Merhaba benim 3 kızım var allah bağışlasin bir de oğlum olsun çok istiyorum. Allaha dua ediyorum bana erkek evlat vermesi için. Çok istediğim için sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum. Ne yapabilirim?
Merhaba benim 3 kızım var allah bağışlasin bir de oğlum olsun çok istiyorum. Allaha dua ediyorum bana erkek evlat vermesi için. Çok istediğim için sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum. Ne yapabilirim?
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Herşey Allahtan. Bu mübarek günde Rabbim dualarimizi kabul etsin inşaallah...[/QUOTE]OTE="adrenalin85, post: 38649009, member: 622528"]Ben de iki cocuk erken dogumla kaybettim ikisi de erkekti ben de cok istiyorum bi oglum olsun ama hayirlisi olsun tabi once saglikli olsun kusursuz olsun rabbim gonlune gire versin cnm
Insaallah rabbim gonlumuze gore verir canim...Rabbim ol derse olur inşallah benimde 2 tane prensesim var bende isterim tabi oğlum olsun ama Rabbimin elinde ne yaparsak yapalım Rabbim istemedikten sonra olmayınca olmuyo ama dua da ısrarcı olmak lazım
Okadar takna canım ya olucak ta nolacak sadece sen kendi duygularını tatmin edeceksin bu kıskançlık gibi birsey olmuş oluyor elde edince değeri kalmıyor elde olmayınca insan agresiflesiyor çevre baskısı mi var canim yasin kaç bu arasaBende dua etmekten başka birşey yapmıyorum zaten. Neden bu kadar çok istediğimide bilmiyorum ama cçok çok istiyorum. Artık ruyalarima bile giriyor.
2 kiz kardes olmaları çok güzel. Allah bagislasin canım benim...[/QUOTE]"]Allah izin verirse 2. Kızıma hamileyim. Bende çok istedim bir oğlum olsun. Ama Rabbim böyle layık görmüş. Şimdi seviniyorum, kızımın bir kız kardeşi bi can yoldaşı olacak diye. Rabbim hakkında hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?