- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
onlari bilmiyorum ama benim arkadaslarim pek guvenilir degillerdi ya. hatta o yasta ben de degildim. babam bana parayi verse muhtemelen ben yarisini yerdimÇocuğuna güvenmiyor mu taksiti çocuk ödeyebilir( çocuk da 18 yaşında)
Kuzenim hala kendi başına bir iş yapamaz. İş yerinde sorun olduğunda annesi açar telefonumu kızımı rahat bırakın diye( kızı 30 yaşında)
Telafi egitimi oldugunu 15-16 sayfa okuyunca ögrendimBen açıklayayım
Şikâyet hakkınız var tabi ki
Ama neyi şikayet edeceksiniz?
Burdaki çocuk okula yazdırılmamış
Şu an okullarda telafi eğitimi yapılıyor
Zaten okula gitme yaşı da değil
İlk günden de ortalığı birbirine katacak davranışlarda bulunmuş
Konu sahibi de çocuğunun yaramaz olduğunu zaten biliyormuş
Bu durumda öğretmen hakkıyla ilgilenemeyeceğini söylemiş kendisine
Çünkü hem tek öğretmen hem başka çocuklar da var malum
Tek öğretmen hem "yaramaz" çocuğumla hem de diğer çocuklarla aynı anda ilgilenemiyor diye şikâyet edebilirsiniz
onlari bilmiyorum ama benim arkadaslarim pek guvenilir degillerdi ya. hatta o yasta ben de degildim. babam bana parayi verse muhtemelen ben yarisini yerdim
Evet kurtluymuş,tv izlemeyince kurt sıkılıyor gidiyorİşte biraz az tv izletseydin, ha bir de sağlıklı besleseydin bunlar olmazdı
Dehb diye bir şey yokmuş çünkü
Telafi egitimiymis acıkcası ben ilk günden getirmeyin denmesine yine de karsıyım ama telafi egitimine diretilmez tabi.Öğretmen okuldan kovmamış. Uygun bir dille çocuğun okula hazır olmadığını biraz daha büyüdüğünde davranışlarının değişebileceğini söylemiş. Şimdi herkes benim çocuğum okula hazır değil diyerek birinci sınıfa başlatmamak için rapor peşinde koşuyor. Öğretmen hazır olmadığını söyleyince hemen şikayet edelim. Valla olmadı falakaya yatıralım baktık akıllanmıyor
hacım dil kursuna gitmişsin yurtdışına paraları ezmişsin o potansiyel varmış sende baba tabi ki peşinde oluronlari bilmiyorum ama benim arkadaslarim pek guvenilir degillerdi ya. hatta o yasta ben de degildim. babam bana parayi verse muhtemelen ben yarisini yerdim
Evet kurtluymuş,tv izlemeyince kurt sıkılıyor gidiyorhoş cok da izlemezdi ama sesi olsun isterdi,sırf dikkati bende olsun diye tv bozuldu dedim açmıyorum artık neyse kurtu gider fena etmemişim
Hiç okuldan kovulma gibi bir durum olabilir mi hanımefendi eksik anlattığınız bir sey mi var diyeceğiz. Niye günah keçisi hemen öğretmen oluyor.Telafi egitimiymis acıkcası ben ilk günden getirmeyin denmesine yine de karsıyım ama telafi egitimine diretilmez tabi.
Yorumlarımızı konu sahibinin beyanlarına göre yapıyorz.
Baslık oglum kovuldu?Kovuldu denirse sikayet edin diyecegiz tabi ne diyecegiz?
sonuç olarak çocuk kayıtlı öğrenci olmadığı için yaşı da tutmadığı için kovulmamış oluyor hemfikir miyiz?hadi dağılalımKurt için şurup veriyorlar ama ona da karşı arkadaş. Kabak çekirdeği mi yedirseniz aç karnına? Kurtlar falan hep dökülür.
sonuç olarak çocuk kayıtlı öğrenci olmadığı için yaşı da tutmadığı için kovulmamış oluyor hemfikir miyiz?hadi dağılalım
Kurt için şurup veriyorlar ama ona da karşı arkadaş. Kabak çekirdeği mi yedirseniz aç karnına? Kurtlar falan hep dökülür.
...Valla baya kovuldu .getirmeyin dedi.ben tek kişiyim eğer burda kalırsa sadece onunla ilgilenmek zorunda kalırım diğer çocuklarla ilgilenemem dedi.toplam zaten 4 öğrenci vardı isterseniz ben başında beklerim dedi ozamn bu eğitim olmaz dedi
Tv kapalı şekilde kabak çekirdeği eşliğinde daha hızlı atım gerçekleşir haklısınKurt için şurup veriyorlar ama ona da karşı arkadaş. Kabak çekirdeği mi yedirseniz aç karnına? Kurtlar falan hep dökülür.
Bende öyle anlayıp ona göre yorum yaptım. Eksik bilgi yüzünden hepKonuyu okuyunca, kaydedildiği okuldan ilk günde geri çevrilen çocuk gibi anlaşılıyor, bende yorumumu ona göre yapmıştım başta
Benimki özeldeydisonuç olarak çocuk kayıtlı öğrenci olmadığı için yaşı da tutmadığı için kovulmamış oluyor hemfikir miyiz?hadi dağılalım
Tv kapalı şekilde kabak çekirdeği eşliğinde daha hızlı atım gerçekleşir haklısın
Allahım ya....
Yahu zaten hiperaktif ne kadar durabilir tv karşısında? Tutamazsın mümkün değil
Evin önünden geçen bir motor bir araba sesi dahi dikkatini dağıtabiliyor kolayca
Ay çıldırırsın, çocuk evde yaşına uygun olarak sofra hazırlamaya yardımcı oluyormus bunu anlatan bebenın anası aynı hafta okula gelıp benım kızıma öğretmeni nasıl ayakkabını(cırtlı) kendin giyebilirsin der diye kıyameti koparttıson dönem ebeveynlerde bunu çok farkediyorum ben de. sanki çocukları tek başlarına birşey yapsalar incileri dökülecekmiş gibi davranıyorlar.
çocuğa sorumluluk vermek falan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?