- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.953
- 158
- 40
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Konuşma gecikmesi vardı oğlumda şuan daha iyi konuşmasi ama doktorumuz sağlık kurulundan cozger raporu almamızı soyledi randevu alamadım daha . doktorun söylediği yerde benim oğlum gibi konuşma gecikmesi olan çocuklar varmış .orda eğitim görecek .bunun için ugrasicam m.artik oğlumun kendi gibi çocuklarin arasında oyun oynamasını eğlenmesini istiyorum orada öyle bı yer sanırım
doktor ve ogretmenı lıncleyen ,aşı ve bılım karsıtı tayfa lıstesıne yaz kızımo sınıfın ya da okulun diyeyim öğrencisi değil ki kovulsun.
Arkadas size cocugunuz canavar dememıs kıO nasıl bişi ya çocuğum canavarmis gibi diğer çocukların günahı ne yazmışsınız.benim çocuğum başka çocuklara zarar veren bı cocuk değil vurmaz etmez .alt tarafı beraber oynayacaklardi hepsi bu
Arkadas size cocugunuz canavar dememıs kı
Ogretmen sureklı sızın cocugunuzun basında durursa dıgerlerı egıtım alamaz onlar egıtım ıcın orda ve mahrum kalırlar onların sucu ne demıs sızde benim cocugun canavar mı diyorsunuz Allah askına ama ya
Ogretmene ben cocugumun basında dururum demeniz bıle dunya da herseyden uzak oldugunuz gosterır orası oyun parkı degıl ki cocugun basında beklemek ne demek okulda boyle bırsey olmaz ki, ustelık telafi dersleri yapılıyor siz oraya sosyallessın oyun oynasın dıye goturuyorsunuz size aslında ogretmenin de soylemeye calıstıgı bu
Iyıde okula kayıt ıcın en azından mudurle konusmadınız mı oyle alıp Cocugu goturup okula mı bıraktınız ki ustelık ilk gorusmede buyuk ihtimal yası Kucuk oldugu ıcın zaten gonullu de degıllermısBen bilmiyodum .hatta yaz bitene kadar falan diye düşünüyodum .kafamda busuru plan .yaz bitince zaten 4 giricek ozamanda oğlum orda olacak falan böyle geçiyordu aklımdan
Hala daha oraya yazdırcam onlarla kotu olamam dıye sıkayet etmıyor, cunku ortada sıkayet edılecek bır durum yok. Aynı sekılde kayıtlı olarak da baslasaydı yıne aynı problemlerden velıyle konusma yapılacaktı yanı. Cocuk bu ve türevi okulların öğrencisi olamaz zaten, özel eğitim alması gerekiyor ama konu sahibi ısrarla oraya yazdırcam yakın da bılmem ne de dıye ısrarcı. Hayır sımdı bu cocuga ıyılık mı kotuluk mu? Dıger cocukların egıtım hakkı yok o zaman.Arkadas size cocugunuz canavar dememıs kı
Ogretmen sureklı sızın cocugunuzun basında durursa dıgerlerı egıtım alamaz onlar egıtım ıcın orda ve mahrum kalırlar onların sucu ne demıs sızde benim cocugun canavar mı diyorsunuz Allah askına ama ya
Ogretmene ben cocugumun basında dururum demeniz bıle dunya da herseyden uzak oldugunuz gosterır orası oyun parkı degıl ki cocugun basında beklemek ne demek okulda boyle bırsey olmaz ki, ustelık telafi dersleri yapılıyor siz oraya sosyallessın oyun oynasın dıye goturuyorsunuz size aslında ogretmenin de soylemeye calıstıgı bu
Hala daha oraya yazdırcam onlarla kotu olamam dıye sıkayet etmıyor, cunku ortada sıkayet edılecek bır durum yok. Aynı sekılde kayıtlı olarak da baslasaydı yıne aynı problemlerden velıyle konusma yapılacaktı yanı. Cocuk bu ve türevi okulların öğrencisi olamaz zaten, özel eğitim alması gerekiyor ama konu sahibi ısrarla oraya yazdırcam yakın da bılmem ne de dıye ısrarcı. Hayır sımdı bu cocuga ıyılık mı kotuluk mu? Dıger cocukların egıtım hakkı yok o zaman.
Cok haklısınız kesinlikle katılıyorumbelki de linçleneceğim ama buradaki çoğu annenin konusundan anladığım çocuğu ne olursa olsun hatasız yada problemleri varsa da tolere edilebilir ama karşı taraf hep suçlu.
çocuğun bir sorunu varsa bu elbette onun suçu değil eminim bu konuda bir sürü sorun yaşayan, bu süreci geçiren aile de vardır ama anneler hep karşıdakine kızıp onun söylediklerini çarptırarak olayı dramatize etme peşinde.
bu tip konuların çoğunda bu var.
konu çocuğun kovulması değil hatta eminim usturuplu bir dille de söylenmiştir ama hiçbir anne "evet çocuğumda bir problem var, koskoca öğretmen illa ki kritik birşey farketmiştir" demiyor.
herkesin evladı değerli ama dışarıdan gelen bu tip uyarıları da direkt saldırı olarak görmemek lazım bence, özellikle de çocuğun sağlığı için.
Kime ne diyeceğime ben karar veririm.Hiç okuldan kovulma gibi bir durum olabilir mi hanımefendi eksik anlattığınız bir sey mi var diyeceğiz. Niye günah keçisi hemen öğretmen oluyor.
Ee bu çözüm değil ki, tamam olabilir bu maddi manevi yıpratıcı bir süreç ama sırf çocuğu kaynaşsın, oyun oynamak ıyı gelsın dıye en yakındakı kurumdan fayda göremez ki. Her gıttıgı okuldan asagı yukarı aynı cevapları alacaktır. Insallah yardımcı olacak bırı cıkar da su cocugun en ıyı sekılde egıtım almalarını saglarlarkonu sahibi maddi sıkıntılar nedeniyle başka bir yere gönderemeyeceğini söylüyor. haklıdır elbette, gücü yetmeyebilir. ama belli ki çocuğunun özel eğitim alması gerekiyor. o zaman belki burs vs bulabilir mi bunlara bakması lazım
Cocuga yapılacak en buyuk iyilik eve en yakın okul degıl cocugun kendisine en dogru okul olmalı halbukiHala daha oraya yazdırcam onlarla kotu olamam dıye sıkayet etmıyor, cunku ortada sıkayet edılecek bır durum yok. Aynı sekılde kayıtlı olarak da baslasaydı yıne aynı problemlerden velıyle konusma yapılacaktı yanı. Cocuk bu ve türevi okulların öğrencisi olamaz zaten, özel eğitim alması gerekiyor ama konu sahibi ısrarla oraya yazdırcam yakın da bılmem ne de dıye ısrarcı. Hayır sımdı bu cocuga ıyılık mı kotuluk mu? Dıger cocukların egıtım hakkı yok o zaman.
Cok haklısınız kesinlikle katılıyorum
Demın yorumları okurken Bir yorum gordum o da nokta atısı cok dogruydu, veli çocuğum hazır degıl dıye okulu 1 sene ertelemek ıcın rapor alır ama ogretmen cocugunuz hazır degıl dedıgınde lınclenır demıs cok haklı
Farkındaysanız ne diyeceğiz diye sonunda soru işareti olan bir cümle kurmuşsunuz. Ona istinaden cevap yazdım. Polemiğe girmeyeceğim ama konunun ayrıntılarını bilmeden direkt şikayet edin diyemezsiniz. Belki de size uyup şikayet edecek masum bir insanın hakkına gireceksiniz. İftira en kolay şey zaten. Size aynısı yapılsa hoşunuza gidecek mi?Telafi egitimiymis acıkcası ben ilk günden getirmeyin denmesine yine de karsıyım ama telafi egitimine diretilmez tabi.
Yorumlarımızı konu sahibinin beyanlarına göre yapıyorz.
Baslık oglum kovuldu?Kovuldu denirse sikayet edin diyecegiz tabi ne diyecegiz?
Ee bu çözüm değil ki, tamam olabilir bu maddi manevi yıpratıcı bir süreç ama sırf çocuğu kaynaşsın, oyun oynamak ıyı gelsın dıye en yakındakı kurumdan fayda göremez ki. Her gıttıgı okuldan asagı yukarı aynı cevapları alacaktır. Insallah yardımcı olacak bırı cıkar da su cocugun en ıyı sekılde egıtım almalarını saglarlar
Tezgahtarları da tenzih et bence, az sonra siz tezgahtarları mı aşağılıyorsunu, o tezgahtar degıl satıs danısmanı bır kereciler gelirbu aslında bizim sosyal yaramız. ne yazık ki öğretmenler ve öğretmenlik çok değersizleştirildi. eskiden veli öğretmenden 10larca yaş büyük bile olsa saygı duyar ve çocuğunu öyle yetiştirirdi. şimdi veliler sanki mağazadan mal alıyor gibi davranıp öğretmene tezgahtar muamelesi yapıyor.
*elbette düzgün, aklı başında velileri tenzih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?