Oğlum kovuldu

Pardon da hangi ilacı alirsan al 6 ay kullanırsan illa bir götürüsü olur
Doktorum bana 1,5 ay süre verdi
Cunku çocuğun gardını biraz indirmek lazım,siz hic çocuğunuza bir şeyi 1000 kere öğretmeye çalıştınız mı? 2 saat sabit durdu diye sevindiniz mi?

Konuyu okuyunca, kaydedildiği okuldan ilk günde geri çevrilen çocuk gibi anlaşılıyor, bende yorumumu ona göre yapmıştım başta

konu sahibi beni gozardi ettigi icin yazdiklarimi gormuyor ama soyleyin kendisine lutfen konusuna cocugunu okula yazdirmadigini, telafi egitimine gonderdigini eklesin. icim daraldi
Benide etti heralde beni hiç sevmez zaten, sorununun hep kendilerinde olup etrafta aradıklarını söylediğimden

tıp bilimine inanmamak başka burda hınca hınç ilaç doktor aşı karşıtlığı bambaşka.İnsanları da yanlış yönlendiriyorlar ne kadar acı.sitede öğretmenlerden sonra doktorları ve tedavi yöntemlerini de linç eden tayfa çıkacak az kaldı

Emin ol üniversiteye de veliler geliyor çocukları yanında
Çocuk hiç konuşmuyor, veli bizim çocuk diye başlıyor söze
ben ilk universiteye baslarken oryantasyona babam da gelmisti hajahajaha arkadaslarimin hepsi benle dalga gectiler baban elinden de tutsun diye. sonra birden okul parasini istediler, hepsi kaldi oyle. babam arabadan para getirip benimkini odemisti hemen ben de arkadaslarima hareket cekmistim

vakifsa belki para falan vermek icin geliyorlardir, aksini dusunmek istemiyorum

İşte biraz az tv izletseydin, ha bir de sağlıklı besleseydin bunlar olmazdı
Dehb diye bir şey yokmuş çünkü

Benide etti heralde beni hiç sevmez zaten, sorununun hep kendilerinde olup etrafta aradıklarını söylediğimden
burada bile olayi nasil dramatiklestirmis yani bebe bir haftalik aktiviteye gidip yangin alarmini kirmis daha 3 yasinda, ogretmen demese cocugum yaramaz diye oturacak evde. adama tesekkur edip yol gosterdi diyecegine kovdu diyor. karpuz zaten hep magduru oynamayi seviyor. aksini soyledik diye cat goz ardi

Arkadaşımın oğlu 4 yaşında gittiği kresten kovuldu demem doğru olmaz ama iki kez diğer çocuklara hırçın davrandığı için uyarı alınca okuldan almak zorunda kaldı.

Vakıf evet
Kayıt ve tanıtım döneminde gelmeleri çok normal. Ona lafım yok
Ama mesela benim çocuğun devamsızlığı kaç diye sormaya geliyo
Benim kız evden kaçtı napalım diye sormaya geliyo
Kızım stajda sorun yaşamış hocam diye arıyor
Online sınavda kızım kağıdını yükleyemedi napalım diye arıyor
Oğlum bu staj evraklarını nasıl dolduracağını anlamamış bir de bana anlatır mısınız diye arıyor
Yani öğrenciden çok veliyle muhattap oluyorum bazen

Devletin kurumundan kimse kimseyi kovamaz, hele ki öğretmen böyle bir hakka asla sahip değil. Ne demek kovdu, boyun eğmeyin sakın. Şikayet edin o öğretmeni.

Cok ilgincler ya...sanki poşet poşet ilaç içilsin dedik
Ben kendim ağrı kesiciyi bile nadir alırım ama kritik noktalar var işte orada tedavi şart işte es geçemezsin
6 ay diyor ya...vitamin içsen zarar 6 ay kaldı ki sakinleştirici
Elbette ki götürüsü olur ya

Çocuğuna güvenmiyor mu taksiti çocuk ödeyebilir( çocuk da 18 yaşında )

Kuzenim hala kendi başına bir iş yapamaz. İş yerinde sorun olduğunda annesi açar telefonumu kızımı rahat bırakın diye( kızı 30 yaşında)

Cocugu okuldan kovan ögretmen sikayet edilemiyor mu?Bazı yorumlara seri begenmedimler gelmis.
Önemli değil begeni flaan da,neyi begenmiyor insanlar onu anlamadım.
Sikayet hakkımız yok mu veli olarak?
Öğretmen okuldan kovmamış. Uygun bir dille çocuğun okula hazır olmadığını biraz daha büyüdüğünde davranışlarının değişebileceğini söylemiş. Şimdi herkes benim çocuğum okula hazır değil diyerek birinci sınıfa başlatmamak için rapor peşinde koşuyor. Öğretmen hazır olmadığını söyleyince hemen şikayet edelim. Valla olmadı falakaya yatıralım baktık akıllanmıyor

son dönem ebeveynlerde bunu çok farkediyorum ben de. sanki çocukları tek başlarına birşey yapsalar incileri dökülecekmiş gibi davranıyorlar.
çocuğa sorumluluk vermek falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…