)
Siz dopdogrusunuz sütten çıkmış akkasiksiniz hata ne demek hatacik bile yapmamissiniz ben bukadar kendini begenmis insanlardan nefret ederim göz ardi edip sayginizida istemiyorum.
yaa ne anayasal hakki allah askina cocuk okula yazdirilmamis ki. yani fikriniz olmayan konuda bir de nasil ust perdeden konusuyorsunuzDevlet okulu böyle birşey yapamaz. Anayasa da eğitim hakkı yazar ilçe milli eğitim il milli eğitim vali kaymakama gidip üst düzey yetkililerle iletişim kurun. Çocukta çok büyük zekasal problem olsa bile kovamaz eğitim hakkı anayasal bir haktır, zekasal problemde de onlara uygun okula yönlendirme yapması gerekir. Şikayet edin cimere yazın MEB müfettişleri gelip araştırır. Ama elinizde belge olsun kamuda belge önemli ispat için.
yaa ne anayasal hakki allah askina cocuk okula yazdirilmamis ki. yani fikriniz olmayan konuda bir de nasil ust perdeden konusuyorsunuz
telafi egitimi bu, su an butun okullar herkese acik, aktivite yapiliyor ders yok. vaktiniz varsa ziya selcuk twitter hesabina bir bakin, oradaki gibi butun okullarda etkinlikler var. ve herkes gidebiliyor illa o okulda olmasina gerek yok. konu sahibi cocugu sosyallessin diye gondermis zaten bir haftalik bir sey, bebe ortaligi birbirine katinca ogretmen de bunu gondermeyin demis cunku zaten tek basina, cocuk da kucuk, gitsin ailesi cocuga uygun bir egitim aldirsin yani. ne anayasal hakki bilmem nesi allah askina cocuk okula yazdirilmamis.
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu bebek henüz anne karnındayken ortaya çıkan, sinir sistemi ve beyin gelişimi üzerinde etkili bir nörogelişimsel rahatsızlıktır üstelik biliyor musınuz bu farklılık GENETİK yani kalıtımsal bir rahatsızlıktır. Çocuğun sadece hareketli olması tanı için de yeterli değildir. Doktor aaaa bu çok hareketliymiş hemen ilaç yazalım demez. Sosyal-eğitim hayatını etkileyecek derecede dikkat bozukluğu, odaklanamama bir çok sorunu da yanında getiriyor. Ve bu hastalığın çözülmesinin temelinde de İLAÇ yoktur. Aile, öğretmen, çevre bilinci çocuğun davranışsal (başlarda pekiştireç temelli) eğitimi söz konusudur. Otizm+ dehp’e sahip bir çok çocukla çalıştım ki anneleri artık yılmıslardı çoğu da ilaç kullanmadılar ama temelde iyi bir aile eğitimi aldılar çocukta da uyguladılar. Siz kalkıp bir çocuğun hayatını bütünden etkileyen rahatsızlığa utanmadan UYDURULMUŞ nasıl dersiniz ya? Ne tuhaf insanlarsınız sizler. Hayret ediyorum. Kanseri olan, grip olan birine de aaaa uydurulmuş bu hastalık mı diyorsunuz? Bir de bilmeden nasıl biliyor ayağına yatıyorsunuz bu rahatsızlığın temel tedavisi ilaç değildir EĞİTİM ve ÖZENDİR.
ahajahajah ama en fazla hani sikayet et dersin okey. hanimefendi bir tek aihm’e basvur dememis sagolsunYalnız üzerine afiyet ben de ilk okuduğumda özel anaokuluna yazdırdı sandım. Sonra mevzuyu anlayınca edebimle içime kaçtım.
ahajahajah ama en fazla hani sikayet et dersin okey. hanimefendi bir tek aihm’e basvur dememis sagolsunyani ogretmenin canini alma secenegi olsa onu falan da yazardi sjakhaakshsj
ne çekti be öğretmenler şu bdv de.yıllardır yerden yere vurulurlar gene de yıkılmadılar ayaktalarahajahajah ama en fazla hani sikayet et dersin okey. hanimefendi bir tek aihm’e basvur dememis sagolsunyani ogretmenin canini alma secenegi olsa onu falan da yazardi sjakhaakshsj
Ben açıklayayımCocugu okuldan kovan ögretmen sikayet edilemiyor mu?Bazı yorumlara seri begenmedimler gelmis.
Önemli değil begeni flaan da,neyi begenmiyor insanlar onu anlamadım.
Sikayet hakkımız yok mu veli olarak?
Zaten konu da bi öğretmen varsa o kesin recm edilmelidir yeni nesil veliler efsaneahajahajah ama en fazla hani sikayet et dersin okey. hanimefendi bir tek aihm’e basvur dememis sagolsunyani ogretmenin canini alma secenegi olsa onu falan da yazardi sjakhaakshsj
Zaten konu da bi öğretmen varsa o kesin recm edilmelidir yeni nesil veliler efsane
Cocugu okuldan kovan ögretmen sikayet edilemiyor mu?Bazı yorumlara seri begenmedimler gelmis.
Önemli değil begeni flaan da,neyi begenmiyor insanlar onu anlamadım.
Sikayet hakkımız yok mu veli olarak?
Biz eskiden hiç mi kıymetli değildik yoksa şimdikiler mi çok kıymetli bilemedimEmin ol üniversiteye de veliler geliyor çocukları yanında
Çocuk hiç konuşmuyor, veli bizim çocuk diye başlıyor söze
yok artıkkkEmin ol üniversiteye de veliler geliyor çocukları yanında
Çocuk hiç konuşmuyor, veli bizim çocuk diye başlıyor söze
Hayatımda bu kadar saçma bişey görmedim. Benim arkadaşımın ogluda çok yaramazdi doktor kreş önerdi yasitlariyla aynı irtamda vakit geçirmesi için. Oda devlete gitti zamanında yani kovmakmi varmisKızlar dünden beri okadar üzgün okadar mutsuzum ki anlatamam. Oğlum 3 yaş 7 aylık . Anaokulunda yaz etkinliği başlamıştı.bende yazdırdım hemen sadece 1 gün daha doğrusu 3 saat orda kaldı.yavrum okadar sevinmiştiki o oyuncakların içinde .hatta ben onu almaya gittiğimde gülümseyerek hoşgeldin dedi bana .sonra olan oldu .öğretmen istemedi çocuğumu çok yaramazmis. Bende biliyorum yaramaz ama bı gundede çocuğun uyum sağlamasını bekleyemezsinizki ? Kosturuyormus okul icinde alarma falan basmış .nekadar dil doktuysem banamisin demedi .şuan anlatırken bile bogazim düğüm düğüm oluyor..oğlum o bı günde bile çok sevmisti orayı .aynı gün psikiyatri ye götürdum durumu anlattım oğlum bı günde kovuldu dedim doktorda şaşırdı güldü falan. Aktivite ve dikkat bozukluğu tanısı koydu ve şurup yazdi.benimle benzer durumu yaşayan varmı .şimdi benim oğlum böyle diye hiçbir yerde barinamayacmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?