- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.278
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Hala tedavi görüyor canım geldigimden beri bı sorun yok şükür .ilerisi için bilememeşiniz tedavi gördü mü madde konusunda?acaba çocuğun hırçınlığı bu yüzden mi diye düşündüm.evdeki olaylardan etkilenmiş olamaz mı?
Ona yogunlasicam şimdi zaten .4 girince bı sorun yaşamamak iciniyi sana da demo olmus oldu, oglunun yaramazliktan ote oldugunu gormus oldun. okul acilana kadar bu durumla ilgilenip okula adapte etmeye calisirsin en azindan. ama ogretmen senin cocugunu okuldan kovmamis veya egitim hakkini elinden almamis.
Bitirirse bizi cahiliye bitirecek gerçekten! Bakın hanımefendi üzlubumu bozmadan cevap veriyorum. Siber demek saldırı demektir. Migroptur yani. Onlar görünemez. Gaybı sadece Allah bilir. Haşa siz gaybı görmeye çalışıyorsunuz onu dürbünlen göremezsiniz. Sizinle huhatam olamam daha fazla.
Ettim ama ozamn eğitim olmaz dediÇocuğunuzla birlikte girmeyi teklif etseniz? Siz ilgilenirsiniz.
Benide etti heralde beni hiç sevmez zaten, sorununun hep kendilerinde olup etrafta aradıklarını söylediğimden
Diger çocukların gunahi ne? Hicbirinin annesi yaninda degilken sadece birinin olmasi olmaz.Çocuğunuzla birlikte girmeyi teklif etseniz? Siz ilgilenirsiniz.
O nasıl bişi ya çocuğum canavarmis gibi diğer çocukların günahı ne yazmışsınız.benim çocuğum başka çocuklara zarar veren bı cocuk değil vurmaz etmez .alt tarafı beraber oynayacaklardi hepsi buDiger çocukların gunahi ne? Hicbirinin annesi yaninda degilken sadece birinin olmasi olmaz.
Madem cocuguyla annesi ilgilenecek o zaman parkta da ilgilenebilir sonucta.
Benim ne dediğimi bile anlamamissiniz ki.O nasıl bişi ya çocuğum canavarmis gibi diğer çocukların günahı ne yazmışsınız.benim çocuğum başka çocuklara zarar veren bı cocuk değil vurmaz etmez .alt tarafı beraber oynayacaklardi hepsi bu
Bana bı çözüm önerisi sunulmadi kendimce çözüm aramaya çalıştım kabul edilmedi .ben oğlumu orda çok mutlu gördüm ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Onun yaşıtları orda şuan ama oğlum evde hareketli meraklı bı çocuk diye .bı anne olarak üzülüyorum ve kendi çocuğumu düşünüyorum .diğer çocuklar güzel güzel oyunlarini oynuyorlar şimdi benimkisi değil ama umarım sizde bni anliyorsunuzdurBenim ne dediğimi bile anlamamissiniz ki.
Sizin çocuğunuzun annesi yanındayken diger çocukların anneleri olmayacak. E evet diger cocuklarin gunahi ne anneleri yaninda olmayip birakip gitmis olacak? Ben çocuğunuzla alakali yazmadim sizin yaninda olmanizla alakali yazdim.
Simdi herkes cocugunu birakip gidiyor ya. Oradaki cocuklar anneleri olmadan kaliyor ya. Hicbirinin annesi yok yani yaninda.
Siz cocugunuzun yaninda kalirsaniz bir tek sizin cocugunuzun annesi orada olacak.
Diger çocuklar annelerini istemeyecek mi? Ya da benim annem niye gitti demeyecek mi? Onlarin annesi niye yaninda olmasin? Yok eger hepsinin annesi orada olursa o anaokulu degil cocuk parki oluyor zaten.
Bayagi detayli anlatmaya calistim. Umarim anlasilmistir.
BencedeBi kac gun siz de yaninda gidip uyarsaniz bence düzelir ya. Alarma basmak disinda napmis ki hani. Alarmı uluorta basilacak yere hangi mal koymus ayrica cami yok mu. Benim de uyum problemim vardi annem duruyodu o sekilde alistim. Bence diger çocuklar biz de annemizi isterik diye bağırmaz :)
Yazılana uygun cevap verdiğim bu eğitim hakkı diye birşey var anayasada telefi eğitimi diye geçmiyor. Yazdırma prosedürü yoksa yazdırmadan da yapılabiliyor hukuku işlemler sadece yazıyla yapılmıyor, sözlü olup geçerli olanlarda mevcut. Haftalık bir şey olması çocuğun dışlanmasına sebebiyet vermez, öğretmenlerde getirme deme hakkı vermez.yaa ne anayasal hakki allah askina cocuk okula yazdirilmamis ki. yani fikriniz olmayan konuda bir de nasil ust perdeden konusuyorsunuz
telafi egitimi bu, su an butun okullar herkese acik, aktivite yapiliyor ders yok. vaktiniz varsa ziya selcuk twitter hesabina bir bakin, oradaki gibi butun okullarda etkinlikler var. ve herkes gidebiliyor illa o okulda olmasina gerek yok. konu sahibi cocugu sosyallessin diye gondermis zaten bir haftalik bir sey, bebe ortaligi birbirine katinca ogretmen de bunu gondermeyin demis cunku zaten tek basina, cocuk da kucuk, gitsin ailesi cocuga uygun bir egitim aldirsin yani. ne anayasal hakki bilmem nesi allah askina cocuk okula yazdirilmamis.
Yasal hak neyi söylerse o kimse öğretmenin şuyum buyum diye kafasına göre iş yapamaz. Kanun ve anayasa belli okuyun.ahajahajah ama en fazla hani sikayet et dersin okey. hanimefendi bir tek aihm’e basvur dememis sagolsunyani ogretmenin canini alma secenegi olsa onu falan da yazardi sjakhaakshsj
Şöyle anlatayım kurumda öğretmenin girmesi gereken derse bana para vermiyorlar neden ders yapayım diye gelmedi. Önüne dosya kondu ya yapacaksın ya da kendini mebde kaymakamlık ta bulursun denilip şikayet edildi. Paşa paşa geldi.Üst düzey yetkililer kısmında bana bi gülme geldi zaten ama çok dikkat çektim gözardı edildim ilk kez, o yüzden ses etmedim.
ne çekti be öğretmenler şu bdv de.yıllardır yerden yere vurulurlar gene de yıkılmadılar ayaktalar
Valla yeni nesil öğretmenlerde az değil ablam ve sülalemde bir çok kişi öğretmen işin mutfağına daha yakınım, ve yıllardır bu eğitim sisteminin içindeyim. Çok hakkıyla işini yapan az öğretmen var bunu söylemeye gerek yok eğitim sistemi ortada sanırım. Bdv kadar düştükleri e göre bir sebepleri vardır illaki birazda kendine özeleştiri yapmak lazım. Bildiğiniz kovduğunuz öğrencinin özgüvenine etkisini ve kendi dünyasında yaşayabileceği etkilere bakmak lazım sonra kefeye koyup tartmalı.Zaten konu da bi öğretmen varsa o kesin recm edilmelidir yeni nesil veliler efsane
Ay çıldırırsın, çocuk evde yaşına uygun olarak sofra hazırlamaya yardımcı oluyormus bunu anlatan bebenın anası aynı hafta okula gelıp benım kızıma öğretmeni nasıl ayakkabını(cırtlı) kendin giyebilirsin der diye kıyameti koparttıbakıcı abla giydirsinmiş işi neymiş. Para verince veliler bebelerine uşak tuttum sanıyorlar tilt oluyorum
Ne surubu? Bildigim kadari ile bu yaslarda hem hiperaktive teshisi konulmaz, hele hele hiç medikal tedavisi yoktur. 6 yasindan sonra ancak hem teshis konulur hem çok gerekirse hap verilir. Ki bu bile "tedavi" degildir. Cocugu sadece konsentrasyonunu yükseltmesine yardimci oluyor sadece. Ki bu hap çok tartisilan bir hap, gerçekten çok zor yada agir durumlarda verilir 6 yasindakilere.
Ki teshis öyle 1 gündede konulmaz. Bu kirilmis bir kol gibi bisey degil ki. Bir çocugun hiperaktif (adhd) olup olmamasinin teshisi ancak o çocugu bir kaç defa çesitli yerlerde (psikolog ofisinde, okulda yasitlari ile oynayarak) konulur.
Yani ne yalan söyleyim konu bana çok çok tuhaf geliyor. 1 günd "kovulan" cocuk, üstüne sanki psikiatr cocugu bekliyormus gibi hemen ofise gidebilmeniz, hemen tehis konulup bir çesit tedavi verilmesi,.. Bana pek gerçekçi gelmiyor olaylar..
Acaba hareketli bir çocuk olduğu için düşüp başına birşey gelir diye mi istemediValla baya kovuldu .getirmeyin dedi.ben tek kişiyim eğer burda kalırsa sadece onunla ilgilenmek zorunda kalırım diğer çocuklarla ilgilenemem dedi.toplam zaten 4 öğrenci vardı isterseniz ben başında beklerim dedi ozamn bu eğitim olmaz dedi
Hayır bana dese ki şöyle bir sorun olabilir çocukta şunu şunu gözlemledim, şu yolları izleyin tamam deyip yine bir şeyler yapmaya çalışacaktım.Ama ısrarla ne gördünüz hocam diye sormama rağmen dudak büküp durdu. Net şu var diyemem ama çocuk bir garip filan dedi. Çok üzüldüm ve sinirlendim ama kendimi tuttum mecburen.Bu yıl başka bir öğretmene geçmeye çalışacağım ama o öğretmenle devam edersek ne olur bilmiyorum. oğlum arka sırada oturuyormuş tahtada öğretmenin yazdıklarını okuyamayınca kalkıp yakınlaşıp öyle yazmış.Gözlerinde sorun mu var dedi bilmiyorum hiç fark etmedim ama götüreyim doktora dedim. Ben götürene kadar tahtaya yakın bir yere oturamaz mı diye sordum.Olmaz öyle bir şey deyip kestirip attı.Bilmiyorum gerçekten neden böyle bir şey yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?