oğlum olsun istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nrine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
490
565
123
Merhaba benim 3 kızım var allah bağışlasin bir de oğlum olsun çok istiyorum. Allaha dua ediyorum bana erkek evlat vermesi için. Çok istediğim için sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum. Ne yapabilirim?

Beni kimse yargılamasın. Ama insan ikisinden de istiyor İşte.

Merhaba benim 3 kızım var allah bağışlasin bir de oğlum olsun çok istiyorum. Allaha dua ediyorum bana erkek evlat vermesi için. Çok istediğim için sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum. Ne yapabilirim?

ıns rabbım gonlundekını verır canım ama hayırlısını versın rabbım benım ıcın hayırlıysa erkek evlat ver rabbım dıye dua edebılırsın duadan baska ne yapılabılır kı?

Öyle valla hep dua ediyorum. Bugün de Mevlid Kandili Rabbim hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere nasip etsin. Acaba bu kadar çok isteyerek günaha giriyor muyum?

Ben de iki cocuk erken dogumla kaybettim ikisi de erkekti ben de cok istiyorum bi oglum olsun ama hayirlisi olsun tabi once saglikli olsun kusursuz olsun rabbim gonlune gire versin cnm

12+3 ken doktor % 90 erkek dedi çok üzüldüm ağladım çünkü kızım olmasını çok istiyodum hala dua ediyorum hayırlı sağlıklı bi kızım olsun diye içimden hep kız geçiyo eşim şimdiden oğlum oğlum diye seviyo ama benim içimden hep kızım diye sevmek geliyo 2hafta donra kontrolum var inşallah kızdır hayırlısıyla sizide çok iyi anlıyorum 3kızdan sonra erkek istemeniz çok normal inşallah gönlünüze göre olur ama şunu da söylemek isterim çok şanslısınız keşke benimde 3 değil 5 kızım olsa:)

OTE="adrenalin85, post: 38649009, member: 622528"]Ben de iki cocuk erken dogumla kaybettim ikisi de erkekti ben de cok istiyorum bi oglum olsun ama hayirlisi olsun tabi once saglikli olsun kusursuz olsun rabbim gonlune gire versin cnm[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Herşey Allahtan. Bu mübarek günde Rabbim dualarimizi kabul etsin inşaallah...

OTE="adrenalin85, post: 38649009, member: 622528"]Ben de iki cocuk erken dogumla kaybettim ikisi de erkekti ben de cok istiyorum bi oglum olsun ama hayirlisi olsun tabi once saglikli olsun kusursuz olsun rabbim gonlune gire versin cnm
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Herşey Allahtan. Bu mübarek günde Rabbim dualarimizi kabul etsin inşaallah...[/QUOTE]
Amin insallahh

Allah hayirlisiyla bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah cimcimesevilay. Ama insan ikisindende istiyor. Istemiyorum diyen yalan söylemiş olur.

Bir kızım var ikinci hamileliğim hiç demedim oğlum olsun diye.
Herzaman dualarımda rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat olsun dedim.

Neyapabilirim demişsiniz.Cinsiyet belirleme elinizdemi acaba?
Yapacağınız birşey yok Allaha dua etmekten başka.

Rabbim ol derse olur inşallah benimde 2 tane prensesim var bende isterim tabi oğlum olsun ama Rabbimin elinde ne yaparsak yapalım Rabbim istemedikten sonra olmayınca olmuyo ama dua da ısrarcı olmak lazım

Bende dua etmekten başka birşey yapmıyorum zaten. Neden bu kadar çok istediğimide bilmiyorum ama cçok çok istiyorum. Artık ruyalarima bile giriyor.

Rabbim ol derse olur inşallah benimde 2 tane prensesim var bende isterim tabi oğlum olsun ama Rabbimin elinde ne yaparsak yapalım Rabbim istemedikten sonra olmayınca olmuyo ama dua da ısrarcı olmak lazım
Insaallah rabbim gonlumuze gore verir canim...

Bende dua etmekten başka birşey yapmıyorum zaten. Neden bu kadar çok istediğimide bilmiyorum ama cçok çok istiyorum. Artık ruyalarima bile giriyor.
Okadar takna canım ya olucak ta nolacak sadece sen kendi duygularını tatmin edeceksin bu kıskançlık gibi birsey olmuş oluyor elde edince değeri kalmıyor elde olmayınca insan agresiflesiyor çevre baskısı mi var canim yasin kaç bu arasa

Allah izin verirse 2. Kızıma hamileyim. Bende çok istedim bir oğlum olsun. Ama Rabbim böyle layık görmüş. Şimdi seviniyorum, kızımın bir kız kardeşi bi can yoldaşı olacak diye. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

Cvplariniz için çok teşekkür ederim. Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin. Yaşım 24 canım. ..

"]Allah izin verirse 2. Kızıma hamileyim. Bende çok istedim bir oğlum olsun. Ama Rabbim böyle layık görmüş. Şimdi seviniyorum, kızımın bir kız kardeşi bi can yoldaşı olacak diye. Rabbim hakkında hayırlısını versin.[/QUOTE]
2 kiz kardes olmaları çok güzel. Allah bagislasin canım benim...

2 kiz kardes olmaları çok güzel. Allah bagislasin canım benim...[/QUOTE]
3 kızım var diye yazmışsın basta

Ya ben arkadaşa cvp vermek istedim ama karıştı. Benim 3 kızım var. 3. sü daha küçük ama şimdi 4. yü düşünüyorum. Allah inşallah bu sefer bi erkek verir diye tekrar deniycem. Takdir Allah'ın.

Duyduğuma göre ayda sadece bir kere ilişkiye girince ve sağ tarafımıza yattiginizda bebeginiz erkek oluyormuş
Bugüne kadar hiç denemedim ama bu sefer Allah'ın izniyle öyle yapıcam. Bakalım kısmet. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…