Oğlum kovuldu

onlari bilmiyorum ama benim arkadaslarim pek guvenilir degillerdi ya. hatta o yasta ben de degildim. babam bana parayi verse muhtemelen ben yarisini yerdim

Telafi egitimi oldugunu 15-16 sayfa okuyunca ögrendim
Ögretmen 4 cocuk oldugu icin toplamda tek sanırım
Cünkü normlde 15 kisilik sınıflarda 2 ögretmen 1 abla var denildi bizim gezdiğimiz kreslerde.
Erkek anasıfını ögretmenine hic denk gelmedim o da değisik geldi.
Sanırım yolun cok basındayım dünya bir toz bulutu bana bu konuda
Tesekkürrler acıkladıgınız icin

onlari bilmiyorum ama benim arkadaslarim pek guvenilir degillerdi ya. hatta o yasta ben de degildim. babam bana parayi verse muhtemelen ben yarisini yerdim

Hadi ya bir ben safmışım harcamalarımı kuruşu kuruşuna söylerdim. Üstümde bulunsun diye devamlı para gönderirlerdi kimseye muhtaç olmayayım diye üzülürdüm. Fazla para verip de kendilerinden kısmasınlar diye.

İşte biraz az tv izletseydin, ha bir de sağlıklı besleseydin bunlar olmazdı
Dehb diye bir şey yokmuş çünkü
Evet kurtluymuş,tv izlemeyince kurt sıkılıyor gidiyor hoş cok da izlemezdi ama sesi olsun isterdi,sırf dikkati bende olsun diye tv bozuldu dedim açmıyorum artık neyse kurtu gider fena etmemişim

Telafi egitimiymis acıkcası ben ilk günden getirmeyin denmesine yine de karsıyım ama telafi egitimine diretilmez tabi.
Yorumlarımızı konu sahibinin beyanlarına göre yapıyorz.
Baslık oglum kovuldu?Kovuldu denirse sikayet edin diyecegiz tabi ne diyecegiz?

hacım dil kursuna gitmişsin yurtdışına paraları ezmişsin o potansiyel varmış sende baba tabi ki peşinde olur

Evet kurtluymuş,tv izlemeyince kurt sıkılıyor gidiyor hoş cok da izlemezdi ama sesi olsun isterdi,sırf dikkati bende olsun diye tv bozuldu dedim açmıyorum artık neyse kurtu gider fena etmemişim

Kurt için şurup veriyorlar ama ona da karşı arkadaş. Kabak çekirdeği mi yedirseniz aç karnına? Kurtlar falan hep dökülür.

Hiç okuldan kovulma gibi bir durum olabilir mi hanımefendi eksik anlattığınız bir sey mi var diyeceğiz. Niye günah keçisi hemen öğretmen oluyor.

Kurt için şurup veriyorlar ama ona da karşı arkadaş. Kabak çekirdeği mi yedirseniz aç karnına? Kurtlar falan hep dökülür.
sonuç olarak çocuk kayıtlı öğrenci olmadığı için yaşı da tutmadığı için kovulmamış oluyor hemfikir miyiz?hadi dağılalım

Tv kapalı şekilde kabak çekirdeği eşliğinde daha hızlı atım gerçekleşir haklısın
Allahım ya....
Yahu zaten hiperaktif ne kadar durabilir tv karşısında? Tutamazsın mümkün değil
Evin önünden geçen bir motor bir araba sesi dahi dikkatini dağıtabiliyor kolayca

Yahu, Temmuz ayındayız, okullar kapalı, bu neyin okulu, neyin kovulması demeden ,öğretmen linci mi, oooo, alırım bi dal diyenler toplanmış hemen buna karşılık bir sürü üye de açıklamış sağolsun, kaldı ki yaz başında milli eğitim de bangır bangır ilan etti. Telafi eğitimi adı altında gönüllü öğretmenler tarafından yapılan etkşnlikler bunlar. Kaldı ki çocuk 3 yaşında. Anaokuluna gidecek olsa bile yaşı tutmuyor ayrıca şu an gerek de yok. Öğretmen yönlendirme yapmış ama konu sahibi o kadar hırslanmış ki, içini soğutmak için kelime oyunlarıyla öğretmen lincine zemin hazırlamış. Arada tadımlık doktor linci de gelmiş. Güzel güzel açıklama yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum, hemen tiz kellesi vurula moduyla yorum yapanları da mantıklı düşünmeye ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Biz şu an ordayız. Su çok güzel siz de gelin

Hiperaktif diye bir şey yoooğğğ. Bagın size ben bunları tane tane anlattım. Şimdi bizim Türk genlerimizi dış mındarlar gıskanıyorlar tamam mı. Bu dış minnaklar genetiğimizlen oynayarak çoğalmamıza ve Türk kanını ilelebet muhafaza etmemize engel olmak istiyorlar. Misal İngiltereye bakalım. O kraliçenin sarı sarı veletleri sakin sakin gameralara el sallıyor. Kurtlu değil hiçbiri. Neden? Çünkü onlar da dış minnak. Kate bacım her gece onlara maşa ile koca ayı okuyor. Sabahları kabak çekirdeğiylen besliyor. Ben bunları anlattım size. Ama anlamıyorsunuz. Hepiniz dış mihrapların kölesi olmuşsunuz kölesiii.

son dönem ebeveynlerde bunu çok farkediyorum ben de. sanki çocukları tek başlarına birşey yapsalar incileri dökülecekmiş gibi davranıyorlar.
çocuğa sorumluluk vermek falan yok.
Ay çıldırırsın, çocuk evde yaşına uygun olarak sofra hazırlamaya yardımcı oluyormus bunu anlatan bebenın anası aynı hafta okula gelıp benım kızıma öğretmeni nasıl ayakkabını(cırtlı) kendin giyebilirsin der diye kıyameti koparttıbakıcı abla giydirsinmiş işi neymiş. Para verince veliler bebelerine uşak tuttum sanıyorlar tilt oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…